Kuvat: Umphrey’s McGee busts ulos ensimmäinen „Dee“ 8 vuotta Grand Rapidsissa

UMPHREY’S MCGEE Rullattu Grand Rapids, MI torstaina näyttelyyn Frederik Meijer Gardens osana „viides kolmaspankki konsertti sarja Meijer Gardensissa“. Näyttely näki bändin „Dee“ ensimmäistä kertaa lähes kahdeksan vuoden ajan. Ennen näyttelyä edes alkoi, torstain konsertti oli erityinen tilaisuus, kun se merkitsi (myöhässä) syntymäpäiväjuhlille laulajalle / kitaristille Brendan Bayliss , joka kääntyi 45: een keskiviikkona. Bändi toimitti rakkaat rockersin bevy, joka lähti „Rockerin osasta 2“ avaaja. Umphrey on onnistunut sovittamaan „ei kommentin“ „Utopian Fir“ voileipä, joka rullataan „tien loppuun“. Run kautta „Spilers“ käytti kiertotietä toto ’s „Afrikka“ ennen segeebing „kaikki ajoissa“ sulkeaksesi sarjan. Toisen kehyksen palaaminen Umphreyn avasi asioita „sininen echo“ ennen siirtymistä „uskoa valhe“, joka esitteli „Radio“ henki „ Rush . Huomautettu Oenofile Brendan Bayliss asui sen „naisten viinin ja laulun“ aikana ennen „Triple Wide“ perustaa hilloa, joka rullattiin suoraan „hajimemasetiteiksi“ ennen pariliitos „Prowler“ ja „vaimo keitto“, joka kääritty sarja. Liittyvät: Umphrey’s McGee julkistaa 2021 uudenvuodenaattona Miami Beachissä [katsella] Encore, Umphreyn McGee pölytti „Dee“ ensimmäistä kertaa 10/25/13 tai 648 osoittaa (per Kaikki umphrree ) ja lopulta suljettu näyttely „Roctopus“. Selaa alaspäin, jos haluat tarkistaa gallerian kuvat Umphreyn McGee Frederik Meijer Gardens Grand Rapids, MI torstaina kohteliaisuus valokuvaaja Steve Baran . Aseta 1: Rocker osa 2, Utopian FIR> Ei kommenttia> Utopian FIR> Tien loppu, laput> Afrikka> Ajoissa Aseta 2: Sininen ECHO> Usko valhe [1], naisten viini ja laulu, kolminkertainen leveä-> Hajimemashiitti, Prowler> Vaimo keitto Encore: Dee, Roctopus Alaviitteet: [1] Radio (Rush) Henki Näytä huomautukset: Viimeinen DEE 2013-10-25 (648 näyttää) Umphrey’s McGee | Fredrick Meijer Gardens | Grand Rapids, MI | 8/12/21 | Kuvat: Steve Baran

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....