Lespecial julkistaa syksyllä 2021 ‚Toisto

LESSCIAL , Genre-Dirying Trio pois Kentistä, CT, on ilmoittanut pitkästä konserteista, jotka laskutetaan 2021 syksyllä toistuvaksi . Kiertue vie nimensä Lespecial Trackista „toistin“, Moody, Bass-Heavy Rocker bändin uusimmasta LP: ltä, muinaiset kotisivut . Alkaen 1. lokakuuta bändi matkustaa Upstate New Yorkissa parin esityksistä ennen kuin teet matkansa Portlandille, minulle seuraavana viikonloppuna tukemaan kyyhkysiä Ping Pong Valtion teatteri < / STRONG>. Sieltä Lespecial palaa Kenttiin, CT: hen toisen vuotuisen käynnissä yli yön leirintäkokemus Legetaway 16. lokakuuta auttaa West End Blend ja Cosmic pölypuvut . Bändi kiertää kuukauden ulkonäkö Suwannade Hulaween 10/28. Aiheeseen liittyviä: Loescial saa Brooklynin jalkojensa loppuunmyyty … Sultan Room [Valokuvat / Videot] syksy 2021 Toisto jatkaa marraskuun kautta pysähdyksissä Charlotte, NC (11/3); Roanoke, VA (11/4); Baltimore, MD (11/5); Asbury Park, NJ (11/6); Ardmore, PA (11/12). 2. joulukuuta mennessä Loescial johtaa Coloradossa Denverin Cervantesin „ esityksistä, jota seuraa Fort Collins (12/3) ja Steamboat Springs (12/4, 12/5). Seuraavaksi bändi lähtee ulos esityksistä, jossa on erityinen vieras Mike Dillon Band , jossa on Pysähtää Kansas City, MO (12/8); Chicago, IL (12/10); Madison, WI (12/11); ja Milwaukee, WI (12/12). Kiertue vihdoin kääri Gigs Indianapolisissa (12/15); Grand Rapids, MI (12/16); Columbus, OH (12/17); ja Ferndale, MI (12/18). Kun bändi toistetaan kiertueella, „valvotaan huolellisesti COVID-tilannetta ajankohtana ja tehdä asianmukaiset päätökset yhdessä kaikkien paikkojen ja promoottoreiden kanssa, kun keräämme enemmän tietoa.“ Napsauta alla nähdäksesi täydellisen listan Lespecial Fall 2021 Tour Päivämäärät. Lippujen yksityiskohdat ja lisätietoja, pää Bändin verkkosivustoon. Lespecial Fall 2021 Toisto Päivämäärät 10/1 – Niagara Falls, NY – Rapids Theatre 10/2 – East Durham, NY – FlyDay Music Festival 10/8 – Portland, ME – State Theatre (PPPP) 10/16 – Kent, CT – Le Getaway – Club Getaway 10/28 – Live Oak, FL – Hulaween 10/31 – Asheville, NC – Asheville Music Hall 11/3 – Charlotte, NC – Heist Brewery & Barrel Arts 11/4 – Roanoke, VA – 5 pistettä Music Sanctuary 11/5 – Baltimore, MD – 8 × 10 (kissa) 11/6 – Asbury Park, NJ – Wonder Bar 11/12 – Ardmore, PA – Ardmore Music Hall (W / Space Bacon) 12/2 – Denver, Co – Cervantes Masterpiece Ballroom 12/3 – Fort Collins, Co – Aggie Theatre 12 / 4-12 / 5 – Steamboat Springs, CO – Vanha kaupunki Pub 12/8 – Kansas City, MO – RecordBar (W / S / G Mike Dillon Band) 12/10 – Chicago, IL – piste (W / S / G Mike Dillon Band) 12/11 – Madison, Wi – High Noon Saloon (W / S / G Mike Dillon Band) 12/12 – Milwaukee, Wi – Kolectivo (W / S / G Mike Dillon Band) 12/15 – Indianapolis, in – HiFi 12/16 – Grand Rapids, MI – Stache 12/17 – Columbus, OH – huippukokous 12/18 – Ferndale, MI – OTUS-tarjonta Näytä kiertuepäivät https://www.instagram.com/p/cseanbinjo3/

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....