Phish Funk-Ifies Blistering Gameshenge Classic „Lamama“ Raleigh, tänä päivänä vuonna 2015

Phish Vast-ohjelmisto on elävä, hengitys organismi. Kun heidän valtava määrä materiaalia ja loputtoman luovuutta, bändi on aina vastuussa yöllä yöllä, bust-out yllättävistä uusia kannet syvälle tukoksille odottamattomilla kappaleilla. Joskus bändi vie myös laulun, jonka olet perehtynyt vuosia ja kääntänyt sen päähänsä, luomaan jotain uutta ja erilaista. Viisi vuotta sitten tänään, heidän todella fantastinen Philly Finale, jossa on harvinainen 5-kappale toinen sarja, phish potkaisi näyttelystään Raleighissa, NC: n Walnut Creek Amphitheater , jolla on yhteensä „Lamama“ , tyypillisesti „phish-y“ suosikki vuosina 1992-luvun kuva nektarista . Alun perin kirjoitettu ja tyypillisesti suoritettu läpipainopakkaus, phish hidasti kielen kiertävä virittää alaspäin puoliksi nopeuteen, välittömästi muuttamalla unhinged rocker sileäksi, funky helmi. Setlist nidonta alussa 1990-luvulla, phish oli pelannut laulun 10 kertaa 3,0 aikakaudella ennen „Raleigh Lamama“. Vaikka kappale todennäköisesti pysyy suhteellisen harvinaisuudessa, hidas-funk-hoito ei ollut vain kertaluonteinen kauppa. Seuraavalla kerralla „Lamama“ pelattiin – Philadelphiassa vuonna 2016 – laulu toimitettiin jälleen puoliksi nopeudella, ja se oli jälleen fantastinen funky yllätys, vahvistanut sen, että Trey, Fish, Mike ja sivu on vielä a Harvat temppujen hihat yli 30 vuoden kuluttua. Yöllä Seitsemän Bakerin tusinaa („kaneli“ yötä), Phish avasi näyttelyn ensimmäisellä „Lamamalla“ 2017, palasi laulun alun perin rakkulanopeuksille. „LLAMA“: n näyttely-avausluokka bändin 2018 Merriweather Post Pavilionissa Finale näki, että kappale palaa kilpailuihin perinteisessä tahdissaan. Toisen yön Phishin 2018 Hampton Coliseum ajaa, bändi avasi jälleen näyttelyn kolmannella koskaan hidasta „Lamama“. Kaksi myöhempää luovutusta (25.5.2011 ja 7/3/19), näki „Lamama“ palaa tavanomaiseen nopeasti Tempon. On 2019 Fall kiertue, Phish jälleen elvyttää hitaasta ”laama” on 11.30.19 klo Dunkin’ Donuts Center finaali. On jännittävää nähdä phish-niitti, kuten „Llama“ ottaa uusi yllätys vuosikymmeniä sen olemassaoloon. Aikooko seuraava „Llama“ olla nopea tai hidas? Kappaleen evoluutio viime vuosina lisää vielä toista rivikohtaa fiksuille „Mitä IFS“, joka pitää meidät takaisin ja uudestaan. Ilmeisesti voit opettaa vanhan kappaleen uudet temppuja. Kiitos, hidas llama … Phish – (hidas) „LLAMA“ – 8/14/15 Vertailun vuoksi tässä FAN-SHOT-videokuvaa „Lamama“ samasta paikasta viisi vuotta aiemmin 1. heinäkuuta 2010: Phish – „LLAMA“ – 7/10/10 [Video: Zach Peele] … ja lopuksi, miten voimme puhua „Lamama“ ilman nyökkää videon helmille? Tätä leikkeen ei ole koskaan huono aikaa, joka dubs the „lama“ béla fleck alkaen 10/18/94 yli videokuvan todellisen Llama Chase! [Video: Jonny S.] [Alun perin julkaistu 8.44.17]

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....