Phish viimeistelee vahva Hershey kanssa „seksikäs“ hilloja, 20 minuutin „höyhen linnut“

Phish Palautettu HersheyPark-stadioniksi keskiviikkona bändin toiseksi kahdesta konsertista Hershey, PA ulkona stadionilla. Tiistai-suorituskyvyn jälkeen, että monet puuttuvat, Hershey juoksi tuli tarinaksi kahdesta näyttelystä, jossa oli henkinen improvisaatio koko keskiviikkoisin näyttelyssä sekä kourallinen standout hilloja. Takaisin, hauska energia, joka on phish oli ilmeinen heti alusta alkaen asianomaisen kannen kuuma suklaa „sinä seksikäs asia“ – olemme suklaata, loppujen lopuksi. Gang pomppasi heti portista, jossa on funky, wah-infusoidut rytmi, joka perustaa, mitä tuulisi oli illallisen suklaapäällyste. „Wombat“ oli seuraavaksi, Jon Fishman kompastusti aluksi laulun absurdistisen lyricsin kanssa ennen kuin löytäisi hänen jalkansa ja synkronoivat muun ryhmän kanssa Funky VAMP: llä. TREY ANASTASIO Led bändi varhain putkimaisilla vaikutuksilla rytmi-osana, joka syntyi yhtenäisesti. Vaikka se ei ole tyypillisesti laukaisupyyntö, tämä „wombat“ on lukittu ylhäältä alas uraan, joka käynnistettiin ulompaan tilaan. Yhtyeen kyky lukita improvisaatioon tällaisen aineen niin aikaisin yöllä oli vain esimakua tulevista asioista. Puhuminen tulevista asioista tulevista asioista, Trey ei voinut vastustaa lisäämällä nopean tease „sinä seksikäs asia“, mitä aiemmin kehittyi pimeään „wombat“. Kitaristi meni askeleen edelleen, ja myös lyrics to „sinä seksikäs wombat“ -Much kuin „tarina Sallyn kujalla“ yöstä kolme Deer Creek . Kun olet tyytyväinen kaikkiin takaisin „suklaan maalle“ – jota voitaisiin tulkita fanaatikoilla kuin toinen Simpsons vertailu-Trey Gushed „, tämä on hauskempaa kuin lukittu mieheni luolaan vuosi ja puolikas.“ Väkijoukko sopi. Treyn edeltävä heijastus viimeisten 18 kuukauden aikana teki vain kukoistaa esittelyn „ilmaiseksi“ kaikki tyydyttävämpi kuin riff. Ensimmäisen sarjan toinen peräkkäinen 10 minuutin tukoksen toinen peräkkäinen 10 minuutin tukos, viides mies Chris Kuroda valot laskeutuivat kuin ufos Swarm nopeasti kehitetyssä avaruusfunkissa tulossa Mike Gordon ja Page McConnell . Phish – „Free“ – Hershey, PA – 8/11/21 [Video: Burt Tuckingham] Niin tummat pilvet jatkoivat linjaa Rollercoaster-katkottuja taivas taustalla, musiikki jatkoi Aurasin syntymää, kun bändi lanseerattiin matkan debyyttiin Eery Singalong „Song, jonka kuulin valtameren laulaa“. Tällöin ensimmäisen sarjan neljäs laulu, Phish kyky hypätä takaisin siihen, että pyhitetty improvisaatiotila tuli kiistaton-ja kaikille, jotka yrittivät kieltää sen, seurauksena „Halley’s Comet“ varmasti sulki ne. Phish – „Halley’s Comet“ – Hershey, PA – 8/11/21 [Video: Burt Tuckingham] Koko ensimmäinen sarja tähän mennessä oli nähnyt Phish jatkaa jäljellä olevaa energiaa yhdestä tukosta seuraavaan. Tämä 15 minuutin position „Halley’s“: sta toimisi ensimmäisen sarjan kohokohtana, joka on ristiriidassa täydellisellä improvisaatiolla. „Halleyin“ tukos kääntyi kohti pimeyttä kohti, kun upea auringonlasku kääntyi pilvisen yön taivaan. Eerie-tunnelman näennäisesti kutsuttiin, jättiläinen murha, jolla oli takana ja sen ympärillä muodostumassa „Halley’s“, kuten jotain suoraan Alfred Hitchcock linnut . Et koskaan tiedä, mikä aikoo innostaa phishin musiikillisia päätöksiä näyttelyn aikana, mutta enemmän myöhemmin. Kun painat edelleen ja edelleen kosmos, laulu lopulta laskeutui Phish-debyyttiin „Lonely Trip“, Treyn 2020 karanteeniin LP. Vaikka jotkut saattavat väittää, että vahva hillo leikattiin lyhyeksi balladille, syvätilan segue osaksi kappaleeseen tuli pois Stanley Kubrick -like tarkkuudella. Laulu itsessään on voimakkain Treyn 2020 -pussista, ja se löysi nopeasti lämpimän, toivotuneen kotiin Mike, Fish ja Beautiful Extractionin kiertotiedostoon tulevissa näyttelyissä. Phish – „Lonely Trip“ – Hershey, PA – 8/11/21 [Video: Kembra Allen] Yleisöjen tuominen takaisin maahan, bändi ampui „Gotta Jibboo“, joka hyötyi inertiasta ja erinomaisesta kestävistä Treyista, mutta ei matkustanut kauas ennen kuin bändi veti takaisin „lihaan“. Gordon-LED-radan alku-stop-rytmi oli sellainen, joka piti koko bändin jaloillaan, mikä mahdollisti toisen mahdollisuuden Treylle kiusata „seksikäs asia“. Valitsemalla käämityksen voiton kierros villi ensimmäisen sarjan jälkeen Phish sulki kehyksen, jossa oli valmiina „sokkelo“, joka siirsi nopeasti kohti kiihkeää huippua kohti. Palaaminen Aseta kaksi, Sivu koskaan – niin hienoisesti merkitsee avausluettelot „teema alhaalta“. Bändi alkoi pieniä ja rakennettu pohjasta, nauttii ilmapallon energian täydellisestä ulottuvuudesta ennen nousua toisella puolella „höyhen linnut“. Vaikka ei ole mitään keinoa tietää, jos „Halley’s Comet“ -asemukset innoittavat bändin „höyhen linnut“ aikana kaksi, tummat tukokset, jotka myöhemmin kirjoitti rönsyilevä, lähes 20 minuutin luovutus varmasti puhui heille itselleen. Phish oli päättäväisesti takaisin, että pyhä spontaani alue, jossa kaikki näkevät polun eteenpäin ja missä he sopivat etsimään. Fishmanin rumpu Whisps kulkee eteenpäin pakattuina johtaa Trey. Samaan aikaan sivu tutkitaan Hohnerinsa ja Wurlitzerinsä ja Gordon laski alas likaisilla, buzzy-sävyillään. Ei jäsenen jäsentä keräsi pölyä, kun kappale jatkui edelleen toiseen monipuoliseen hilloon, joka saavutti lisää ilmakehää. Vaikka laajennettu improvisaatio ei ollut välttämättä „paha“, kuten lapset sanovat, se oli ehdottomasti outoa . Vetämällä meidät takaisin todellisuuteen oli viileä „bug“, joka sallii runsaasti tilaa patentoidulle Sijainti Trey / Mike Interplayille. “ Valo „oli seuraavaksi. Yleinen, Kuroda järjesti oman valon nuolaiseen muotoon, joka näytti osoittamaan bändin kohti määränpäätä. Tämä kohde osoittautui, oli juhla, sillä Anastasio ohjasi ryhmän syntyneeksi „juhla-aika“, jossa oli täysi bändi „seksikäs asia“ tease ja Fishman Sampler Pad „Joo“ hyvää toimenpidettä varten. Bändi tapasi takaisin vauhtiin, joka laski ensimmäisen sarjan, kun he ratsastivat suoraan „Ruby Waves“. Sivu taas astui luotettavaksi Wurlitzerille, kun bändi veti takaisin tukahdutukseen. Sen jälkeen, kun syntyi 16 minuutin etsintä-vielä toinen improvisaatio korosta, arvoinen tarkistus – bändi osui jälkipolttoihin „liitupölyn kidutuksella“. Kun Trey aluksi kompastui lyrics, se ilmestyi lopulta hänen virheeseensä suoraan muuttamalla laulun lyyrinen tiheys ikään kuin hän oli Bob Dylan löytää uusi tapa laulaa „kuin liikkuvan kiven“ jälkeen “ vuotta. Vaikka tämä „liitu pöly“ paljon enemmän kompakti kuin Georgiasta, siellä loistit siinä lyhyt hetki 1.0 Trey, kun hän seisoi siellä hänen puskurissaan, kopioi tulinen soolo ja ottanut bändin sarvet ennen asennusta Yksi viimeinen „Sinä seksikäs asia“ kiusaa ja lainata bändiksi kääritty toinen sarja. Paluu HersheyPark-stadionin vaiheessa viime kerralla, Phish päätti „elämän näyttämisen“. Anastasio / Steve Pollak (a.k.a. Elämän jätkä) Yhteistyö olisi suuri Encore Singalong, jos joku todella tiesi sanat. Joka tapauksessa sentimentaalisuus oli olemassa bändinä ja fanit nauttivat viimeisen makean, makea hershey-ilmaa ennen kuin phish toi näyttelyn ja juoksun rakoihin Kasvot Växt Rocker “ Sano se minulle Santos „. Seuraavaksi Phish matkustaa Atlantic Citylle, NJ tänä viikonloppuna kolmen yön aikana konsertteja rannalla. Täydellinen luettelo matkan päivämääristä, päätä täällä. Aseta 2: teema alareunasta> Höyhen linnut, bug> Light -> Party Time> Ruby Waves> Liitupölyn kidutus Encore: elämänkuva> Sano se minulle s.a.n.t.o.S. [1] Phish debyytti. Tämä näyttely esiteltiin Lonely-matkan phish debyytti. Wombatilla oli lainauksia ja teitä teitä seksikäs asia, muuttamalla lyrics „sinä seksikäs wombat“. Liha oli kiusannut sinisen ja seksikäs asia. Party-aika oli kiusannut teistä seksikäs asia. Liitut pöly kidutuksella oli myös kiusannut ja lainaus teistä seksikäs asia.

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....