Umphreyn McGee julkisti 2021 uudenvuodenaattona Run Miami Beach

Umphreyn McGee sanoo hyvästit 2021 ja rengas vuonna 2022 Fillmore Miami Beach 30. joulukuuta ja 31. joulukuuta. 1. tammikuuta. Perinteen mukaan 31. joulukuuta esillä on kolme sarjaa. UMVIP-paketit 2021> 2022 New Yearin juoksu Fillmore Miami Beach myy myynnin tiistaina 17. elokuuta klo 11.00 ET. Yleinen myytävänä on keskiviikko 18. elokuuta klo 11.00 ET. Täydelliset lipunmyyntitiedot, päätä täällä. Liittyvät: Tiivistelevien suosikki kesämusiikkifestivaali hetkiä vuosien ajan [Videot / Valokuvat] Umphreyn McGee ilmoitti myös, että näyttelyn osallistujat ovat velvollisia esittämään voimassa oleva tunnus ja todistus rokotuksesta tai negatiivisesta Covid-19-koestauksesta (PCR tai antigeeni) 48 tunnin kuluessa näyttelystä. Alkuperäinen rokotuskortti, tulostettu kopio voimassa olevasta kortista tai kuvakaappauksesta tai puhelimestasi on hyväksyttävä. Lisätietoja testauspaikoista ja vaihtoehdoista paikan ympärillä ja suuremmalla Miamilla on saatavilla näyttelymeneteluna. Jos aiot osallistua useita yötä, tuo todisteet rokotuskortista tai todisteet negatiivisesta Covid-19-testauksesta 48 tunnin kuluessa jokaisesta näyttelypäivästä. Kuten bändi totesi „, jatkamme suuntaviivoja, jotka perustuvat CDC: n, terveydenhuollon asiantuntijoiden ja hyvän vanhanaikaisen järkeen.“ Katso ilmoituksen video 2021> 2022 Umphreyn McGee New Year’s Run Miami Beach, alla. Täydellinen luettelo tulevista Umphreyn McGee Tour Datesista, päätä täällä. Umphrey’s McGee – Nye Miami 2021> 2021 Ilmoitus video [Video: Umphrey’s McGee]

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....