Billy Strings liittyy Allman Betts Bandiin „Midnight Rider“ Hoxeyville

Tämä viime viikonloppuna hoxeyville-musiikkifestivaali näki Headliners Allman Betts Band Tervetuloa Billy Strings lavalle „Midnight Rider“. Allman Brothers Band Classic Sw -kadut käyttävät Devon Allman S 1957 Les Paul Junior. Kehittyvät lähellä keskellä lauantaina southern rock royalty, merkkijono lisäksi vahvisti bändin kitaraydin Allmanin, Duane Betts ja Johnny Stachela . Hänen perjantai-iltana otsikon korttipaikka, lauantai istunnut tarjoavat jouset mahdollisuuden näyttää yhä hyödynnettävän sähkökitara-kyvyn ABB Classic. Liittyvät: Devon Allman „anna musiikin johtaa tietä“ uudella Allman Betts Band Albumilla [haastattelu / stream] Sen sijaan, että otat Dickey Betts päätä Farcal Guitar Duelissa, kaksi axemenia sen sijaan liittyivät yhteen blues-innoittamiin licksin kuorossa. Yhdessä molemmat muodostivat yhteisen sinfonian, joka myös antoi jokaiselle kitaristimella askeleen eteenpäin joillekin silmiinpistävälle soololle, jossa Bluegrass Pickerin rock-chopit näkyvästi vaikuttivat. Katso Billy Strings istua Allman Betts Bandin kanssa „Midnight Rider“ Hoxeyville lauantaina. Allman Betts Band W / Billy Strings – „Midnight Rider“ (Allman Brothers Band) – Wellston, MI – 8/14/21 [Video: Ohio kasvanut]

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....