Brandi Carlile suorittaa „Black Hole Sun“, enemmän SoundGarden-jäsenillä rotko

Brandi Carlile liitettiin eloon jääneet jäsenet Soundgarden viikonloppuna hänen näyttelyn aikana Gorge George, WA. Fellow Washingtonin alkuperäiskansat yhteistyössä ONTATAGE bändin seminaalisen osuma „musta reikä aurinko“ sekä „etsimällä silmäni kiinni“. Reunion Kim Thayil , Ben Shepherd ja Matt Cameron tulee sen jälkeen, kun laulaja-lauluntekijä teki yhteistyössä bändin in-studio vuonna 2019 Tallennuspäivä yksinomainen, joka tuli ulos seuraavana vuonna. Julkaistu Rooster sanoo , 12 „vinyyli, joka on esillä Carlile, joka ottaa lyijylaulun molemmista“ mustan reiän auringosta „ja“ haku „. Aiemmin vuonna 2019 Carlile suoritti myös bändin huipputason „Minä olen valtatie: kunnianosoitus Chris Cornell“ hyötyä konsertti Los Angelesissa. Liittyvät: OH Boy Records Teases John Prine Tribute Albumi brandi Carlile’s „Muistan kaiken“ kansi [kuuntele] Carlile’s Gorge -konsertti näki myös erityisen ulkonäön Sheryl Crow , joka avasi näyttelyn amythyst kiah . Varistele avustettu Carlile kansi „Rocket Man“ Elton John , jonka Carlile on hyvittänyt yhtenä suurimmista musiikillisista ja henkilökohtaisista inspiraatioistaan. Carlile käytti myös aikaa rotkoon debort debyytti uuden kappaleen, „sinä ja minä kalliossa“, joutui näkyviin tulevassa LP näissä hiljaisissa päivissä . Selaa alaspäin nähdäksesi videoita Brandi Carlile’s Lauantai-näyttelystä rotkoon, mukaan lukien Sit-ins Sunggardenin ja Sheryl Crow sekä uuden kappaleen debyyttin. Brandi Carlile w / Kim Thayil, Ben Shepherd, Matt Cameron – „Musta Hole Sun“ – George, WA – 8/14/21 [Video: Shannon G] Brandi Carlile w / Kim Thayil, Ben Shepherd, Matt Cameron – „Haku silmäni suljettu“ – George, WA – 8/14/21 [Video: Shannon G] Brandi Carlile – „Sinä ja minä rock“ – George, WA – 8/14/21 [Video: Shannon G] Brandi Carlile W / Sheryl Crow – „Rocket Man“ (Elton John) – George, WA – 8/14/21 [Video: Greta Dahling] [H / T Jambase ]

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....