Relive Joe Cockerin ikoninen suorituskyky Woodstockissa, tänä päivänä vuonna 1969

17. elokuuta 1969, nykyinen legendaarinen Woodstock Music & Art Fair , englanti Bluesman Joe Cocker toimitti yhden kiven ja roll-historian kaikkein tallennetuista esityksistä. Sarja-ääni laulaja oli suhteellisen uusi nimi tuolloin, mutta oli nopeasti kerätä kiihkeä tuulettimen pohja, kun hän alkoi pelata suurempia näyttelyitä. Vaikka hänen esitystensa pääasiassa esillä muiden taiteilijoiden materiaalin kannet, se oli kaiken kuluttava fyysinen ja emotionaalinen intohimo, jonka kanssa hän uudelleen, joka teki hänestä tähden. Kiven ja roll historioitsijan ja Indiana-yliopiston musiikkitiedostojen sanoin professori dr. Glenn-lasi , cocker „tuli musiikki“, ratkaisemalla kestävä kysymys „Mikä on etupää ilman kitaraa tehdä itsensä?“ Hirvillä, kouristuksellisilla liikkeillä, hämmentyneillä ja väleillä kuin miehellä, cocker „oli vain kuljetettu jonnekin muualla.“ Avausparin jälkeen liikenne kannet suoritetaan ilman cockerin laulua taustalla, rasva-kaistalla , cocker syntyi johtamaan ne bob dylan ‚ S „Hyvä vuokranantaja“ ja Set’s Sole Alkuperäinen laulu „jotain tulossa“. Honeybus „S“ Onko minä vielä kuvassa elämässäsi? “ Seuraava, ennen kuin cocker LED vielä toinen uudelleenliiton kansi liikenne virittää, „Feelin ‚Alright“, joka jatkuu yksi rakkaimmista työkaluista hänen ohjelmistossaan. Toinen Dylan virittää, „aivan kuten nainen“, oli seuraava, ja lasinaluset „Let’s Go Hankittu“ tulivat lähellä sen takana. Kansi Ray Charles „“ En tarvitse lääkäriä „vahvisti samanaikaisesti Cocker’s Unhinged tunne ja showmanship ennen toista Bob Dylan Cover,“ Minä vapautetaan „, toi asetuksen Viimeiset minuutit. Jos luet tätä ja et tunne cockerin työtä ja perintöä, saattaa tuntua oudolta, että tällainen arvostettu näyttely koostui lähes kokonaan peitosta. Tuolloin ja seurantavuosina Cocker „käsittelisi hänen kohtuullisen osuutensa kriitikot, jotka uskovat, että hän teki uran muiden taiteilijoiden – erityisesti mustien taiteilijoiden musiikillisista ja tyylisistä ideoista – omiksi. Ray Charles itse puhui jopa cockerista näistä syistä. Mutta Cockerin kestävän perinnön ydin, hänen taiteellisen visionsa todellinen ansio, on ehkä parhaiten kuvattu Woodstock Setin viimeisellä laululla: täysin uudistettu, voimakas tunne Beatles SGT. Pepper osuma „, jossa on vähän apua ystävistäni“. Cocker ja hänen bändinsä laulun suorituskyky oli täysin magneettinen, muutti jo uskomattoman laulun evankeliumin maustettuun sielukas spektaakkeli ja maalaus Joe Mad Maestro. Cockerin tallennettu versio laulusta jatkui osuma # 1 Yhdistyneen kuningaskunnan kaavioita, käytettiin teemakappaleena osuma-tv-ohjelmalle, ihmeen vuosia , ja on yleensä tullut amerikkalainen kulttuurinen lexicon kuin voimalaitos omalla oikeus. Joe Cockerin Woodstock-asetus auttoi holvia häntä Stardomille, ja hänen kiehtovan luovutuksensa „vähän apua ystävistäni“ pysyy edelleen kuolemansa jälkeen kestävän perinnön keskeltä. Katso Joe Cocker ja Grease Bandin ikoninen suorituskyky Beatles ‚“, jossa on vähän apua ystävistäni“ alla Woodstock-elokuvasta: Joe Cocker – „Little apu ystävilleni“ [Beatles Cover] – Woodstock 1969 Setlist: Joe Cocker & Grease Band | Woodstock Music & Art Fair | Max Yasgurin maatila Bethel, NY | 8/17/69 Aseta: Dear Landlord, Jotain Comin ‚On, en vielä kuitenkaan elämässäsi? sanoa, vähän apua ystävistäni [Alun perin julkaistu 8/17/17]

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....