Kiitollinen kuollut debyytti „Ripple“, „Brokedown Palace“, „Operaattori“ Fillmore West, 51 vuotta sitten tänään

1. marraskuuta 1970 Kiitollinen kuollut julkaisi viidennen studio-albuminsa, amerikkalainen kauneus . Tämä albumi merkitsi toisen kahden tietueen kokeilun, jossa bändi on yhteydessä maahan ja kansanjuurikkaan musiikin kanssa ja löytää, mitä se todella tarkoitus olla „amerikkalainen bändi“. American Beauty on edelleen yksi bändin helpoimmin albumia ja loistava lähtökohta aloittelijoille haluavat murtautua konsernin laaja Lore. Kuviossa, että monet tukosbändit harjoittavat tätä päivää, bändi viedään usein viikkoja, kuukausia tai jopa vuosia täydentää kappaleitaan elävässä ympäristössä ennen kuin se sitoutuu nauhaan. Kun taas tallennuksen keskellä amerikkalainen kauneus , kuolleet suoritettiin Fillmore West , koti poissa kotoa Bay Area-Bred -ryhmästä 18. elokuuta 1970, ja Debuted Kolme laulua, jotka on asetettu näyttämään ennätykselliseltä „Ripple“, „Brokown Palace“ ja „Operaattori“. Liittyvät: Kiitolliset Dead Studio -albumit sijoittuivat parhaiten parhaiten Edellinen ilta näki bändin myös Fillmore Westissä, jossa he esittivät „TRUCKIN“ „, joka ilmestyi myös Amerikan kauneus . 18. päivänä bändi poistui ensimmäisestä, akustisesta illalla ottamalla „truckin“ ulos toiselle ratsastukselle, vaikka versio on edelleen hieman heikompi kuin mitä yleisöt tulevat odottamaan 1970-luvun alkupuoliskolla . Sieltä bändi oli poissa runsaalla tuuletin-suosikkivalinnoilla, mukaan lukien „hirvittävä susi“, jota seuraa „Foring of the Devil“ ja kansi „tumma ontto“. Seuraavaksi tuli kolme iltaa, kaikki peräkkäin, kun bändi soitti „Ripple“ sitten „Brokown Palace“, jota seuraa Ron „pigpen“ McKernan „operaattori“ ensimmäistä kertaa . Debutien lisäksi tämä näyttely erottuu edelleen bändin 1970 keikkojen keskuudessa 10 minuutin ajan, jossa on 10 minuutin Worksman’s Track „uusi Speedway Boogie“, ja se on vielä akustisessa sarjassa. Tähän mennessä asiat saivat sähköä myöhemmin tänä iltana, he asettuisivat happo-kalliotiloihin, jotka olivat edelleen heidän äänensa keskipisteenä vuosikymmenen vaihteessa, ja stellar „kryptinen kirjekuormitus“ „rumpuiksi“ muiksi “ Yksi „, takaisin“ salaus „, joka ulottui 20 minuutin merkkiin. Kuuntele täysikokoinen ääni kiitollisista kuolleista Fillmore West 18. elokuuta 1970. Kiitollinen Dead – Fillmore West – San Francisco, CA – 8/18/1970

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....