Joe Russon melkein kuolleet kannet Pink Floyd, ABB lukko „“ muut sh * t „

Joe Russo on melkein kuollut Aseta leiri Lockn ‚Farm Arringtonissa, VA bändin kurttuneelle musiikkifestivaaleille viikonloppuna. Yhdessä päähineiden esityksiä kiitollinen kuollut -spired Group, 13.8.-15. SAW-sarjat Slip , Barr Brothers ja paljon muuta. Joe Russton melkein kuolleiden perinteisten esitysten lisäksi bändi lauloi kaksi „muuta paskaa“, jotka keskittyivät musiikiin kuolleen ulkopuolella. Ensimmäisen „toisen paskan“ viikonlopun lauantaina Jrad käänsi rakkauden vaaleanpunainen floyd . 50 minuutin, neljän kappaleen joukko alkoi monumentaalisella koostumuksella „kaiut“. Bändi liukui läpi Meddle Odyssey osaksi ”Time”, joka liittyy erääseen toiseen Floyd eepos, ”Siat (Kolme erillistä osaa)”. Jrad toteutti huolellisesti koostuvan musiikkia studio-kaltaisella tarkkuudella, kun bändi sulki ensimmäisen „muun paskan“, joka on asetettu „Breathe (REPRISE)“ CODA, joka seuraa „Aika“ kuun pimeä puoli . Liittyvät: Joe Russo puhuu löytää uusi koti Jradille Westville Music Bowl [Haastattelu] Sunnuntaina Joe Russo on melkein kuollut rumpalin Andrew Barr (Barr Brothers, Slip) tukemaan rytmi-osuutta „muuksi paska“, joka on omistettu Allman Brothers Bändi . Laajennettu yhtye avasi Quintential ABB improvimacational Piece „Whipping Post“. Jrad rullattiin tiettyyn korkean intensiteetin bluesiin „eräänlaisella ulos“ ennen kuin siirrät kaasut pois muille „unelmille“. Toinen ja viimeinen „muu paska“ -setti oli varattu vielä toinen ABB Jam-ajoneuvo, „Elizabeth Reedin muistoksi“. Katso koko video Joe Russosin melkein kuolleesta vaaleanpunainen floyd „muu paska“ lauantaina, samoin kuin erilliset videot koko Allman Brothers sunnuntaina, kaikki Youtube-käyttäjä Monihampton. Joe Russo on melkein kuollut – „Muut paska“ Pink Floyd Set – Arrington, VA – 8/14/21 – [FULL SET] Joe Russo on melkein kuollut – „Whipping Post“ (Allman Brothers Band) – Arrington, VA – 8/15/21 Joe Russo on melkein kuollut – „Yksi suunta“ (Allman Brothers Band) – Arrington, V. 8/15/21 Joe Russo on melkein kuollut – „unelmat“ (Allman Brothers Band) – Arrington, V. 8/15/21 Joe Russo on melkein kuollut – „Muistoksi Elizabeth Reed“ (Allman Brothers Band) – Arrington, VA – 8/15/21 [H / T Jambands.com ]

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....