Muistat 15 parasta esitystä Woodstockissa, 52 vuotta myöhemmin

Viisikymmentäkaksi vuotta sitten tänään satoja tuhansia kauniita ihmisiä laskeutui max yasgur „S 600 hehtaarin maatila Bethel, NY nyt legendaarinen Woodstock Music & Arts Fair . Alun perin 15.-17.7. Woodstock Music & Arts Fair oli yhdeksi elinikäinen tilannekuva amerikkalaisesta historiasta 1900-luvulla ja rauhanomainen huipentuma syntynyt vuosikymmen, joka näki jyrkästi nuorisokulttuuria, joka muutti maata ikuisesti. Yleisesti tunnettu kaikkein ikonin musiikkifestivaalina, Woodstock oli vastakulttuin vastausta maailmaan, jossa he olivat kasvaneet, ja oli keskeinen hetki kansakunnalle Vietnamin sodan mielenosoituksissa ja sosiaalisessa levottomuuksissa dr . Martin Luther King Jr. Vuosi ennen. Jopa miellyttävimmissä olosuhteissa frandisesti järjestäytynyt Woodstock jotenkin tuli Utopian kaupunki, jossa musiikkia pelattiin, vapaus menestyi, ja ihmiset asuivat yhdessä kunnallisessa rauhassa ja harmoniassa … ja mutaa. Liittyvät: Woodstock 50 järjestäjät, jotka haastavat rahoituskumppaneita Dentsu Group (jälleen), väittäen „Festivalin tuhoaminen“ Levitä nämä neljä päivää, jotka muuttivat rock n ‚rullaa ja elävää musiikkia ikuisesti oli hit-parade legendaarisia esityksiä, jotka menisivät historian kirjoihin jotkut juhlalaisimmista koko ajan. All-in-kaikki, kolmekymmentäkaksi taiteilijaa festivaalilla vaihtelee Joe Cocker kuka kiitollinen kuollut . Juhlimme, kaventimme alas 15 parhaiten vaikuttavimmista esityksistä – ne, jotka ulkonevat, puhalsivat happoa liotettuja mieliä, ja ne ovat sittemmin testin ajan. Nämä ovat meidän poimimme 15 parasta Woodstockia: 15. Arlo Guthrie „New York State Thruway on suljettu, mies!“ Sanoi American Music Iconin korkean hengen poika Woody Guthrie loputon merelle hurraavat ihmisiä myöhään perjantai-iltana. Hänen lausunnonsa oli hieman virheellinen, sillä thruway ei ollut koskaan sammunut kokonaan. Kuitenkin liikenne oli venynyt yli kymmenen kilometrin päässä konsertti-alueilta ja joillakin valtatien alueilla oli lähes mahdotonta hylättyjen autojen varrella. Guthrie soitti fantastisen setlist, joka sisälsi tunnettu „Comin“ Los Angelesiin „yhdessä kourallisen kansan klassikot. Setlist: Tule Los Angelesiin Onnenpyörä Walkin ‚alas linja Tarina Moosesta ja Browniesista Voi Mary, älä itkeä Jokainen käsi maan päällä Hämmästyttävä armo Arlo Guthrie – „Tulossa Los Angeles“ – Woodstock 1969 14. Kymmenen vuotta sen jälkeen Kymmenen vuoden kuluttua Woodstockin suorituskykyä ei useinkaan unohdeta. Kuitenkin tässä tunti-pitkässä asetuksessa oli mielipuhallus Raskaiden Blues-kiven ja maan ravistelemittelun, joka muuttaisi bändin uran ikuisesti. Heidän luovuutuksensa „Olen menossa kotiin“, joka oli esillä kuuluisassa 1970 Woodstock-dokumentilla, epäilemättä yksi koko festivaalin suurimmista hetkistä. Huolimatta huolimatta kosteasta säästä, joka aiheuttaisi kitarat usein menemään ulos virittämästä ja erilaisista muista teknisistä vaikeuksista, nämä pelotton brittiläiset blues-rockers laittoivat kartalle niiden räjähtämättömän energian ja kasvojen sulava kitara. Setlist: Lusikallinen Hyvää huomenta Little School Girl Hobbit En voi pitää itkemästä joskus Auta minua Menen kotiin Kymmenen vuoden kuluttua – „Menen kotiin“ – Woodstock 1969 13. Richie Havens Tulossa kolmetoista on kansan taiteilija Richie Havens , ensimmäinen ensimmäinen esiintyjä vaiheessa lavalla Woodstockissa. Kun vaiheessa on noin 5:00 p.m. Perjantai-iltana, patens avasi neljä päivää rauhaa ja musiikkia pitkällä kahden tunnin suorituskykyyn. Standstill-liikenneolosuhteiden vuoksi monet jälkikäteen suunnitellut taiteilijat olivat myöhässä, pakottivat pavens laajentamaan hänen suorituskykyään kaukana hänen sulatetun aikataulunsa yli. Miehen improvisaatio nero, kansan legenda muotoiltu lavalla, yksi hänen tunnetuimmista sävellyksistään „vapaus“. Hänen ulkonäkönsä festivaalilla käynnisti hänet näkyvyyteen ja paljon kuin monet taiteilijat, jotka olivat onnekkaita pelaamaan Woodstockia, tämä lainasi uransa legendaarisen aseman. Setlist: Minstrel gaultista Vankilasta> Hanki yhteen> Vankilasta Olen täällä muukalainen Korkea lentävä lintu En voi enää tehdä sitä Pienellä avulla ystäviltäni Komea Johnny Mansikkakentät ikuisesti> Hei Jude Vapaus Richie Havens – „Freedom“ – Woodstock 1969 12. Bändi Vaikka Bob Dylan oli kääntänyt kutsun pelata festivaalia, Levon Helm, Robbie Roberston ja pojat bändistä varmasti nousivat joitakin löysä. Suorita monia kappaleita, jotka päädyisivät yhteistyöhön 1975 ROP: n ja bändistä, nämä kanadalais-amerikkalaiset musiikin legendoja laittoivat yhdelle viikonloppuna, Mukana klassikoita, kuten „RAGE: n kyyneleet“, „Tämä pyörä on tulessa“, „Minua vapautetaan“ ja heidän mahdollisen maailmankuulun smash-osuman „painosta“. Ilmiöiden suorituskyvystä huolimatta bändi ei ollut mukana palkituksessa 1970 dokumenttielokuvassa. Setlist: Rintakuusi Älä tee sitä Raivon kyyneleet Voimme puhua Pitkä musta verho Etkö kerro Henrylle Ei ole enää kepeä Tämä pyörä on tulessa Minä vapautetaan Paino Rakastava sinua on makeampi kuin koskaan Bändi – „Paino“ – Woodstock 1969 11. Creety Clearwater Revival Toisessa yleisesti unohdettu Woodstockin ulkonäkö, Creedence Clearwater Revival anna irrottaa rakkula, vaikkakin pahoillani asetettu aamulla. CCR oli itse asiassa ensimmäinen bändi, joka on suunniteltu pelaamaan festivaalia, takaisin huhtikuussa 1969. Kuitenkin kaaos, joka syntyi koko sattumanvaraisesti järjestetyssä musiikkifestivaalilla, heidän pääasiallisen lauantaina korttipaikat työnnetään takaisin keskiyön jälkeen sunnuntaiaamuna. Tarpeetonta sanoa, bändin jäsenet eivät olleet onnellisimmat leiriläiset valkoisessa järvellä että viikonloppuna. „Olimme valmiita kallistumaan ulos ja odotimme ja odotimme ja odotimme ja lopulta se oli meidän vuoromme. Oli puoli miljoonaa ihmistä nukkumassa „, sanoi John Fogerty vuonna 2007. Fogerty oli niin järkyttynyt siitä, miten asiat menivät arvostetulle festivaaleille, että hän vaati bändin suorituskykyä pois dokumentaarisesta – puhelu, joka osoittautuu valitettavaksi liiketoimintapäätökseksi tulevina vuosina. Setlist: Syntynyt Bayou Vihreä joki Yhdeksänkymmentäyhdeksän ja puoli Huijaus Bootleg Paha kuu nousemassa Ylpeä Mary Laitoin sinulle loitsun Yöaika on oikea aika Pidä Chooglinissa Susie q Creedence Clearwater Revival – Woodstock 1969 10. Joe Cocker Sorauslaite laulaja Joe Cocker oli tuolloin uusi nimi. Hän oli animoitu ja mahdotonta edestäjä, jossa oli vanha bluesman. Hänen kansi Beatles osui „, jossa on vähän apua ystävistäni“, oli alkanut poimia höyryä, ja hänen suorituskyvynsä Woodstockissa oli lopullinen lisäys, jota hän tarvitsi karkottaa itsensä Stardomiin. Cocker puhui edelleen hänen ulkonäköään Woodstockiin asti hänen kuolemaansa vuonna 2014, kuvaa kokemusta „, kuten Eclipse … Se oli hyvin erityinen päivä“. Cockerin sydämellisen suorituskyvyn jälkeen taivas avasi ja kuuluisa sunnuntai-iltapäivällä sateen myrsky täytti, jatkavat festivaalin perusteet runsaalla määrällä vettä ja mutaa. Setlist: Hyvä vuokranantaja Jotain comin ‚on Oletko vielä kuvassa elämässäsi? Feelin ‚kunnossa Aivan kuin nainen Mennään kivitetään En tarvitse lääkäriä Minä vapautetaan Hitchcock Railway Jotain sanottavaa Pienellä avulla ystäviltäni Joe Cocker – „Little apu ystävilleni“ [Beatles Cover] – Woodstock 1969 9. Kiitollinen kuollut Kiitollinen kuollut Woodstockin suorituskyky oli teknisiä vaikeuksia. Sade-liotettu viikonloppu ennuste avasi Pandora-ruudun ongelmia ja lopulta johti sähköisiä ongelmia, jotka aiheuttivat merkittävän vaaran esiintyjille Onstage. Välitysvahvistimien välillä, pitkäikäinen vaiheenbanter ja mikrofonit, jotka johtaisivat ketään, joka uskalsi koskettaa, tämä ei todellakaan ole paras suorituskyky kuolleista. Viiden laulun jälkeen, jotka sijaitsevat yli 90 minuuttia, bändin sarja leikattiin lyhyeksi niiden luovutuksen aikana „Turn Your Love Light“. Riippumatta näistä ongelmista, Woodstock-tallennus on todellakin mielenkiintoinen kuuntele, ja ongelmien huolimatta on edelleen huomionarvoinen hetki kiitollisessa kuolleessa historiassa. Setlist: St. Stephen Mama yritti Tumma tähti Korkea aika Ota rakkautesi valo Kiitollinen kuollut – Woodstock 1969 8. Maa Joe McDonald Maa Joe McDonald pelasi kahdesti festivaalin aikana; Kerran lauantaina soolo-tekona ja jälleen sunnuntaina bändillään Maa Joe & Kala . Se oli kuitenkin tämä soolo-suorituskyky, joka erottuu eniten Woodstock-historian aikakirjoihin. Ennen lopullista laulua hän osallistui yleisön siihen, mitä hän ja hänen bändinsä kutsui „kala piristys“, iloinen, joka tavallisesti kirjoitti sanan „F-I-I-h“. Kuitenkin tällä kertaa noin, McDonald siirtyi piristää „Gimme A“ F, „Gimme A ‚u,“ Gimme A „C,“ K „k“ … Mikä on se oikeinkirjoituksen? “ „Fuck!“ Yleisö muuttui vastauksena. Sen jälkeen hän ohjasi innostunut väkijoukko 400 000 hengen laulamaan hänen kuuluisimman laulunsa ja sodan antheminsä „, minusta tuntuu, että olen Fixin ‚Die Rig“. Setlist: Janis Donovan Reef Heartaches numero Tulen rengas Tennessee Stud Rockin “ ympäri maailmaa Flyin ‚korkea Olen nähnyt raketin Minusta tuntuu siltä, ​​että olen fikiini kuolla RAG Maa Joe McDonald – Woodstock 1969 7. Jefferson AirPlane Kivihelmällä klo 8.00. „Okei, ystävät … olet nähnyt raskaat ryhmät, nyt näet aamun maniac-musiikin“, sanoo epärehellinen Grace liukas nälkäiseen, muta-paketeiseen hippeihin. „Hyvää huomenta, ihmiset,“ huusi liukas. Huolimatta huonosti ajoitetusta asetuksesta ja toipumasta yleisön jäseniä, niiden suorituskyky oli yksi viikonloppuna parhaiten. Set kesti hieman yli tunnin ja puoleen ja esiteltiin joitakin bändin suurimmista osumista, kuten „joku rakastaa“, „vapaaehtoiset“ ja psykedeelinen mestariteos „valkoinen kani.“ Setlist: Tämän elämän toisella puolella Joku jota rakastaa 3/5 kilometriä 10 sekunnissa Etkö yritä / lauantaina iltapäivällä Eskimo sininen päivä Muovi Fantastic Lover Puiset alukset Uncle Sam Blues Vapaaehtoiset Sinä ja minä ja pooneil Tule takaisin vauvalle valkoinen jänis Talo Pooneil Cornersissa Jefferson AirPlane – „Vapaaehtoiset“ – Woodstock 1969 6. Sly & The Family Stone Funk-täytteet Sly & The Family Stone tarjoavat vain oikeat ainesosat lauantai-iltana (sunnuntaiaamuna) puolueella ylös Catskillsissa. Huolimatta myöhään tunteista, bändi ampui kaikkiin sylintereihin ja väkijoukko antoi kaiken tämän energian takaisin. Asetus sisälsi pääasiassa lauluja albumilta stand! , joka julkaistiin toukokuussa samana vuonna. Heidän suorituskyvynsä Woodstockissa osoittautuisivat aikataulun aikaan ja on yksi bändin voimakkaimmista esityksistä 16-vuotisen uransa. Setlist: M’lady Laulaa yksinkertainen laulu Voit tehdä sen, jos yrität Jokapäiväiset ihmiset Tanssi musiikkiin Musiikin ystävä Haluan viedä sinut korkeammalle Rakkaus kaupunki Seiso! Sly & The Family Stone – „Haluan ottaa sinut korkeammalle“ – Woodstock 1969 5. Crosby, StillS, Nash & Young Toukokuussa 1969 David Crosby , Stephen Stills ja graham nash julkaisi itsetuneen debyyttialbuminsa. Pian sen jälkeen neil nuori liittyi ryhmään. Äskettäin muodostunut crosby, still, nash & young oli suorittanut vain yhden keikan ennen niiden legendaarista ulkonäköä Woodstockissa. „Tämä on toinen kerta, kun olemme koskaan pelanneet ihmisten edessä, mies. Olemme peloissaan shitless „, huudahti näkyvästi hermostuneita Stephen Stills Woodstock uskollinen klo 3:00 a.m. maanantaiaamuna. Niiden suorituskyky jaettiin kahteen; Yksi akustinen sarja, yksi sähköinen sarja. Neil Young oli nimenomaisesti pyytänyt sitä, ettei sitä ole kuvattu dokumentaarista, väittäen, että kuvaus oli ei-toivottu häiriötekijä. Nuori nimi poistettiin myöhemmin dokumentti- ja soundtrack-albumista. Setlist: (Akustinen sarja) Sviitti: Judyn siniset silmät Mustarastas Avuttomasti toivoen Guinnvere Marrakesh Express 4 + 20 Mr. SOUL Ihmeellinen Sinun ei tarvitse itkeä (Sähköinen sarja) Pre-Road Downs Pitkä aika mennyt Sinikka Madnessin meri Puiset alukset (Encore) Löydä vapauden kustannukset 49 bye-byes CROSBY, STILLS, NASH & YOUNG – „Suite: Judy Blue Eyes“ – Woodstock 1969 4. Janis Joplin Rajoittamaton intohimo ja tulinen sydän ja sielu Janis Joplinin äänellä ovat ehdottomasti muut. Hänen legendaarinen suorituskyky Woodstockissa ei ole varmasti poikkeus. Klo 2:00 a.m. Sunnuntaiaamuna Joplin otti vaiheen, ja kuka tahansa tietoinen tuolloin oli yksi helvetti hoitoon. Suoritetaan Kozmic blues -bändillä , Janis laittoi leuan pudotuksen elävien blues-loistosta, potkaisi klassikkoja, kuten „kesää“, „Kozmic blues“, „My Heart of My Heart“ ja uskomattoman Siirrä „pallo ja ketju“. Setlist: Nosta kätesi Niin hyvä kuin olet ollut tässä maailmassa Rakastaa jotakuta Kesäaika Kokeile (vain vähän vaikeampaa) Kozmic blues Ei voi kääntää sinua irti Työskentele minua, Herra Palanen sydämestäni Pallo & ketju Janis Joplin – „Ball & Chain“ – Woodstock 1969 3. Santana Klo 2:00 iltapäivällä lauantaina 16. elokuuta 1969, suhteellisen tuntematon kitara-soitin nimeltä Carlos Santana sai yleisön yllätyksenä ja otti Yasgurin maatilan myrskyn. Santana’s Latinalainen rock-fuusio sytytti laaja-eyed-festivaaleja, kun hän välittömästi muutti itsensä kitaran legendaksi. Yksi koko festivaalin kohokohdista on epäilemättä bändin suorituskyky „sielun uhrauksesta“, jossa Santanain poikkeuksellinen kitarapelit seisoivat loput yläpuolella, kun se howled, heilutti ja houkutteli katsojia kosmiseen oblivioniin. Rumpali Michael shrieve oli vain 20-vuotias, mutta hänen massiivinen rummun soolo laulun sydämessä on suurin osa kaikkein suurimmista rock-rummun soolosista. Setlist: Odottaa Pahat tavat Et vain välitä Maistella Jingo Vakuuttelu Sielunuhraus Paistetut kaulakorut ja kodin perunat Santana – „Soul uhraus“ – Woodstock 1969 2. Kuka Osallistu 6,250 dollaria eikä penniä vähemmän, Kuka lopulta otti vaiheen klo 5.00 sunnuntaiaamuna ja pelasi pakko-tunti-pitkä sarja, joka sisälsi lähes kaikki rock-oopperat, Tommy . Heidän suorituskyvynsä on todella voimakas, ja tämä intensiteetti vastasi kaoottiset siirtyvät konsertti-alueella ja sen ympäristössä. Tämä näyttely sisälsi, mitä kutsutaan nimellä „Abbie Hoffman Incident“. Kun bändin smash-osuma „Flight Wizard,“ Lefty radikaali poliittinen aktivisti Abbie Hoffman hyppäsi lavalla huutaa tyypillisessä abbie-muotilla „Mielestäni tämä on kasa paskaa!“ Hän jatkoi: „Vaikka John Sinclair [tuomittiin yhdeksän vuotta tupakointiin Marihuana] Prison …“ sitten keskeytyi nopeasti Pete Townshend , joka otti Mic Screaming, „Fuck Off! Fuck pois vitun vaiheen! “ Pian sen jälkeen ilmeisesti temperamenttinen kaupunkipsendi lisäsi, „seuraava vitun henkilö, joka kävelee tämän vaiheen yli, tulee vitun tappaa!“ Kun väkijoukko kyytiin hurjaa iloa. Kuuluisa suorituskyky päättyi vasta 6:00 jälkeen. Townsend innoissaan kiehtovan yleisön kanssa tavaramerkkinsä smashing Sähkökitara. Setlist: Taivas ja helvetti En voi selittää Se on poika 1921 Hämmästyttävä matka Kipinöitä Hawker joulu Hapan kuningatar Pinball Wizard Luuletko, että se on kunnossa? Nyhertää Tohtori on lääkäri Mennä peiliin Murskata peilin Olen vapaa Tommy’s Holiday Camp Emme ota sitä Katso minua, tunne minua Summertime Blues Shakin ‚kaikkialla Sukupolveni Paljain silmä WHO – „Katso minua, tunne minua“ – Woodstock 1969 1. Jimi Hendrix Ilman kysymystä Woodstock Music & Arts Fairin suurin suorituskyky oli niiden lopullinen suorituskyky, Jimi Hendrix . Niille, jotka ovat vielä viipyvä Yasgurin maatilalla klo 9.00 maanantaina aamulla, 18. elokuuta 1969, kitara legenda Jimi Hendrix oli siellä laittaa korkki näihin neljän päivän rauhan ja musiikin. Yli kahden tunnin ajan Hendrix pelasi alle 30 000 ihmisen awestruck-yleisöä. Nämä onnekas ihmiset olivat etuoikeutettuja todistamaan kaikkea tunnetuin kitara yksin aika kaikkien aikoina: Hendrixin psykedeelinen rendition „The Star-Spangled Banner“, tulkinta, joka musiikillisesti heijastuu vuosikymmenen vääristyneen myllerroksen. Vain yli vuoden myöhemmin Jimi Hendrix olisi kuollut ja 1960-luvun lopun henki kuoli hänen kanssaan. Woodstock-esitys on edelleen hänen ikonin hetki. Setlisti Viesti rakkaudelle Kuulla minun juna a-comin ‚ Espanjan linna Magic punainen talo Sielu Rakastaja mies Foxy Lady Juu takaisin talossa Izabella Gypsy nainen> Tietoinen rakkaudesta Antaa potkut Voodoo-lapsi (pieni paluu)> Stone Star Spangled Banner Violetti usva Hei Joe Jimi Hendrix – „Star-Spangled Banner“ – Woodstock 1969 Woodstock ’69 oli jotain, joka ei koskaan tapahdu uudelleen – kerran-eliniän kokemus, että jos olisit onnekas todistamaan ensimmäisen käden, on varmasti jotain kiusallista. Tässä on 52 vuotta!

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....