Neal Francis julkistaa uuden albumin „tavallisella näkökulmalla“, osakkeet johtavat yhden jalkaa. Derek-kuorma-autot

Neal Francis on paljastanut yksityiskohdat hänen sophomore-albumille, tavallisesta näkyvyydestä, joka on asetettu 5. marraskuuta ato-tietueet . Tiistain ilmoitus tuli LP: n johtavan single, „ei voi pysäyttää sadetta“ -CO-kirjoitusta David Shaw (Revivalistit) ja featuring Derek-kuorma-autot -ja mukana Video radalle. Tavallisessa näkyvissä Rose Rose vaikeiden parin vuoden tuhkasta Francis, kun hän palasi vuonna 2019 kiertueella debyyttialbuminsa takana. Keyboardist meni läpi hajoamisen ja löysi itsensä, joka asuu kirkossa – sama kirkko, jossa suurin osa albumista lopulta kirjattiin. Tämä uusin tarjous löytää Francis, joka heijastaa lunastusta ja joustavuutta, kun kuuntelijat menevät opastettuun sotilaatikkoon. „Olen omistanut kaikki ongelmani suhteissani ja minun kohteliaisuuteni“, Francis sanoi lehdistötiedote. „Niin suuri osa siitä tulee tulossa ymmärrystä, jota olen edelleen kärsinyt näiden ongelmien vuoksi. Kyse on siitä, että ja laittaa sen avoimeen, jotta kärsimys voi lieventää ja yrittää työskennellä sen sijaan, että yrität piilottaa kaiken. “ Liittyvät: Neal Francis suorittaa „tällä kertaa“, „Nämä ovat päivän“ demokratiassa elävät [katsella] Albumin johtava single „,“ ei voi pysäyttää sadetta „, on katartinen romp, jonka emotionaalinen painovoima vahvistetaan edelleen yhden Derek-kuorma-autojen voimakas liukukitara. Laulun videossa Francis pelaa sateen läpi sademäärän kauhat ja hänen lapsuuden piano – jonka hän alkoi pelata 4-vuotiaana ja lopulta tuhoaa. „Vaikka elämä heittää kaikki tämä paska teille, on vielä niin paljon asioita, jotka ovat kiitollisia,“ Francis yksinkertaisesti sanoi yhdestä. Katso musiikkivideo „Ei voi pysäyttää sadetta“, lyijy yksi pois Neal Francis ‚tulevaa albumia tavallisessa näkyvissä . Klikkaa tästä valmiiksi järjestyksessä ja selaa alaspäin nähdäksesi täydellisen kappaleen ja albumin kuvituksen. Neal Francis – „Ei voi pysäyttää sadetta“ (virallinen video) [Video: Neal Francis] Tavallisessa näkyvissä Tracklist 1. Alameda Apartments 2. Ongelmat 3. ei voi pysäyttää sadetta 4. D’Artagnan 5. Prometheus 6. Sentimental Garbage 7. unessa 8. BNYLV 9. Sano rukouksesi Näytä Tracklist

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....