Phish avaa Clifford Ball & Selaa „Flatbed Jam“, tämän päivämäärän vuonna 1996

Se on ollut 25 vuotta siitä, kun phish heitti ensimmäisen suuren mittakaavan, viikonloppu-pitkä festivaali- clifford pallo -For yli 70 000 ihmistä entisen ilman 24 perusta Plattsburgh, NY. Bändi on heittänyt yhteensä kymmenen festivaalia lähes neljäkymmentä vuotta urallaan, alkaen palloa tänä päivänä 25 vuotta sitten. Kahden päivän tapahtuma, Phish toi antenni-näytöt, karnevaleskeet esiintyjät ja tietenkin suuri suuri musiikki. Bändi soitti kolme kokoa ensimmäisellä yöllä, mukaan lukien akustiset mini-set ja hirviöiset versiot kappaleista, kuten „split auki ja sula“, „alas taudilla“ ja laajennettu „Harry Hood“ Jam-istunto. He myös todettiin „hämmästyttävä armo“, laulu, jonka fanit eivät ole nähneet vuodesta 1998. On mahdotonta yhdistää kolme kokoa musiikkia yhdessä kappaleessa, mutta onneksi on videokuvaa useimmista siitä! Voit katsella bändiä Play Clifford Ball alla alla olevasta soittolistasta. Phish – Clifford Ball – Plattsburgh, NY – 8/16/1996 [Video: Rhino] Phish ei ollut varsin valmis sarjansa jälkeen, ja aamun alkuaikoina Vermont-pohjainen bändi esitteli ensimmäisen „yllätyksen“. Pörssissä tasaisessa kuorma-autossa, valot, joissa on valot, jotka on kiinnitetty ja mini-lautat, jotka on kaatunut, bändi kuljetettiin leirintäalueilla ja juuttunut koko maassa. TREY ANASTASIO kuvaili tätä hetkeä „luultavasti paras [heidän] uransa“ alla olevassa asiakirjassa. [Video: Phish] Voit kuunnella koko „lava-arvoa“ streaming alla. [Video: Fromtheaquarium] Setlist: Phish Clifford Ball, Plattsburgh, NY – 8/16/96 Aseta 1: liitu pölyä kidutus, kylpyamme gin, ya mar, ac / dc bag> Esther> Jaettu taivas, Halley’s Comet> David bowie Set 2: Split Open ja Sult, Sparkle> Ilmainen, squirming coil, jäte [1], puhua [1], juna laulu [1], Strange Design [1], Hei vauva, Mike’s Song -> Yksinkertainen -> Yhteystiedot> Vicekapaug Groove Aseta 3: Makisupa poliisi> Myös Sprach Zarathustra> Alas taudilla [2] -> Nicu, elämä Marsissa? > Harry Hood -> Hillo Encore: Amazing Grace Aseta 4: lava kuorma-auto Huomioi: Tämä oli Clifford Ball Festivalin ensimmäinen näyttely. Kylpyamme Gin sisälsi Lyhyt dease Trey. Acousticin mini-vaiheessa tehtiin outojen muotoilun jätteet. Tauti oli keskeneräinen. Toisessa sarjassa edelsi Marialla hieman karitsan kiusaa. Harry-hupun lopussa oleva hillo mukana ilotulitusnäyttö. Bändi otti takana lava-autoon noin 03:30 aamulla ja ajoi väkijoukon läpi. Suoritus oli yksi pitkä avoin tukos.

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....