Robert Glasperi ilmoittaa 33-yön, 66-show „ROBTOBER“ sininen muistiinpano

Grammy-voitto jazz-pianisti, säveltäjä ja bandleader Robert Glasperi on ilmoittanut mammikin asuinpaikasta ikonisessa Sininen Note NYC asetettu koko lokakuun kuukauden ajan ja marraskuussa. Residenssi tulee sinisenä muistiinpanon jatkuu 40-vuotisjuhlaan. 33-vuotias, 66-show Residency-laskutettu Robtober -will Aloita perjantaina 1. lokakuuta ja kulkevat sunnuntaina 7. marraskuuta ja niissä on aikaisin ja myöhään istuimet joka ilta. Glasperin aiemmat siniset huomautukset ovat sisältäneet kunnianosoituksia Stevie Wonder , Roy Hargrove ja J DILLA . Tämän vuoden Robtober on jo muotoiltu ennalta ilmoittamattoman korkean kalibraiseen vieraille ja A-lista-julkkikset asetetaan käskymään glasperin rinnalla. Aiemmat vieraat Blue Note -näyttelyssä on sisällytetty Dave Chappelle , Kanye West , Chris Rock , Questlove , Jill Scott , Yleinen , yasiin bey ja Talib Kweli ( musta tähti ) ja > YebA . Liittyvät: Robert Glasperi Liited Common, Dave Chappelle, Chris Rock osoitteessa NYC: n sininen huomautus [videot] „Sininen huomautus on minulle erityinen, koska se on Jazzin huippu, mutta se ei pysähdy siellä“, Robert Glasperi selittää lausunnossa. „He antavat minun astua laatikon ulkopuolelle ja olla kuka olen todella, usapologetically. He antavat minulle paikka tehdä sen. Kaksi ensimmäistä asuntoa [vuosina 2018 ja 2019] olivat hämmästyttäviä. Meidän piti ottaa tauko [vuonna 2020], mutta olen todella innoissani olla takaisin ja nähdä fanit jälleen. Ei kykene tekemään niin kauan, että se on todella selvää, kuinka tärkeitä fanit ovat niin en voi odottaa mennä sinne ja tehdä enemmän historiaa. “ „Tämä asuinpaikka on monumentaalinen ja historiallinen tapahtuma kulttuurissa“, lisää sinistä muistiinpanoa ohjelmointi Alex Kurland . „Jotta voit siirtyä eteenpäin sen jälkeen, kun tällaiset haastavat ajat ovat syvästi merkityksellisiä sinistä muistiinpanoja, New York City ja taide- ja musiikkikulttuuri. Caliberin ja Roobertin lähettämien hankkeiden, erikoisvierailijoiden ja yhteistyön valikoimaa ovat uskomattoman testamentin hänen kuvaketilaansa. “ Täydellinen luettelo loka-marraskuun 2021 päivämääristä Robtober Robert Glasper Blue Note Residency, päätä täällä. https://www.instagram.com/p/csrz0y3svab/

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....