String Cheese Incident Reschedules Charlottesville, Asheville, Wilmington

String Cheese Tapahtuma tehnyt valitettavaa ilmoitusta maanantaina, että sen on vastattava konsertteja Charlottesville, VA; Asheville, NC; Ja Wilmington, NC. Bändi on myös päättänyt peruuttaa esityksensä St. Louis, MO: ssa ja Backwoodsissa Mulberry Mountain Festival Ozark, AK. Tämä viimeisin ilmoitus tulee Jamgrass Outfitin peruutuksen viime viikolla Ohio ja Kentucky positiivisen Covid-testin jälkeen bändissä. Kiertue oli asetettu jatkamaan 17.8.-18. Covid „Nämä näyttelyt tapahtuvat nyt vuonna 2022. Selaa alaspäin nähdäksesi täydellisen luettelon Rescheduled Tour Datesista Charlottesville, Asheville ja Wilmington. Disco-keksit täyttää juuston kaksoisasettelevan suorituskyvyn backwoods 28. elokuuta. Pysy viritetty SCI: n verkkosivuilla ja sosiaalisen median sivuilla lisätietoja uudelleenjärjestelyssä tapahtuneista konserteista. Katso alla oleva koko ilmoitusta. https://www.instagram.com/p/csprn7qbtuc/ String Cheese Incident Rededuled Tour Dates 4/21/22 – Ting Pavilion – Charlottesville, VA 22/22/22 – Salvage Station – Asheville, NC 4/23/22 – Salvage Station – Asheville, NC 4/24/22 – Salvage Station – Asheville, NC 26/26/22 – Greenfield Lake Amphitheater – Wilmington, NC 27/27/22 – Greenfield Lake Amphitheater – Wilmington, NC Näytä päivämäärät

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....