Ty Segall ilmoittaa 2022 Freedom Band North American Tour, osakkeet „tuntuu hyvältä“ video

TY Segall on ilmoittanut kiertueelle Pohjois-Amerikasta Freedom Band , joka ulottuu syksyllä 2021 kesällä 2022. Tour Ilmoitus, Segall on jakanut videon „tuntuu hyvältä „Off Uusi yllätysalbuminsa harmonisoija . Uusi kiertuepäivät noutaa syyskuussa parilla Teragram Ballroom Los Angelesissa 5. ja 6. päivänä. Segallin kiertueella on myös viiden yön uudenvuodenaattona, joka toimii kappeli San Franciscossa. Vuonna 2022 Ty Segall & Freedom Band pelaa West Coast Dates Kaliforniassa, Oregonissa, Washingtonissa ja British Columbiassa helmikuussa, ennen kuin otsikko itään päivämääriä Louisiana, North Carolina, Maryland, Pennsylvania, New York, Massachusetts ja Ohio kesäkuussa , Kierros kiertueella heinäkuussa näyttelyt Minnesota, Colorado, ja lopulta Utah. Aiheeseen liittyvä: Desert Daze ilmoittaa 2021 Lineaup: Sota huumeita, Kamasi Washington, Toro Y Moi, Lisää Kiertukielennus on kaksi viikkoa harmonistin , Segallin ensimmäinen sooloalbumi vuodesta 2019. Segall on seurannut LP uutta videota „tuntuu hyväksi“, jossa on denée segall < / STRONG> laulussa. Joshua Erkman -Directed Video asettaa puolisot yhteen Neo-Noir-asetuksella, jossa on aistillinen jännitys. „Tuntuu hyvältä“, jotta itse olisi luottavainen ja rajoittamaton, mikä tekee niistä tuntuu hyvältä, olkoon se emotionaalisesti, fyysisesti tai sen ulkopuolella „, Denée sanoi lausunnossa. „Se on myös tämän tunteen laajentaminen toiselle, joka saattaa haluta tämän samanlaisen vapauden, mutta tarvitsee hieman rohkaisua. Se on Ode ilolle, joka tulee rakastavasta ja tukemasta toisiaan ehdoitta. “ Katso uusi musiikkivideo „Feel Good“, jonka Ty Segall Featuring Denée Segall alla ja selaa alaspäin nähdäksesi täydellisen luettelon kiertomatkoista Ty Segall ja Freedom Band. Liput marraskuussa osoittavat ja ylittävät myyntiin perjantaina klo 12.00. Et täällä. Ty Segall ja Denée Segall – „tuntuu hyvältä“ (virallinen musiikkivideo) [Video: Drag City] Ty Segall ja Freedom Band 2021-2022 Tour Päivämäärät Pe. 20. elokuuta – Las Vegas, NV @ Psycho Las Vegas Aurinko. 5. syyskuuta 5 – Los Angeles, CA @ Teragram Ballroom Mon. Sep. 6- Los Angeles, CA @ Teragram Ballroom Thu. Sep 9 – Solana Beach, CA @ Belly Up Tavern La. Sep 11 – Chicago, IL @ Pitchfork Music Festival Mon. Syyskuu 13 – Los Angeles, CA @ Teragram Ballroom Tue. Sep 14 – Los Angeles, CA @ Teragram Ballroom Wed. 15. syyskuuta – Big Sur, CA @ Henry Miller Library Thu. Sep 16 – Sacramento, CA @ Harlow’s La. Sep 18 – Petaluma, CA @ Phoenix Theatre Pe. 22. lokakuuta – Atlanta, GA @ Shaky Polvifestivaali Pe. 12. marraskuuta – Moreno Valley, CA @ Desert Daze Festival Mon. 27. joulukuuta – San Francisco, CA @ kappeli Tue. 28. joulukuuta – San Francisco, CA @ kappeli Wed. 29. joulukuuta – San Francisco, CA @ kappeli Thu. 30. joulukuuta – San Francisco, CA @ kappeli Pe. 31. joulukuuta – San Francisco, CA @ kappeli Mon. 31. tammikuuta – Santa Barbara, CA @ Lobero Theatre Tue. 1. helmikuuta – Santa Cruz, CA @ Cocoanut Grove Historic Ballroom Pe. 4. helmikuuta – Portland, OR @ Crystal Ballroom La. 5. helmikuuta – Vancouver, BC @ Rickshaw Theatre Aurinko. 6. helmikuuta – Seattle, WA @ Showbox markkinoilla Tue. 8. helmikuuta – Sonoma, CA @ Gundlach Bundschu Wed. 9. helmikuuta – San Luis Obispo, CA @ SLO Brewing Co. Tue. Jun. 14 – Tucson, AZ @ 191 Toole Aurinko. Jun. 19 – New Orleans, LA @ Southport Hall Wed. Jun. 22 – Asheville, NC @ Oranssi kuori Thu. Jun. 23 – Baltimore, MD @ RAM: n pää elää Pe. Jun. 24 – Philadelphia, PA @ Union Transfer La. Jun. 25 – Brooklyn, NY @ Brooklyn Steel Mon. Jun. 27 – Boston, Ma @ Royale Thu. Jun. 30 – Cleveland, OH @ Agora Theatre La. JUL. 2 – Minneapolis, MN @ First Avenue Mainroom Mon. JUL. 4 – Denver, CO @ Mission Ballroom Tue. JUL. 5 – Salt Lake City, UT @ Metro Music Hall Näytä kiertuepäivät

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....