Garth Brooks peruuttaa jäljellä olevat 2021 Stadium Tour Päivämäärät, jotka johtuvat Covid-19-ongelmista

Maa Superstar GARTH BROOKS on peruuttanut jäljellä olevat pysäyttimet hänen käynnissä olevassa US-stadionkierroksessaan, joka johtuu COVID-19 DELTA-varianttisen taudinpurkauksen aikana. Brooks oli aiemmin sanonut, että hän arvioi uudelleen kiertoa näiden huolenaiheiden valossa. Kun Brooks totesi ilmoitus kiertueen peruuttamisesta „, heinäkuussa olen vilpittömästi ajattelin, että pandemia oli takanamme takana. Nyt katsomassa tätä uutta aaltoa, ymmärrän, että olemme vielä taistelussa, ja minun on tehtävä osani. Olen pyytänyt Cincinnatiin ja Charlotten upeita kaupunkeja odottamaan liian kauan, enkä halua tehdä niin samaa asiaa Bostonin ja Baltimoren suurille ihmisille. Nashville, etsimme päivämäärän heinäkuun sademäärästä ja vaikka tämä ei ole covid liittyvä, jotta he odottavat, tekee minut surulliseksi. Joten, se on raskas sydän ilmoitamme päätöksen peruuttaa kaikki 5 -näyttelyä, mutta toiveikas sydän, tulemme uudelleen ja aloitetaan, kun tämä aalto näyttää olevan takanamme. “ Koska massiivinen Garth Brooks Tour alkoi, se on tyytyväinen yli 300 000 faneja viidessä kaupungeissa. Seuraavien viiden suunniteltujen pysäkkien jo myyty 350 000 lippuja palautetaan. „Jokainen ilo, jonka olen nähnyt kaikkien kasvojen kanssa, koska elävät musiikin paluu on ollut enemmän kuin kannattaa jatkuvasti huolellisuutta ylläpitää turvallisuusprotokollia paitsi faneille, vaan bändimme, miehistön ja kovan työhenkilökunnan näiden stadionien kanssa“, hän jatkoi . „Heidän omistautumisensa turvallisuudelle, jotka täyttävät nämä istuimet, on ollut ihme katsomaan ja siunaus saada. Olen todella kiitollinen. “ „Olen vilpittömästi toivoen, että olemme takaisin kiertueella ennen vuoden loppu“, lisätty Garth Brooks. „Se sanoi, tärkeintä minulle täyttää stadionin kiertueen päätteeksi, että jokainen näyttely on mahdollista ennen lippujen myynnissä (siksi vetämme Seattlen myynnin) ja varmistamme, että nämä ihmiset ovat kaupankäynnin aikaa ja rahaa, jotta he voivat olla vain paras kokemus koskaan, vaan myös turvallisin, jota voimme tarjota. “ Sillä välin Brooks ja hänen tiiminsä tarkoittavat „seurata viruksen vaikutusta ja katsella, miten kouluja, urheilua ja muita viihdeyksiköitä käsittelee tämän pandemian vaihetta.“ Tämän suuren mittakaavan peruuttaminen Brooksilla, joka on yksi kaupallisesti menestyneimmistä taiteilijoista tiellä, sillä on suurempia vaikutuksia elävään musiikkiteollisuuteen. Vaikka monet matkat, paikat ja promoottorit ovat toteuttaneet viime päivinä ja viikkojen toteuttamat rokotukset / testausvaatimukset, harvat ovat peruuttaneet tällaiset huomattavat, Katso joitain kuvia Brooksin viimeisestä suorituskyvystä lauantaina 14. elokuuta Lincolnissa, Ne alla. https://www.instagram.com/p/csljiskeeldz/

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....