Jimi Hendrixin kansalliset anthem-kanavat Beauty & Chaos of 60s Woodstock, tänä päivänä vuonna 1969

Se on ollut yli puolen vuosisadan jälkeen Woodstock Music & Arts Fair Tapahtui Max Yasgurin 600 hehtaarin maakunnassa Bethelissä, NY elokuussa 1969. Nyt pidettiin legendaarisena tapahtuman amerikkalaisessa historiassa erilaisia Syyt, Woodstock myi yli 186 000 lippua, vaikka lopulta tuli ilmainen tapahtuma, kun musiikkipuhaltimien laumoiden numerot määrät satoja tuhansia ylittää perusteita, jotka tekivät aidat ja lippujen esteet käytännössä hyödyttömäksi ensimmäisen päivän loppuun mennessä. Koska tuotannon holdit, jotka saattavat kerätä lukemattomia otsikoita vääriin syihin vuonna 2021, puhumattakaan epäluotettavasti huono sää, kolmas „päivä“, joka kestää yli 24 tuntia, crosby, still, Nash ja Young , WHO , Joe Cocker , bändi , johnny talvi ja useita Muut legendat-to-lava lava. Viikonlopun kaikkein kerroksinen suorituskyky ei kuitenkaan tapahtunut vasta festivaalin lopulliseen, suunnittelemattomaan neljännen päivän 18. elokuuta. Niinpä tänä päivänä vuonna 1969 Jimi Hendrix suljettu Woodstock antamalla ehkä kaikkein tunnetuin suorituskyky rock and rullaa. Relive Joe Cockerin ikoninen suorituskyky Woodstockissa, tänä päivänä vuonna 1969 Hendrix lopulta kello oli noin 9 A.M. maanantaiaamuna pelissä yli kahden tunnin ajan alle 30 000 faneille, jotka ovat edelleen paikan päällä. Se oli nyt kuuluisalla asetuksella, jossa kitaristi suoritti tunnetuimman sooloaan instrumentaalilla „The Star-Spangled Banner“, joka kanavoi kauneuden ilmapiiri ja rakastaa vihaa ja aggressiota, joka määritteli kulttuurisesti muuttumattoman aikakauden. Fanit voivat kuulla ilmavoimien syöksypommittajat tuettu heidän elämänsä maan Vietnamin kautta Jimin vahinko baarissa sukellusta, tuntea surun amerikkalaisten äitien ja isien sirpaleet sotilaallisten hautajaisiin virsikirjan ”Hanat”, hän lisäsi lähelle kappaleen loppuun, ja kansakunnan kaaokset atastaisessa vääristymisessä. Lisäksi fanit voivat kuulla 60-luvun nuorisoliikkeen toivon, kun Hendrix osuu Anthemin lopullisiin muistiinpanoihin optimistisella tarkoituksella. Juhli Woodstockin vuosipäivää 15 parasta esitystä Katso tämä varhain aamulla hetki videossa, samoin kuin hänen Woodstockin „violetti haze“ ja perävaunu Jimi Hendrix: Live at Woodstock , virallisesti julkaistu konserttielokuva Jimi’s Woodstockin suorituskyvystä alla: Jimi Hendrix – „Star-Spangled Banner“ – 8/18/69 Jimi Hendrix – „Purple Haze“ – 8/18/69 Jimi Hendrix: Live osoitteessa Woodstock Trailer: Jimi Hendrix – Woodstock Music & Art Fair – Bethel, NY – 8/18/69 (osittainen audio) Setlist: Jimi Hendrix | Woodstock Music & Art Fair | Max Yasgurin maatila Bethel, NY | 8/18/69 Aseta: Viesti rakkaudelle, kuulla minun juna a-comin ‚, espanjalainen linna magic, punainen talo, mastermind, rakastaja mies, Foxy Lady, Jam takaisin taloon, Izabella, Gypsy Woman> Tietoinen rakkaudesta, tulesta, Voodoo-lapsi (pieni paluu)> Stepping Stone, Star-Spangled Banner, Purple Haze, Hei Joe [Alun perin julkaistu 8/17/17]

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....