John Mayer jakaa videon „Sob Rock“ Track „Wild Blue“

John Mayer on jakanut virallisen musiikkivideon „Wild Blue“, joka on yksi helppokäyttöisistä sinkkuista viimeisimmästä albumista, sob rock , joka äskettäin julkaisi ylhäällä paikalla Billboard Top Albumin myyntikartta. Uusi leike merkitsee kolmasosaa SOB Rock Seuraavat aiemmin julkaistut videot „viimeisen junan kotiin“ ja „ampui pimeässä“. „Wild Blue“ -video ohjattiin Mathew Miguel Cullen , joka perusti Mirada Studios rinnalla Guillermo del Toro . Unelmaisen, bobbing-radan visuaaliset siististivät albumin retro „80-luvun esteettisellä, vaaleanpunaisella ja sinisillä vihreillä näytön taustalla ja leikkisällä, matala-fi-animaatioilla, jotka ajelehtivat kehyksen yli. Mayer, jonka asu on osa Don Johnson , osa Miami varaus, osa David Byrne STOP OFFERE – Wleefully nousi sen juustollisen surrealiteettiin kaiken, pelaa osuutta miellyttävän ironian puutteesta. John Mayer keskustelee unabashedly un-cool-luovaa käsitettä „sob rock“ [katsella / kuunnella] Ei tehdä mitään puoliksi, Mayer meni yläpuolelle ja sen ulkopuolella tyylillä ja temaattisessa esteettissä sob rock , äänestä ja tuntumasta materiaalin suolaiseen itsefektiiviseen, aktiivisesti vanhentuneeseen markkinointikampanjaan Käynnistä kuukausia, jotka ovat peräkkäin vapauttamaan sekä todellisessa elämässä että Tiktokissa. Albumi itsessään oli harjoitus, joka vangitsi haastattelussa Apple Music s Zane Lowe , kun albumi julkaistiin: „Ajatus Sob Rock on, että se olisi voinut olla jo tapahtunut, mutta kun etsit, se ei ole. Ajatus sob rock on implantaat vääriä muistoja aivoihin. Sitä se teki minulle. … Se on aivoistani ja se on kaikkien jaettu Mandelan vaikutus. Onko sinulla muistoja, jotka eivät koskaan tapahtuneet sinulle? Voitteko palata ja syntetisoida työn, joka on niin totta aikakaudelle, että kun kuulet sen aivosi menee „ei, ei, ei, tämä on olemassa?“ “ Tutustu Retro video „Wild Blue“ alla John Mayer alla ja kuunnella sob rock täältä. John Mayer – „Wild Blue“ (virallinen video) [Video: John Mayer] John Mayer päätyy kiertueella vuonna 2022 tueksi SOB Rock . Tutustu täydelliseen luetteloon alla olevista päivämääristä ja päätä tästä lipunmyynnistä. Sillä välin Mayer vain osui tien kiitollinen kuollut offshoot Dead & Company pitkään kesällä ja syksyllä 2021 Tour Päivämäärät. Lue täydellinen maanantai-iltana Dead & Company Tour Avaaja Raleighissä täällä. John Mayer SOB Rock Tour 2022 Päivämäärät Thu Feb 17 – Albany, NY – Times Union Center Fri Feb 18 – Philadelphia, Pa – Wells Fargo Center Sun Feb 20 – New York, NY – Madison Square Garden Ke 23 – Washington, DC – Capital One Arena Fri Feb 25 – Pittsburgh, PA – PPG Paints Arena Sun Feb 27 – Toronto, On – Scotiabank Arena Tue Mar 01 – Belmont Park, NY – UBS Arena Fri Mar 04 – Boston, Ma – TD Garden Fri Mar 11 – Las Vegas, NV – Grand Garden Arena Sun Mar 13 – Los Angeles, CA – Forum Tue Mar 15 – Los Angeles, CA – Forum Fri Mar 18 – San Francisco, CA – Chase Center Tue Mar 22 – Seattle, WA – Ilmasto Predge Arena Fri Mar 25 – Salt Lake City, Ut – Vivint Arena Sun Mar 27 – Denver, Co – Ball Arena SAT Apr 02 – Sunrise, FL – BB & T CENTER Tue Apr 05 – Tampa, FL – Amalie Arena Fri Apr 08 – Atlanta, GA – State Farm Arena Mon 11 – Charlotte, NC – Spectrum Center Ke 13 – Nashville, TN – Bridgestone Arena Ke 20 – Austin, TX – Moody Center SAT Apr 23 – Houston, TX – Toyota Center Sun Apr 24 – Dallas, TX – American Airlines Center Thu Apr 28 – Chicago, IL – United Center Näytä kiertuepäivät

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....