Tutustu joihinkin rönsyileviä drone-videoita Phish Atlantic City

Tämä viime viikonloppuna näki phish Mount kolmen yön ajaa Atlantic City Beach New Jerseyssä. Kuusi musiikkia sisälsi bust-out, Setlist Shenanigans ja laajat hillot sulkemaan bändin kesäkierroksen ensimmäinen jalka. Kaikki kolme yötä olivat LIVESTREAMED bändin liikevaihto -palvelun kautta, mutta ne eivät ainoat kamerat, jotka kulkevat viime viikonloppuna. Läsnäolot olisivat vaikeasti painettuja, ettei heitä huomata lukuisia droneja, jotka täyttävät yön taivaalla tartuttamaan silmiinpistäviä näkymiä massiivisille ranta-konsertteihin. Joitakin paikallisia uutispisteitä arvioi, että perjantaina esitys oli tyytyväinen lähes 38 000 osallistujaa, ja väkijoukot venyttivät satoja telakoita alas New Jersey Rantaviivan koko viikonloppuna. Liittyvät: „Phunk Sessionsin Phish Dickin jälkimarkkinat Ft. DumpsAphankin ja salaatin jäsenet, Judith Hill, Skerik, & More Uudessa esityksessä lähetetty YouTube käyttäjä käyttäjän Tom Egan, katsojat saavat ennen ja jälkeen katsomaan Atlantin kaupungin rantaa päivän aikana ja yönä. Kun aurinko laskee rannalla, fiksu valaistuksen suunnittelija chris Kuroda ’s Mastery on näkyvissä, koska hänen visuaaliset näytöt ulottuvat etäisyyteen. Tutustu Atlantic City Beachin viime viikonloppuna konsertteja Atlantic City Beachilta. Voit myös uudistaa elää elävää musiikkia koko perjantaina, lauantaina ja sunnuntai osoittaa. phish Atlantic City 2021 – Drone Footage ennen / jälkeen [Video: Tom Egan]

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....