Tribute DMB: n Lero Moorelle hänen ennenaikaisen kuolemansa vuosipäivänä

19. elokuuta 2008 musiikki maailma menetti uskomattoman lahjakkuuden. Lero Moore , virtuofoni-soitin ja usein järjestäjä Dave Matthews Band , oli liima, joka piti bändin yhteen asti kunnes hänen ennenaikaisesti kuolemaansa ATV-onnettomuus. Vaikka Moore lähti traagisesti tämän maan liian aikaisin, hänen musiikinsa asuu runsaasti elävien DMB-tallenteiden kautta. Suuri Lero Moore läpäisi tänä päivänä vuonna 2008 ja me kaipaamme häntä aina. #Stillding #grogroxking pic.twitter.com/5Y4uo9srfo – Dave Matthews Band (@DaveMatthewsbnd) 19. elokuuta 2019 Muistoksi Mooren panoksista DMB: n ja improvisaatiomusiikin maailmaan yleensä olemme koonneet muutaman äänen ja videon Lero-videota, mitä hän teki parhaiten, jotta voit nauttia alla. Ensimmäinen, meillä on tämä maamerkkiversio klassisesta „# 41“, laulu, joka aina parhaiten näyttää Mooren taitoja, antaen hänelle mahdollisuuden venyttää ja todella johtaa bändi. Tämä versio tulee bändin pysähdyksestä Red Rocks amfiteatteri vuonna 2005, ja se on todella merkittävä. Moore loistaa koko, toimittaa osat Guston kanssa, kun bändi toimii klassisen virheen kautta. Kuuntele, mitä monet fanit pitävät kaikkien aikojen „paras # 41“: Dave Matthews Band – „# 41“ – Red Rocks 2005 Toinen ehdokas Best SAX-ajoneuvolle DMB: n luettelossa, „yksi makea maailma“, laittaa Leroin uskomattoman oikean edestä voimakkaaseen vaikutukseen. Kuuntele „Yksi makea maailma“ alkaen l ive Piedmont Park : DAVE MATTHEWS BAND – „Yksi makea maailma“ – Live At Piedmont Park Kuuntele tätä uskomatonta versiota „teemasta alareunasta“ alkaen 7/21/97, kun Moore liittyi phish näyttämölle ainutlaatuisen vieras ulkonäön (theeafoto): Phish W / Lero Moore – „Teema alhaalta“ – 7/21/97 Kun kyyneleet hänen silmissään, Dave Matthews käsittelee väkijoukon Staples Center Leroin kuoleman päivällä (Malbecjordan): Dave Matthews sanoo hyvästit Lero Mooriin Moore oli aina fani-suosikki, jota tarkastelee hardcore-fanit Dave Matthews Bandin salainen ase. Useat bändin maamerkkilbumit sisältävät uskomattomia sooloja Lero, ja hänen pelaamisensa leikataan aina DMB: n äänen kautta. Hänen sileä ääni, jazziness ja kyky pelata täydellisiä muistiinpanoja ja täydellisiä hetkiä, asettaa hänet toisistaan ​​yksinäisenä lahjakkuuteen. Tässä mielessä jätämme sinulle uskomattoman ja koskettavan Fan Tribute Video, jonka olet luonut YouTube-käyttäjä KELLYWURX. Video on asetettu „Dreaming Tree“ -musiikkiin, ja todella vangitsee tunteet, jotka fanit tuntevat, kun he ajattelevat tätä suurta muusikkoa: Tribute Lero Moore – „Dreaming Tree“ Me kaipaamme sinua Lero! [Alun perin julkaistu 8.19.17]

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....