Nathaniel Ratiffin linkit varmuuskopioivat yöllä hikoilu „lauantai-iltana“

Nathaniel ratieliff Tuodut pitkin hänen pitkän aikakauden bändi, yöhikoilla , hänen ulkonäönsä viime yönä musiikillisena vieraana viime yönä regina kuningas -hosted Em> lauantai-iltana live . Ratteliff on muuttanut asioita viime vuoden aikana tai niin, valitsemaan viimeisimmän albuminsa ja se on edelleen kunnossa , soolopäällikkönä. Hänen myöhään 2020-vuotiaat, „lunastus“, joka on esillä ääniraidassa Amazon Film Palmer , jatkoi Solo-toimeksiantoa ja virtuaalisia esityksiä Kuten hänen korttipaikka Georgiassa on elossa lisätty kuvio. Sellaisena se tuli tervetulleeksi yllätykseksi, kun Nathaniel Ratiliff ilmestyi yöllä hikiään debyyttilleen SNL Ulkonäkö. https://www.instagram.com/p/clqpvzkfj1k/ Hänen ensimmäisistä kahdesta sävelistä, ratieliff kyydyt tosiaan ja kohottaviin „lunastukseen“ auttamalla riisuttu yö hikoiluaukossa ja trio naispuoliset taustalaulajat Resistance Revival Chorus , Arin Maya , Melissa McMillan ja Camille Trust . Sähkökitara kädessä, laulaja-lauluntekijä puristi jokaisen tippa tunteita laulusta, ohjaa sitä hitaasta, huojuvasta avaamisesta lopullisen kuoron primal howl. Katso Nathaniel Ratteliff Suorita „Lunastus“ SNL alla ja soita raita valintasi alustalla. Nathaniel Ratiff – „Lunastus“ – Lauantai-ilta Live [Video: Nathaniel Ratiliff] Toisen kappaleensa ratalliffi toivotti täysimittaisen bändin, joka kulkee vanhan suosikin kautta live-luettelosta, „vähän hunajaa“. Tällä kertaa ratalliff potkaisi suorituskyvyn näppäimistölaitteella ennen tiensä ulos keskipisteeseen vyöhäntöön tuntevat lyrics. Katso Nathaniel Ratiffia ja yöhikat Suorita „hieman hunajaa“ SNL alla: NATHANIEL CATELIFT ja yöhikat – „Pieni hunaja“ – Lauantai-ilta Live [Video: Nathaniel Ratiliff]

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....