Nathaniel Ratiliff & Yöhikat näyttävät „tulevaisuuteen“ uusilla LP: llä

Nathaniel Ratiliff & Yöhikat ovat ilmoittaneet kolmannen studio LP: n yksityiskohdista 5. marraskuuta Stax Records . Yhdessä keskiviikkona Albumilmoitus Band on jakanut lyijyn yhden, „Survivor“. Kolmen vuoden kuluttua viimeisen täyspitkän LP: n ja kuusi vuotta itsenäisen debyyttinsä jälkeen, tulevaisuus näyttää kypsytyneen ryhmän, joka on nähnyt maineiden valot. Bändin ensilevy kultalevyn Yhdysvalloissa ja 2018 seurannan, repiminen saumoista , isännöi kolme singleä että osuma # 1 osoitteessa Triple Radio . Kaiken alueen keskellä, mutta Ratieliff lähti itseään vapauttamaan hänen arvostettu 2020 Solo Folk -albumi, ja se on edelleen kunnossa . Sitten bändi yhdistyi kokonaan studio 8h Rockefeller Center heidän debyyttinsä lauantai-iltana Live helmikuussa ja ovat nyt takaisin yhdessä pakottaa. Liittyvät: Nathaniel Ratiff julkaisee „Red Rocks 2020“ Live-albumi [Kuuntele / katsella] Albumin johtava tarjous, „Survivor“, on Neo-SOUL / R & B romp, joka ylpeänä julistaa konsernin paluu. Laulun viesti on ehdottomasti moderni pandemian valossa, koska ratiffin murtaa „luulet, että olen / eräässä hienoa perhettä“, koska kaikki selviytymisosaamiset on testattu viime vuoden ja puoli . „Katson albumia yleisesti suurena kysymyksenä“, Ratteleff sanoi lehdistötiedote. „Kun kirjoitin ennätyksen, olimme keskellä pandemiaa ja tulevaisuutemme näytti melko synkältä. Yritän vain yrittää kirjoittaa toivon paikka. Sitten oma neuroosi, ja ehkä olla libra pääsee tielle, enkä voi tehdä mieleni. Tämä vakio edestakaisin taistelu minulle henkilökohtaisesti ja olen varma, että se tulee kirjallisesti. “ Tulevaisuus kirjattiin Ratiliffin uudelle Broken Creek Studio Denverin ulkopuolella ja tuotettiin Bradley Cook (Bon Iver, Kevin Morby, huumeiden sota ) ja RMB – Ratiteleffin tuotantotrio, patrick meese (yön hikoilu) ja James Barone (Beach House) -Who oli takana Ja se on edelleen kunnossa . Sen lisäksi, että ratiffia kitaraa ja laulua, yöhikat ovat Joseph Pope III (basso), Meese (rummut, lyömäsoittimet, avaimet), Luke Mossman (kitara), < Vahva> Mark Shusterman (elin, avaimet), andreas villi (saksofoni), Daniel Farway (Trumpetti) ja Jeff Dazey ( saksofoni). Kuuntele „Survivor“, uusi Single Nathaniel Ratteleffista ja yöhikasta, alla tai haluamasi suoratoistoalustan kautta. Tulevaisuus on saatavilla täältä ennakkotilaukselle. Selaa alaspäin nähdäksesi täyden seurantalistan ja albumin taideteoksen sekä „Survivor“ Lyrics. Nathaniel Ratteleff & Yöhikat – „Survivor“ [Video: Nathaniel Ratiliff] „Survivor“ Lyrics No, luulet vain, että olen suuri perhe Ja voit vain rakentaa valheita, jotka kuljettavat sinua No en edes puhu näin nähdä halusin sinun pysyä ja osoittaa, että maailman paremman paikan Ja kun ryömimme löytää tiensä Otamme jopa jonkin muun muodon Luulet, että olen vain Jotkut suuret eloonjäänyt Luulet, että olen vain Jotkut suuret eloonjäänyt Pelkään, että maailman paino on kiinni kanssasi Pelkään myöntää, että se on myös kiinni No, luulet vain, että olen suuri perhe Ja teet vain pelkoa, jonka olet luonut Jotkut ihmiset pitäisi nähdä Jotkut ihmiset pitäisi kuulla Jotkut ihmiset pitäisi nähdä Jotkut ihmiset pitäisi kuulla No, jos se on niin silloin, sitten väkijoukot, jotka kutsuvat nimesi, voi heittää minut ulos. Luulet, että olen vain hieno perhe Luulet, että olen vain hieno perhe Pelkään, että maailman paino on kiinni sinusta Pelkään myöntää, että se on myös kiinni Onko paino kasvaa edelleen, kunnes se vihdoin hautat sinut? Luulet, että olen vain hieno perhe Luulet, että olen vain hieno perhe Luulet, että olen vain hieno perhe Luulet, että olen vain hieno perhe Näytä lyrics Tulevaisuus Tracklist 1. Tulevaisuus 2. Survivor 3. kasvot alaspäin 4. Jotain ei ole oikein 5. Rakasta minua, kunnes olen poissa 6. Vauva sain numerosi 7. Mitä jos minä 8. Olen teidän puolellanne 9. Joten laita 10. Voi, minä 11. Rakkaus ei Näytä Tracklist

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....