Parkettien tuomioistuimet ilmoittavat uuden albumin, „elämän myötätunto“, jakaa lyijy

Parkettien tuomioistuimet ovat ilmoittaneet bändin uusimman albumin yksityiskohdista, myötätuntoa elämää varten, 22. lokakuuta Rough Trade Records . Yhdessä ilmoituksen myötä bändi on jakanut lyijyn yhden „kävelyä keskustassa“ ja mukana videolla. Seuranta vuoteen 2018 mennessä laaja hereillä! menee selvästi eri suuntaan, kun Alt-Psych Rockers kasvoi albumin 11 kappaletta improvisoituneista studiohilloista. Parkettien tuomioistuinten New Yorkin identiteettillä oli keskeinen rooli innoituksessa myötätuntoa elämää varten, koska kaupungin rytmi ja sen klubikulttuuri vaikuttivat ennätykseen niin paljon kuin bändin vaikutus vaaleanpunainen Floyd ja Primal Scream . „ Laaja hereillä! oli ennätys, jonka voisit laittaa puolueelle“, Frontman Austin Brown sanoi lausunnossa. „Itse osapuoli vaikuttaa elämän myötätuntoa elämälle . Historiallisesti jotkut hämmästyttävät rock-tietueet tanssimusiikkikulttuurista – Talking Heads Screamadelica . Tavoitteenamme oli tuoda se omaan musiikkiimme. Jokainen meistä, henkilökohtaisessa elämässämme on mennyt enemmän tanssia. Tai pikemminkin olimme pre-pandemia, mikä on, kun tämä levy tehtiin. “ Tälle albumille bändi hyödynsi ainutlaatuisen äänitysstrategian näytteenottoon, leikattiin laajoja improvisaatiohilloja ja liittämällä ne yhteen yhtenäisten kappaleiden tekemiseen. Parkettien tuomioistuimet näkyvät neulan pudotus s Twitch -kanava live-haastattelussa tänä iltana, 18. elokuuta klo 9.00. ET keskustella tallennusprosessista. „Suurin voimavara, jota meillä on taiteilijat, on bändi“, Brown sanoi. „10 vuoden kuluttua yhdessä suurin instrumentti on toisiaan. Parkettien tuomioistuin puhtain ilmaisu on, kun olemme improvisointia. “ Aiheeseen liittyvät: Parquet Courts Tease uusi albumi Dreamy 10 minuutin single, „Plant Life“ [Kuuntele / katsella] Lyijy Single „,“ kävely keskustassa „, että NYC-Bred Inspiration on täynnä näyttöä, kun katsojat otetaan New Yorkin yöelämän opastetulla kierroksella. Video-ohjaaja tunnustettu New York City Street Valokuvaaja Daniel Arnold -Carries A Kuinka John Wilsonin kanssa Laatu B-telan taustalla nähtävyyksistä, äänistä ja jopa Kaupungin tuoksut luovat epälineaarisen tarinan. Samaan aikaan PSY-Punk Wanderingsin harvinainen vauhti tarjoaa kielen-in-cheek-ääniraidan yöksi kaupunkiin. Videossa „näemme New York Cityn sellaisen näkökulmasta, jonka mukaan joku kiireinen kiirehtii sen kautta“, CO-FRONTMAN Savage sanoi. „Se, mitä elämä voi olla täällä; Jatkuva liike ympäröi sinua, kun olet vain kävelemässä kohti, missä sinun täytyy olla. Siellä on paljon kauneutta, joka voi jättää huomiotta, ja se ei ollut ennen kuin kadut olivat käytännössä tyhjiä, että menin sen. Laulu on kirjoitettu ennen kaikkea karanteenia, mutta kyllästynyt tarpeeksi lyrics echo, että kaipuu. Nyt kaupunki on palannut ja niin näyttää, ovat parkettien tuomioistuimet. “ Katso musiikkivideo „Kävely keskustassa“, lyijy yksittäinen parkettien tuomioistuin „tulevaa albumia myötätuntoa elämään . Klikkaa tästä valmiiksi järjestyksessä ja selaa alaspäin nähdäksesi täydellisen kappaleen ja albumin kuvituksen. Parkettien tuomioistuimet – „Kävely keskustassa“ (Virallinen video) [Video: Parkettien tuomioistuimet] Parkettien tuomioistuimet isännöivät useita digitaalisia ja henkilökohtaisia ​​tapahtumia ennen myötätuntoa elämää varten . „Eleven“ „on sarja 11“ maailmanlaajuista tapahtumia „, joka tapahtuu ennen albumin julkaisua ja ne on sidottu ainutlaatuiseen kauppatavaraan, joka on saatavilla vain tapahtumassa. Ensimmäinen keräys tapahtui viime viikolla keskustassa Manhattanissa, kuten lesbo & gay big big Apple Corp Marching Band marssivat kaduilla, jotka suorittavat „kävelyä keskustassa“, kun lennät räätälöityä parkettien tuomioistuimia lippu. Puhaltimet, jotka osallistuivat saivat pari mukautettuja parkettien rumpuja. Lisätietoja tulevista „tapahtumista“ napsauttamalla tätä. Lopuksi bändi on ilmoittanut „tuntuu vapaana – myötätuntoa elämään, visualisoidaan“, LIVESTREAM 11 videosta, joka kattaa koko ennätys, joka ilmaa 20. lokakuuta, kaksi päivää ennen albumin vapauttamista. Bändi värvätty ponnisteluja 11 kuvataiteilijoiden ympäri maailmaa luoda täysin ainutlaatuinen kokemus faneille, jotka ostavat lippuja ”vapaasti – Sympathy For Life, Visualized”. Osta liput täältä. myötätuntoa elämälle Tracklist 1. Kävely keskustassa 2. Musta leski hämähäkki 3. vihan maraton 4. Vain varjot 5. Plant Life 6. Sovelluslaite 7. Homo Sapien 8. myötätuntoa elämään 9. Zoomaa 10. Trullo 11. Pulcinella Näytä Tracklist

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....