Robert Walter julkaisee uusia singlejä Stanton Moore, Craig Brodhead ‚Better Feathersin sarja

Robert Walter on palannut seuraavien kahden tai paremman höyhenen (Digital 45-sarjan) seuraavien kahden erän kanssa. Kaksi singleä julkaistiin keskiviikkona, „parempia höyheneitä“ ja „verisyöjä“, ominaisuus Stanton Moore (Galactic) ja craig brodhead (Turkukas) vastaavasti. Tiimillisilla „paremmilla höyhenillä“ kuuntelijat löytävät Walterin tuttuun ympäristöönsä rentoon happo-jazz. Mooren avulla backbeatin avulla laulun leikkeet pitkin eteenpäin suuntautuvaa koostumusta, kun se vetää Walterin virheen varjoista ja tanssilattialle. Toisessa yksikössä „verilasi“, Walter tunnistaa enemmän „myöhään 70-luvulla NYC tanssimusiikkia, dub reggae, arkaalaiset blues, krautrock, jazz ja funk“, hän sanoo innoittamansa parempia höyheniä sarjan ensimmäinen paikka. Brodheadin rinnalla Funky Track Thumps pitkin vintage backroom uria. Aiheeseen liittyviä: Robert Walter Parit ylös Mike Gordon viimeisimmässä erässä „Parempia höyhensarjoja“, Saucermen „[Kuuntele / katsella] Tämä kappaleen pari tulee kolmannen kuukausittaisen version parempia höyheniä -sarja, jonka näppäimistö on käynnistänyt kesäkuussa. Sarja, mitä Walter-puhelut „Digital 45s“ löytää hänet yhdistämään vertaisina, mukaan lukien Mike Gordon , John Kimock , jake najor , Chris Stillwell , Brodhead ja Moore, joka näkyy koko kuusi-erän, 12-kappaleen sarjan. Parempi Höyhenet , jaellaan Royal Peruna Perhe on asetettu toimimaan lokakuuhun. Mitä tulee parempia höyheniä, Walter on sanonut, että se viittaa lintuprosessiin, jotka irtoavat vanhoja höyhensä uusille „paremmille“. Hän kirjoitti kaikki kappaleet karanteenin aikana, huomalla, „oli aika siirtää pyydyksiä ja ajatteli tilannetta positiivisena eikä negatiivisena; odottamaton runsaasti aikaa syntyä jotain arvoa. “ Kuuntele „Parempia höyheniä“, jossa on Stanton Moore ja „verilasi“, jossa on Craig Brodhead, kaksi viimeisintä Robert Walterin parempia höyheniä -sarjaa, alla tai haluamallasi suoratoistoalustalla. Robert Walter – „Parempia höyheniä“ (Ft. Stanton Moore) [Video: Royal Potato Family] Robert Walter – „verilasi“ (ft. craig brodhead) [Video: Royal Potato Family]

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....