„Pyyhkäisi pois“ valetut jäsenet suorittavat Avett Brothersin „murha kaupunki“

Musiikki Avett Brothers on uusi musiikki pyyhkäisi pois , joka sijaitsee Premiere Berkley, Ca ensi vuoden alussa. Maanantaina vaiheen tuotannon takana oleva joukkue jakoi esikatselun, jossa on valettu „murha kaupunki“. Otettu Avett Brothersin 2008 EP toinen kiiltävä , raita kaappaa ryhmän vintage-duo esteettisen vain akustisen kitaran, banjoon ja veljeyden harmonian kanssa. Suorittamalla valetut jäsenet Stark Sands ja Adrian Blake Enscoe , jo tuttu vokaalinen melody nousee uuteen rekisteriin, kun koulutetut laulajat jäljittelevät Seth ja < Vahva> Scott Avett . Liittyvät: Outlaw Music Festival ilmoittaa 2021 kokoonpanosta: Willie Nelson & Family, Sturgill Simpson, Avett Brothers, Lisää Kuvaus pyyhkäise pois lukee, 1888, Uuden Bedfordin rannikolla, Ma. Kun väkivaltainen myrsky uppoaa valaanpoistolaitoksensa, neljä selviytyneestä sielusta – nuori mies etsimään seikkailua, hänen vanhempi veli, joka on vannonut suojelemaan häntä, kapteeni pitkän uran lopussa ja maallinen ensimmäinen kaveri On laskenut armosta – jokainen kasvot lasketaan: Kuinka pitkälle menen pysymään hengissä? Ja voinko elää seurausten kanssa? pyyhkäise pois on asetettu avaamaan Rep’s Peetin teatteri Berkeley, CA 9. tammikuuta 2022, kun alku on suunniteltu viimeisen 13. helmikuuta 2022. Liput myydään suurelle yleisölle 28. lokakuuta ensisijaisella myynnillä 15. lokakuuta. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja ja selaamalla alas katsella pyyhkäise pois valetut jäsenet Stark Sands ja Adrian Blake Enscoe Suorita Avett Brothersin „murha kaupunki“. STARK Sands & Adrian Blake Ensceke debyytti „Murder kaupungissa“ (Avett Brothers) pyyhkäisi pois [Video: pyyhkäisi pois: uusi musikaali] [H / T Jambase ]

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....