Blues Traveler peruuttaa kaikki 2021 päivämäärät, jotka johtuvat turistibussin kaatumisen vammojen vuoksi

[Päivitys 9/24/21]: Blues Traveler Ilmoitettu perjantaina, että bändi on peruuttanut loput 2021 kiertuepäivät johtuen Frontmanin vammojen vuoksi John Popper , kun bändin kiertue Bussi kaatui aikaisin aamulla 19. elokuuta. Perustelu bändistä „,“ Olemme hyvin surullisia ilmoittamaan jäljellä olevan vuoden 20021 kiertuepäivän peruuttamisen, koska vahinkoa John Popper jatkoi viimeaikaisessa linja-onnettomuudessa. Lippujen palautukset ovat saatavilla ostopaikkaan. “ Popper oli aiemmin lähettänyt meneillään olevista kamppailuistaan ​​loukkaantumisilla, joita hän jatkui onnettomuudessa. Syyskuun 21. päivänä hän lähetti: „On jotain vikaa w / minun oikea polvi … Olen yrittänyt ravistaa sitä pois bussin onnettomuudesta … Mutta kuten kaikki muut erilaiset mustelmat ja pienet vammat ovat parantuneet kokonaan, oikea polvi on saanut paljon Pahempaa … Se on saanut siihen pisteeseen, jossa kävely on mahdollista w / minun sokerini erittäin lyhyillä etäisyyksillä, mutta kipu vaikka istuessani on poissa hallintaa … ei tiedä on selvästi pahinta tehdä täällä. “ Hän jatkaa, „niin eilen, aikaisin aamulla lähtiessään Weezystä (pikkuisen 5yrin vanha sairaanhoitaja), mutta silti SF: ssä sain MRI: n ja tietää enemmän pian (epäilen revitty Ligimentin, kun se on bashed bussi [sic]). “ Lue hänen täydellinen päivitys täällä. [8/19/21]: Blues Traveler Tour-bussi kaatui Minnesotassa torstai-aamulla, bändi raportoi sosiaalisesta mediasta. Mukaan postin bändin tilin juuri 11 a.m. et, „tänä aamuna kiertomatka meni pois tieltä ja ylitti mediaani. Onneksi olemme kaikki turvallisia ja ovat vain pieniä vammoja. Meidän vilpittömät kiitollisuutemme Winona MN: lle, poliisilaitokselle ja pelastusmiehille heidän apuaan saadakseen meidät turvallisesti valtatielle ja ulos tulevista liikennettä. “ Ennen bändin lausuntoa kuitenkin Frontman John Popper oli tarjonnut päivityksiä väylän tilanteesta näennäisesti reaaliaikaisesti hänen henkilökohtaisella sivullaan. Klo 7:55 a.m., Popper lähetetty, „bussi juuri kaatui! Dunno Mitä tapahtuu kaikkea sattuu … Luulen, että olemme jumissa bussilla, me kaikki aiomme tarkistaa, mutta olemme edelleen [sic] Tryijg saada vitun ovi auki … lisää myöhemmin “ Vain muutama minuutti myöhemmin, Popper lisäsi kommentti-osio, „sain oven auki … GTF pois väylästä Ribs satuttaa mateo dislocated olkapää kaikki räjähti“ Noin 90 minuuttia myöhemmin klo 9.30 A.M. ET, Popper lisäsi, „Ambulanssissa ratsastuminen … He yrittivät laittaa kaulani kiinni ja sain tuhoa ja huimausta ja alkoi feinting niin olen sairaalassa“ Bändi oli matkalla maanantaina yönäyttelystä Grand Rapidsissa, MN: ssä Rochesterissa, MN: n Mayo Civic Center Park aikataulussa jj harmaa ja mofro huomenna, lauantaina, 20. elokuuta. Täydellinen luettelo tulevista Blues Traveler Tour Datesista, klikkaa tästä. Toivotan kaikille parasta ja nopeaa elpymistä koko Blues Traveler Team! Tämä tarina kehittyy . Alla voit selata kuvien galleria Blues Travelerin suorituskykyä maanantaina iltana Grand Rapidsissa, mito valokuvaaja Steve Baran . Blues matkustaja Frederik Meijer Gardens | Grand Rapids, MI | 8/18/21 | Valokuvat: Steve Baran

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....