Cory Wong & Dirty Loops esikatsella uusi collab-albumi „Seuraa valoa“ single

Grammy-nimetty lauluntekijä, tuottaja, kitaristi ja bandleader Cory Wong on yhdistynyt Tukholman, Ruotsin „kierretty POP TRIO“ likaiset silmukat uudelle yhteistyölle “ Seuraa valoa „. Rata tarjoaa ensimmäisen makuun tulevan yhteistoiminnallisen albumin Wongin ja likaisten silmukoiden kanssa, jonka otsikkona on myöhemmin tänä vuonna. „Ensimmäinen vuorovaikutus likaisten silmukoiden kanssa oli niiden virusvideojen kanssa, jotka tekevät insane-järjestelyjä POP-laulujen järjestelyistä“, Thankel Cory Wong sanoo uusimmista yhteistyökumppaneistaan. „Heidän muusikko on ehdottomasti huippuluokkaa. Ainoa asia, jonka ajattelin, missä kitara on?!? Kun istuin kitaraa yhdessä studioni videoiden kanssa, ajattelin, että minun pitäisi tavoittaa ja nähdä, haluatko tehdä yhteistyötä jotain. Yleensä yhteistyö on vain yksi kappale tai kirjoitusistunnon, mutta olen tutkinut ajatusta tehdä yhteistyötä albumeista muiden taiteilijoiden kanssa, koska se mahdollistaa kaksitaiteilijoiden kahden vision sekoittamaan enemmän ja löytämään enemmän ainutlaatuisia tapoja yhdistää yhdessä luomaan jotain uutta.“ Liittyvät: Cory Wong ilmoittaa 30+ päivämäärästä „Wongnotes“ Pohjois-Amerikan kiertue Ft. Antwaun Stanley, Sierra Rung Wong jatkaa, „tämä projekti todella toi paljon musiikillisia kuvia minun pelaamista. Se päätyi täydelliseksi edustukseksi sekä Cory Wong- että likaisista silmukoista taiteilijoiksi ja mikä todellinen yhteistyöhanke voi olla. “ „Tämä albumi on musiikin alasti Gun elokuviin“, lisää likaiset silmukat „ Henrik Linder . Puhallukset eteenpäin terveellä huomiolla lajityyppeillä, pop-, funk-, metalli-, oopperan ja jazz-fuusion, voimakas sarvi-osa ja rehevä, radio-valmis laulu. Kuuntele „Noudata valoa“ valitsemasi alustalla tai tilata vinyylikopiona Turbo täältä. Tutustu alla olevaan valoon „Noudata“ Music Video. Dirty Loops & Cory Wong – „Seuraa valoa“ (virallinen video) [Video: Dirty Loops] Julkaisu tulee aamuna yllätyksen jälkeen Cory Wong & Friends ponnahdusikkuna Sultan Room Brooklyn, NY. Näyttelijät intiimissä tapahtuvassa tilanteessa Wong Suorita kaiken tähden bändi, jossa on kitaristi Brandon „Taz“ Niederauer , basisti / laulaja Louis Cato , organisti Eric Finland , Percussionist negah Santos , saksofonisti Eddie barbash ja enemmän, jonka setlisti vaihtelee vanhoista sävelistä uudelle laululle, joka koostuu SoundCheckista Shaggy klassinen „Se ei ollut minua“. Kuten Wong Mused lopettaa varhaisen näyttelyn, hänen seuraavan kerran Brooklynissä ei ole niin intiimi asia: hänen Cory & The Wongnotes Tour on osuma paljon suurempi Brooklyn Steel 2. helmikuuta. Tutustu joihinkin valokuviin ja videoihin Cory Wong & Friends Alla Sultan Room. Luettelo Cory Wongin tulevista kiertuepäistä, päätä täällä. https://www.instagram.com/p/csxpqjbtimq/

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....