Premiere: Brooklyn’s Peak Previews ‚Choppy Water‘ LP Lead Single „Kun yö soittaa sinulle“

Brooklyn-Native Jam Quartet Peak Palauttaa tämän syksyn toisen studio-albuminsa kanssa, Chopy Water , joka saapuu kokonaan 14. lokakuuta. Bändi- Josh T. Carter (basso / laulu), Jeremy Hilliard (kitara / laulu), johnny nuori (avaimet / laulut) ja Kito BovensChulte (rummut / lyömäsoittimet / elektroniset rumpu-sekvensointi) – Erilaisten tuttujen tekojen jäsenet, kuten Hayley Jane & The Pratees (Carter), turbiini (Hillard) ja hiukkaset (Bovenschulte). Choppy Water , asu hakee uraan perustuvaa psykedeelistä rock-lähestymistapaa Dalliancesin kanssa Funk, sähköpop, PROG, Americana ja Bluesin henki, joka tekee erilliselle musiikille. Tallennettu Horizon Sound Studios Brooklynissa 2020 ja 2021 insinöörit Johnny ja michelle nuori ja sekoitettu Jason „Jocko“ Randall < / STRONG> (Turkuaz / Jimkata / Dopapod) Moresound Studios Syracusessa, NY, materiaali Choppy Water kasvoi vuosien laulua ja tien testausta, esitteli kuuntelijoita Kun elävä tilannekuva bändistä tällä hetkellä tällä hetkellä. Tänään ennen albumin vapauttamista, elää elävää musiikkia on innoissaan Premiere sen johtavan yhden ja avausreunan „, kun yö soittaa sinulle“. Sanoo Jeremy Hillard of the Lead Single „, me valitsimme“, kun yö tulee kutsumaan sinua „, koska se on fani suosikki, tarina on hieman pimeässä puolella, ja se kattaa eri tyylisten vaikutusten kokouksen albumiin.“ Neljä ja puoli minuutin raita räjähdys eteenpäin Unz-Y: n kanssa, Jamtronica Momentum Moody Synths, Anthemic laulu ja reverb-ladatut kitara riffit kohti Hillardin voimakas sulkeminen kitara soolo. Lyrics „Kun yö tulee kutsumaan sinua, olet matkalla“ Etusijalle pitkä, käämitys Sonic matka, joka tulee Choppy Vesi . Kuuntele ensi-iltaa „Kun yö tulee kutsumaan sinua“ huippu alla ja selaa alaspäin, jotta voit tarkistaa koko raita listalle albumille. Bändi käynnistää myös vinyyli-myynnin albumille Kickstarterin kautta ensi viikolla. Lisätietoja on täällä. Peak – „Kun yö soittaa sinulle“ (ensi-ilta) Peak – Choppy Water – Full Track Listaus Kun yö soittaa sinulle Polku päällystetty ruusuilla Hämärä vesi Se ei ole yli ‚til luottoja Mikä on hänen suhteensa StarLight Child On helppo luopua (älä anna periksi liian helppoa) Forsythia täyttää erämaa Radiotaajuus Päivä maailma syntyi Albumin kunniaksi lokakuussa 22. lokakuuta huippu johtaa kotikaupunkiin Kotin neulonta tehdas Williamsburgissa, Brooklynille erityinen albumin julkaisu. Lippuja Choppy Water Album Release Show ja täydellinen lista tulevista Peak Tour Tour Datesista, päätä täällä. https://www.instagram.com/p/cspj7uir-nq/

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....