Jason Isbell vetää Bristol Rhythm & Roots Reunion Covid-19-testaus- / rokoteprotokollien puute

Bristol Rhythm & Roots Reunion on menettänyt päähenkilö, Jason Isbell & 400 -yksikkö , kun tapahtuma ei vaadi rokotusta ja / tai negatiivista Covid-19-testiä osallistua. Ilmoitus on promoottoreina, paikoina, taiteilijoina, festivaaleina ja enemmän maan ympäri maailmaa. Keskiviikkona Bristol Rhythmin & Roots Reunionin toteaa, järjestäjien kädet pakotettiin tässä asiassa. „Maamusiikin syntymäpaikalla (BCM) on ollut lukuisia keskusteluja paikallisten, alueellisten ja valtion johtajien kanssa festivaalin suojelijoiden mahdollisesta vaatimuksesta … joko antamaan todisteet Covid-19-rokotuksesta tai negatiivisesta testauksesta 72 tunnin kuluessa festivaalin osallistumisesta . Olemme päättäneet, että emme voi asettaa tällaista vaatimusta, koska se on nimenomaisesti kielletty Tennesseen valtion laki (Senaatti Bill No. 858 kohta 6). “ Vuosittainen festivaali „Maamusiikin syntymäpaikalla“ tapahtuu Bristolissa, joka leikkaa Virginian ja Tennesseen rajan ja näkee esityksiä molemmissa valtioissa. Järjestäjien lausunto jatkuu, „yksi niistä asioista, jotka tekevät [S] Bristol Rhythm & Root Reunion niin erikoistarjous on ainutlaatuinen sijainti valtion kadulla, joka erottaa Tennessee ja Virginia. Kaupungit tarjoavat julkisia, ulkotiloja ja resursseja (yleiset turvallisuustyöntekijät, EMS) yhteistyössä Festivaalin BCM: n kanssa. Yksityisten yritysten omistaa ja valvoo sisätiloja. “ Vaikka oikeudellinen byrokratia voi pysäyttää tapahtuman nimenomaisesti vaatimasta Covid-19-testausta / rokotusta, järjestäjät kannustavat edelleen osallistujia ottamaan nämä varotoimet. „Kun kunnioitetaan yksittäisiä oikeuksia“, BCM toteaa lausunnossaan „, BCM kannustaa rokotusta ja pyytää, että rokottamattomat osallistujat pitävät testata ennen tapahtumaa suojelemaan itseään ja muita.“ Lausunnossa todetaan, että erilaiset muut saniteettiprotokollat ​​ja ehkäisevät toimenpiteet toteutetaan paikan päällä. Jason Isbell, joka suojeltiin otsikoimaan Bristol-tapahtumaa 400 yksikön kanssa, on ollut selvää asiasta ja vetäytyi nopeasti tapahtumasta, kun päätös ei toteuteta vaatimuksia. https://twitter.com/jasonisbell/status/1428107412180029441 Isbell teki otsikot aiemmin tässä kuussa, kun hän päätti vaatia todisteita negatiivisesta testistä tai täydellisestä rokotuksesta kaikista tulevista näyttelyistä. Jotkut fanit ja kollegat – olivat nopeasti päättäneet päätöksen, mutta Isbell oli ehkä epähuottamaton. „Mielestäni kaikki me kaikki voimme tehdä, mitä voimme vain pitää musiikkiliiketoiminnan käynnissä, koska aiomme sulkea uudelleen todellisen pian, jos emme aloita tätä,“ Isbell sanoi viimeaikaisen haastattelun aikana < Vahva> MSNBC ’s Stephanie Rhule . „Monissa tapauksissa jotkin paikkoja vastaanottaa valtion varoja ja valtiot uhkaavat pidättää nämä varat paikkoihin, jotka mahdollistavat taiteilijoiden vaatia todisteita Covid-testistä“, Isbell sanoi. „Me käsittelemme vain mitä meidän on käsiteltävä, ja jos meidän on peruutettava joitakin esityksiä, jotka peruutat joitakin esityksiä. Ja jos nousemme, nousen ylös ja puhuvat ihmisten puolesta yleisölle. “ „Emme tarjoa jotain, joka on välttämättä välttämätöntä, emme anna ihmisille terveydenhuoltoa tai ruokaa tai suojaa“, ISBELL lisäsi. „Yritämme viihdyttää ihmisiä, joten en sano kenenkään on saada rokote tai negatiivinen testi, mutta jos et sitten sinun ei tule tulemaan näyttelyyn . Mielestäni se on järkevää. “ Vastauksena Isbellin poistumiseen kokoonpanosta, BCM totesi Instagram Postissa „, olemme surullisia sanomaan Jason Isbell ei näy tänä vuonna Bristol Rhythm & Root Reunion kokoonpanossa, ja pyydämme anteeksi kaikille faneilleen – mukaan lukien meitä – menettää häntä tänä vuonna. Työskentelemme tapahtumaan mahdollisimman turvallisena ilman rokotustilavaatimuksia, joita emme voi määrätä, mutta ymmärrämme, että kaikkien on tehtävä, mitä he tuntevat parhaiten pitää itsensä ja heidän perheensä turvassa tällä hetkellä. “ Lisätietoja Bristol Rhythm & Roots Reunionista napsauttamalla tätä. Täysi lista tulevasta Jason Isbell Tour Päivämäärästä, päätä täällä.

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....