Kuuntele Bob Weirin eristetty kitara kiitollisesta Dead’s Final Showista Berkeleyn Kreikan teatterissa tänä päivänä vuonna 1989

Nyt on vakiintunut, että kiitollinen kuollut love fanit uudestaan ​​vanhojen näyttelijöiden ansiosta napaat, jotka ottivat live-esityksiä rock-bändistä vuosien varrella. Vaikka monet elävistä tallennuksista on sen jälkeen jakannut virallisiksi julkaisuiksi, suuren osan kaipakansiirroista vangittuja DIY-ääniä, jotka ovat edelleen voimassa verkossa epävirallisina, yhteisöllisinä bootlegeina. Yksi uusista ja mielenkiintoisimmista tallenteista, jotka ilmestyivät äskettäin, on Dead’sin lopullisen suorituskyvyn täydellinen ääni Kreikan teatteri Berkleyssä, 18. elokuuta 1989. Mikä tekee tämän suorituskyvyn erilaisen kuin Mikä tahansa muista teipetetyistä tallenteista tästä näyttelystä, on tämä ominaisuus eristetty ääni bob weir „rytmikypsy, joka antaa faneja sublime kuuntelukokemus, joka esittelee Bobbyn yhden henkisen rytmisen pelaamisen tyyli. Liittyvät: Kiitollinen Dead Retrospektiivinen – Peer Creek, 1989-1991 [kuuntele] Bändin suorituskyky, jonka yönä oli se, että hyötyy niiden REX-säätiön ja lähetettiin myös paikallisella radiokanavalla, kpfa-berkeley . Tunnettu kiitollinen kuollut kartio Charlie Miller oli ilmeisesti mies, joka on vastuussa kitaran eristetyn äänen seuraamisesta, mikä johtui Weirin kitara-ruokinnasta, joka kirjataan erikseen bändin kolmen yön ajan Ulkona amfiteatteri. Ääni on sittemmin synkronoitu videoon, joka on otettu performanssilla yöllä ja on nyt YouTubessa faneja toistaa uudelleen ja uudestaan. Se on lähes mahdotonta olla arvostamaan Weirin ainutlaatuista pelaamista, jota kuuntelijat löytävät, on erittäin hienovarainen vielä täynnä runsaasti melodisia värejä ja eri muotoiltuja sointurakenteita. Videon lataus, cleantones , selittää, miten ääni / video synkronointi tuli, lisäämällä, ”Kiitos Charlie Miller ja hänen laaja liitännät ja valtava anteliaisuus tämä pieni helmi on tullut esiin. Ilmeisesti Bobby oli vaikeuksia ampui kitaraketjunsa ja hänen kitaransa kirjasi erikseen kolme yötä Don Pearsonin kreikkalaisella. Tämä lopullinen suorituskyky vuotaa tavalla tai toisella. Koska olen täysin A / V NERD, että olen vaatinut synkronoimaan koko tallennuksen tämän suorituskyvyn nykyiseen videotallennukseen. Jaettu tallennus oli aina niin terävä terävä. Noin 50 senttiä (puoli Semitone). Korjattu tähän ja manipuloi ajoituksen synkronoidaksesi videon. Jätin myös pienimmän määrän alkuperäistä ääntä sekoituksessa. Mielestäni se tekee siitä paljon helpompaa seurata. Se on yli 30 VU pienempi. On pari nauhaa ja kaksi pientä aukkoa, joilla ei ole Bobby Audio, että olen leikattu. Tämä on todella tarkoitettu kuolleille kuolleille kuolleille, Bobby-faneille, kitaransoittimille ja muille utelias folk. Älä unohda jakaa, kuten ja tietenkin tilata minun kanava. Hyviä juttuja täällä. Sinun tarvitsee vain pilata! „ Katso ja kuuntele Weirin eristettyä suorituskykyä Kreikan teatterissa alla olevan videon kautta. Hyvää kuuntelevat Deadheads! Bob Weir eristetty kitara – Kreikan teatteri – 8/19/1989 [Video: Cleantones] Aseta yksi: Anna hyvien aikojen rullaa ( Sam cooke cover)> Jack Straw, voimme ajaa, Tennessee Jed, se on nyt ohi ( Valentinos cover), häviäjä, juuttunut mobiilin sisälle Memphis Blues uudelleen ( bob dylan kansi) , Sateen laatikko, Aseta kaksi: Kiina Cat Sunflower> Tiedän, että olet ratsastaja> Pelaa bändissä, Uncle John’s Band> Pelaaminen bändissä REPRISE> Rummut> Avaruus> Toinen> Wharf Rat> Ei haalistu ( krikettejä kansi) Encore: typerä sydän

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....