Kovempi kuin henkifestivaali vahvistaa 2021 kokoonpanoa: Metallica, Jane’s Riippuvuus, Snoop Dogg, Lisää

[Päivitys 8/19/21]: Ilmoituksen jälkeen yhdeksän tuuman kynnet ovat peruuttaneet kaikki 2021 esiintymiset Covid-19-huolenaiheista, kovemmaksi kuin elämä Järjestäjät ovat tarjonnut palautuksia Bändin suunnitellun suorituskyvyn päivämäärä. Festivaalin ilmoitus huomasi myös, että järjestäjät työskentelivät ympäri vuorokauden lukitsemaan korvaavan lauantaipäällysteen. Lue alla olevien järjestäjien täydellinen lausunto. https://www.instagram.com/p/csw3owpn513/ [5/14/21] kovempi kuin elämänfestivaali palaa Louisville, KY: n Highland Festival -alueilla KY Expo Centerissä laajennetun neljän- Päivätapahtuma järjestetään syyskuun 23.-26.-2621. „STRONG> Danny Wilmer esittelee Danny Wilmer esitteli metallica (kaksi ainutlaatuista sarjaa), Danny Festival. Nails , Jane’s Riippuvuus , Korn , Judas Priest , snoop dogg ja paljon muuta. Torstaina 23. syyskuuta. >, Sevendust , koputteinen irtonainen , palkka sota , kypärä , paeta kohtalo , Zero 9:36 , hyro sankari , teini-ikäinen ranne , virrat , Jeris Johnson , Toinen päivä Dawns ja syyttää nuoret . Perjantaina 24. syyskuuta Metallica toimii ensimmäisen kahden ainutlaatuisen kovemman kuin live-sarjat Janen riippuvuuden esitysten rinnalla, nousu vastaan ​​, gojira , Killswitch kytkeä , Starset , avatar , kuume 333 , Turnstit , Cleopatrick , < Vahva> Dead Sara , ’68 , Siniset kivet , etelään Eden , Tallah , Joyous Wolf ja contracult kollektiivinen . Yhdeksän tuuman kynnet ja snoop dogg johtaa festivaalin lauantaina 25. syyskuuta, joka sisältää myös konekivääri kelly , ghostemaan , , Alexandria , Grandson , koodi oranssi , Ice yhdeksän tappaa , spiritbox < / Strong>, Red , butcher vauvat , bones UK , Diamante , siiickbrain , Unitytx , Dana Dentata ja Messenger Birds . Lopuksi Metallica palaa sunnuntaina, 26. syyskuuta sulkea asiat Juudas Priestin esityksistä, Mudvayne , seether , pennywise , Sytti , Sabaton , Hu , huonostiflower , Mammoth WVH , fozzy , RED FANG , Ayron Jones , Ashasta uudesta , välttää , tempt , Dead Poet Society ja kuten koneet . Promoottorina Danny Wilmer Lehdistötiedote, „DWP on aina pitänyt Louisville Home, joten voi tuoda Amerikan suurin rock-festivaali takaisin vuonna 2021, tarkoittaa kaikkea meille. Vuoden jälkeen on täynnä haasteen haasteen jälkeen, työskentelimme uskomattoman vaikeaksi kuroida kokoonpanoa, joka kannattaa odottaa faneillamme. Sää pääsi yhdeksän tuuman kynnet vuonna 2018, pandemialaisi suunnitelmiamme kahdesta suuresta metallicica-sarjaa vuonna 2020 – jotta heillä olisi molemmat takaisin 2021, yhdessä Kornissa ja loput tämän uskomattoman kokoonpanon kanssa neljä päivää, se on sellainen „uusi normaali“, että olemme kaikki innolla. “ Lähes 70 musiikki toimii yli 4 päivän ajan 3 päivän aikana, kovempi kuin elämä sisältää palkittuja bourboneja, viskiä, ​​väkeviä alkoholijuomia, ja paras ruoka Louisville on tarjonnut. Festivaalin osallistujat nauttivat erilaisista paikan päällä olevista ruoka- ja juomakokemuksista sekä sponsorin aktivoinnit, jotka juhlivat tämän ainutlaatuisen amerikkalaisen kaupungin bourbon kulttuuria ja kulinaarisia perintöä. Yhden päivän ja viikonlopun yleiset päästöt ja VIP-kulkevat kovempaa kuin elämä 2021 ovat myynnissä nyt festivaalin verkkosivuilla. Katso alla, jos haluat tarkistaa koko 2021 kokoonpanon ja katsele festivaalin virallista ilmoitusta. https://www.instagram.com/p/co3gi5qh8p0/ https://www.instagram.com/p/co2_rmzlnyk/

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....