Mickey Hart debyytti „ääniä sademetsästä“ Video & Audio Drumsin / tilan aikana Citi Fieldissä

Perjantai-iltana 20. elokuuta Dead & Company palaa New York Citylle bändin vuotuinen matka Citi Field . Kiitollinen Dead <!– STROOFF -laki on käyttänyt CITI-kenttää aikaisemmin suotuisille tilaisuuksille, "The Eleven" -ohjelmasta vuonna 2018 John Mayer soittaminen Jerry Garcia „Wolf“ kitara koko show vuonna 2019. Liittyvät: Dead & Company toteuttaa Covid-19 rokote / testausprotokollat ​​2021 kiertueelle Tänä vuonna rumpali Mickey Hart esittelee faneja Queensissä, NY: ssä New York Mets jotain uutta. Illan rumpu / avaruussegmentti-hänen ilta-foorumi rytmikään tuntematon rytmiryhmään Bill Kreutzmann -Hart esittelee visuaalisia kuvia ja äänitallenteita ääniä sademetsästä , a Hanke lähellä ja rakas hänen sydämensä. Mickeyn työn kautta Smithsonian Folkways ja kongressin kirjasto , hän on jatkuvasti työskennellyt säilyttämään uhanalaisen musiikin ympäri maailmaa. Yksi Mickeyn lähimmistä yhteistyökumppaneista ja luotetuista liittolaisista maailman musiikin säilyttämisessä on antropologi ja etnomusiikologi Dr. Steven Feld. Yhdessä vuonna 1991 he julkaisivat CD: nsä VOICE sademetsästä: päivä elämässä BOSAVI . Liittyvät: Mickey Hart, Zakir Hussain käynnistää 10-osainen „äänentoisto“ audiovisuaalinen kokemus [katsella] Dr. Feld on viettänyt useita vuosia ja useita vierailuja Bosavi-ihmisten kanssa vuodesta 1976. Vuoden 2018 paluu Bosaville elokuvantekijällä Jeremiah Ra Richards johti Imerive Filmin perustamiseen 7.1 Soundtrackiin. Dr. Feld oli ennennäkemätön pääsy Kaluli-ihmisiin, jotka antoivat hänelle ainutlaatuisen tallennusmahdollisuuden, ja tallennuslaitteiden laatu antoi sademetsän selkeimmät Aural-kokemukset. Se oli kiitollisten kuolleiden resurssit, jotka antoivat Mickey, Dr. Feld ja heidän kumppanit etnomusiikologiassa tallentamaan aiemmin paljastamattoman musiikin uudella tarkkuudella. Valitse Dead and Company -ohjelmistolla, joka alkaa Citi Fieldissä, faneilla on mahdollisuus nähdä joitakin näistä visuaalista ja kuulla näytettä Voices of sademetsä Access Musical Universe „). Lue lisää Mickey Hartista ja Dr. Feldin sademetsän äänet . Täydellinen luettelo tulevista Dead & Company Tour Datesista, päätä täällä.

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....