Yhdeksän tuuman kynnet peruuta kaikki 2021 -näytteet, jotka johtuvat COVID-19: n kannalta

Yhdeksän tuuman kynnet ovat peruuttaneet kaikki jäljellä olevat 2021 konsertit ja festivaalin esiintyminen COVID-19 Delta Variant -tapausten meneillään olevan nousun valossa. Trent Reznor -letillä asuilla ei ollut täydellistä kiertoa kirjoissa, vaan pikemminkin parin päähinettä koskee tukea PIXIES Jacobs Pavilionissa CLEVELAND, OH 21. syyskuuta ja 23. 2021 juhlissa bändin induktiosta Rock & Roll Hall of Fame Viime vuonna 2020-seremonian peruuttamisen jälkeen. Lippuja 21. syyskuuta ja 23. -näyttelyssä palautetaan ostopaikkaan. Bändi oli myös levitty tekemään useilla festivaaleilla Yhdysvalloissa ja ulkomailla, mukaan lukien Daytona, FL: n Tervetuloa Rockville , Louisville, KY: n kovemmaksi kuin henkifestivaali ja Chicago, IL: n Riot Fest . Riot Fest on lisännyt esityksiä slipknot ja Morrisey Ninin paikassa, kun taas tervetuloa Rockville ja kovemmin kuin elämä on tarjonnut yhden päivän lipun haltijat Ninin päivämäärille ja työskentelevät lukitsemaan korvaavan päällekkäin. Koska yhdeksän tuuman kynnet todettiin lausunnossa „, se on erittäin pahoillani, että peruutamme kaikki nin esiintymiset jäljellä olevalle tänä vuonna. Alun perin suunniteltu näiden esitysten tarkoituksena oli olla katarina ja juhlallinen paluu elävään musiikkiin. Kuitenkin kunkin läpäisevän päivän kuluttua siitä tulee ilmeisempää, että emme ole vielä tässä paikassa. Olemme pahoillamme haittaa tai pettymyksiä ja odotamme sinua uudelleen, kun aika on oikea. “ Yhdeksän tuuman kynsien peruutusilmoitus Seuraa eilisen laajamittaisen matkan peruutusta maasta Superstar Garth Brooks . Muualla elävää musiikkiteollisuudessa Covid-19-testaus- ja rokotusvaatimukset ovat yhä suuria ja pieniä. Seuraava Kehitä kehittyvä COVID-konserttikuva tässä.

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....