Päivitys: Neil Young vetää pois maataloustuesta 2021 Covid-19: n kautta

[Päivitys 8/19/21]: neil nuori Lähetetty hänen arkistoon uutissivu keskiviikkona tiedottaa faneille, että hän ei osallistu tämän vuoden maatilaan Apu Etu-esitys, joka on tällä hetkellä suunniteltu 25. syyskuuta Hartford, CT. Nuori, joka palvelee maataloustuki hallituksessa rinnalla willie Nelson , neil young , John MellenCamp ja dave matthews , selitti, että nykyinen nousu tapauksissa oli vastuussa hänen sydämen muutoksesta. „Paljon tapahtuu maailmassa juuri nyt“, hän totesi. „Pidän itseni miettimään, onko maataloustuki turvallinen kaikille, joilla on Covid Pandemic Viewing. Olen huolissani siitä. En halua antaa ketään alas, mutta silti ei voi ravista tunne, että se ei ehkä ole turvallinen kaikille. “ „Kaikki ihmiset, jotka eivät voi mennä konserttiin, koska et vieläkään tunne turvallista, seison kanssasi“, hän lisäsi. „En halua sinun nähdä minua pelaamaan ja ajattelemaan, että se on turvallista nyt. En halua pelata, ennen kuin tunnet turvalliseksi, ja se on todellakin turvallinen. Sieluni kertoo minulle, että olisi väärin riskiä, ​​kun kukaan kuolee, koska he halusivat kuulla musiikkia ja olla ystävien kanssa … riippumatta siitä, missä olet, olen kanssasi. Tee mitä sinun täytyy, mutta ajattele sen kautta. Palaamme. On paljon työtä yhdessä. “ Suorituskyky oli Nuorten ensimmäinen live-näyttely vuodesta 2019 maatalouden avun vuoden 2019 versiosta, vaikka hän on pysynyt kiireisenä koko pandemiassa fireside-istuntojensa kanssa kotiin livestreams. Tutustu koko, päivitetty kokoonpano Farm Aid 2021 alla. Liput ja lisätietoa, päätä täällä. https://www.instagram.com/p/csunk2mlki0/ [7.2.200/21] Järjestäjät Farm Aid ovat ilmoittaneet 2021-festivaalin kokoonpanosta Hartfordissa, CT: n Xfinity Theater <!– strongissa 25. syyskuuta. Tämän vuoden Maatalouden Music Festivalin versioon kuuluu maatilan avustuslautakunnan jäseniä Willie Nelson , neil nuori , John MellenCamp ja Dave Matthews TIM Reynolds . Myös maataloustuen palauttamista koskeva hanat ovat Sturgill Simpson , Tyler Childers , äskettäin pyytänyt hallituksen jäsen Margo hinta , Nathaniel Ratteleff & The yöhikoilu Bettye LaVette Jamey Johnson Lukas Nelson & Promise of Real Allison Russell < / STRONG>, Partikkeli Kid ja Ian MellenCamp . Tämä merkitsee maativun fyysistä tuottoa festivaalin jälkeen festivaalin pakko mennä digitaaliseen vuonna 2020 pandemian vuoksi. Liittyvät: Willie Nelson kirjoittaa kirjeen Kannabiksen kirjeille Amerikassa ‚Excerpt [Watch] Ennalta myynnissä sijaitsevat liput maataloustukeen 2021 Alkaa keskiviikkona klo 10.00. Käy myös tapahtuman verkkosivuilla. Covid varotoimien osalta järjestäjät kirjoittivat, Farm Aid 2021 tulee olemaan ulkona, ulkona tapahtuman ja turvallisuus fanimme, taiteilijoita, henkilökunta, toimittajat, kannattajia, ja viljelijöiden on meille tärkeintä. Teemme tiivistä paikka henkilökunta valtion ja muiden kansanterveyttä varmistettava virkamiestensä Farm Aid 2021 kiinnittyy parhaiten ajan tasalla turvaohjeita. Pandemian olosuhteet kehittyvät päivittäin ja ne ovat positiivisessa suunnassa, mutta olemme kuitenkin yli kolme kuukautta pois tapahtumasta. Välitämme ja julkaisee yksityiskohtaiset protokollat ​​sivuillamme sillä tapahtuma päivämäärän lähestyessä niin tiedät tarkalleen mitä odottaa. https://www.instagram.com/p/crjffo1nhef/

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....