Päivitys: Riot Fest 2021 Lisää slipknot, avaa torstaina Morrisseyn kanssa korvata yhdeksän tuuman kynnet

[Päivitys 8/19/21]: Ilmoituksen jälkeen yhdeksän tuuman kynnet ovat peruuttaneet kaikki 2021 esiintymiset Covid-19-ongelmista, Riot Fest on vahvistanut vaihtoehtoiset kokoonpanot Sen 2021 tapahtuma, alun perin järjestettiin Chicagossa, ilmillä, 17. syyskuuta, 18. ja 19. päivä. Festivaali on nyt avannut torstaina 16. syyskuuta „esikatselukumaan“, jossa on Morrissey ja „kuristettu kokoonpano, jossa on hyvin erityisiä vieraita“. Kaikilla kolmipäivillä ja sunnuntaina lippujen haltijoilla on nyt pääsy torstai-tapahtumaan. Torstai-lipunmyynnistä saadut tuotteet hyödyttävät paikallisia järjestöjä, mukaan lukien Chicago-koalitio kodittomille . Lisäksi ylimääräisen päivän Morrisseyn kanssa Riot Fest on lisännyt slipknot sunnuntaina linupe täyttää nin. Lue Riot Fest Järjestäjien täysi huomautus RixUp uudelleen sekoituksesta ja lisätty torstai esikatselukuva alla. https://www.instagram.com/p/csw82wblrli/ [5/14/21]: Riot Fest on ilmoittanut kokoonpanosta paluuta Chicagolle, IL: lle Douglass Park 17. syyskuuta, 18. syyskuuta ja 19., 2021. Lisäksi , festivaalien järjestäjät pääsi ulos ennen niiden 2022 tapahtuman ilmoittamalla vahvisti saman syyskuu viikonloppuna (9 / 16-9 / 18) festivaalin 2022 tapahtumaa. 2022 tapahtuma pääesiintyjä My Chemical Romance , ainoa yksi 2021 pääesiintyjänä ilmoitti kun Riot Fest perunut 2020 tapahtuma, joka ei näy päivitettyä 2021 lista. Tämän vuoden Riot Fest kokoonpano on lyijyä 2020 Rock’n’roll Hall of Fame asevelvollisten Nine Inch Nails vieressä mies ”raskas” raskaan sarjan Smashing Pumpkins Suorita jalokiviä , PIXIES , Usko ei enää , äskettäin yhdistynyt mr. Bungle , Devo ja cohed ja cambria . Muut taiteilijat, jotka on asetettu näkyviin, ovat nofx , uusi löystynyt kirkkaus , likaiset päät , sublimi Rooman kanssa , Lupe Fiasco (suoritetaan viileä ), Vic Mensa , Yksinkertainen suunnitelma , dinosaur jr. , Gogol Bordello , Motion City Soundtrack , Bayside , Big Freedhia , Andrew wk , Elävä väri ja paljon muuta. Kolmen päivän lippuja sekä Riot Festin 2021 että 2022-versioksi ovat nyt saatavilla. 2021 Yksittäiset kulkureit siirtyvät ensi viikolla sekä ilmoitus lisää Riot Fest 2021 esiintyjiä. Vuonna 2005 perustettu Riot Fest on itsenäinen musiikkifestivaali, jossa on paras punk, rock ’n‘ roll, hip hop, metalli, vaihtoehto ja lähes kaikki välillä. Perustaja Riot Mike hyvitetään auttamalla yhdistämään ikonic-bändejä, kuten alasti Raygun , korvaavat , Misfits ja Jawbreaker Monien muiden kokoonpanojen joukossa Riot Fest -puhelinkortti. Muut rakas Riot Fest -periaatteet sisältävät täydelliset albumin esitykset, karnevaalit ja satunnaiset voin veistos. Lisätietoja festivaalin 2021 ja 2022 julkaisuista päätä Riot Fest -sivustolle. https://twitter.com/riotfest/status/1395787007654236162

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....