Park City Song Summit ilmoittaa uusista COVID-protokollia viiden päivän juhliin

Park City Song Summit, viiden päivän musiikin ja kulttuurin kerääminen, jossa on johtavat Gary Clark Jr. , Säilytys Hall Jazz Band , Mavis Staples Tank ja Bangas , on julkistanut uudet COVID liittyviä protokollia osallistujille. Festivaali-edelleen asetettu 1. syyskuuta helmikolta Park City, UT – vaatii nyt kaikkia osallistujia, joista viimeinen annos sai vähintään 14 päivää ennen tapahtumaa. Lisäksi kaikki ohjelmointi toteutetaan nyt Snow Park Outdoor Amfiteatteri Deer Valley , kaikki henkilökunta rokotetaan, kaikki taiteilijat vaaditaan joko täysin rokotettuina tai osoittamaan negatiivisesta covid-testiä 48 tuntia, festivaalin kapasiteetti leikataan 50 prosenttiin, sosiaalinen etäisyys pannaan täytäntöön, naamiot vaaditaan ja enemmän. Täydellinen luettelo uusista turvallisuuspäivityksistä Käy Park City Song Summit -sivustolla. Ensimmäinen-of-sen-ystävällinen tapahtuma pyrkii sulkemaan lauluntekijöiden ja yleisöjen välinen kuilu. Sen sijaan, että muusikot, jotka pelaavat yleisö, monet puiston kaupungin Song Summit -esitykset järjestetään pienillä väkijoukoilla. Muita tapahtumia näkyy myös sekoitus esitettyjen esitysten kanssa taiteilijoiden kanssa, jotka keskustelevat lauluntekijän veneistä, joita kutsutaan „Song Summit Lab“ -keskusteluihin. Park City Song Summit sisältää musiikillisen suorituskyvyn ja laboratoriokeskustelut Adia Victoria, Andrew Bird & Jimbo Matheus, Cedric Burnside, Celisse, Devon Gilfillian, Fred Armen, Iron & Wine, John Craigie, John Doe, Jonathan Russell (Pää ja sydän), Jonathan Wilson, Josh Ritter, Joy Oladokun, Langhorne Slim, Leslie Jordan, Lori McKenna, Lucius, Natalie Hamby, ja tré burt . Napauta toimittaa suorat musiikilliset esitykset ovat Anders Osborne, Bonny Light Horseman, Brad Walker, Crad Cromwell, Daniel Donato, Isä John Misty, Fruit Bats, Ivan Neville, Kamasi Washington, Keller Williams ‚kiitollinen evankeliumi, Mike Dillon, Rising Appalachia, ja Ryan Bingham . Lauluntekijät-in-the-pyöreät istunnot isännöi Waylon Payne, Hailey Steele, Earl Bud Lee, Kylie Sackley, Rick Brantley, Garrison Starr, Matt Warren, Tim James, Kent Blazy, Dave Pahanh, Megan Linville, Shelly Fairchild , Blake Bollinger, Kelly Arther, Bill Luther, Sarah Darling, Emily Shackleton, Kylie Morgan, Jace Everett, Dean Aleett, ja Kallie Shorr . „Park City on todellinen musiikki kaupunki, jossa on itsenäinen henki ja perinteinen käsityö ja tarinankerron,“ Park City Song Summit Organizer Ben Anderson sanoi lausunnossa. „Tämä kokoelma taiteilijoiden on rock vuoristokaupungimme ja yhdistää yleisöön uudessa ja syvästi harjoittavalla tavalla.“ Liput yksittäisille tapahtumille Park City Song Summit 9/8 – 9/12 Park Cityssä, UT ovat saatavilla täältä. Osallistumaan yksittäisen puiston kaupungin Song Summit -tapahtumiin, varmista, että saat lopullisen Covid rokotusannos 14 päivää ennen tapahtumia.

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....