Sturgill Simpson julkaisee uuden konseptin albumin „Dood & Juanita“ Ballad

Sturgill Simpson on ilmoittanut viidennen virallisen studioalbumin tuloksesta, Dood & Juanita , nyt CD- ja Streaming-alustoilla. Vinyyli-vapautuminen on asetettu seuraamaan 3. joulukuuta. Dood & Juanita : n balladi kirjoitettiin ja kirjattiin alle viikon 100-vuotiaan Ditson-kitaralla ja kirjattiin samaan „Hillbilly Avengers“ -bändiin, jossa oli Cuttin ‚Grass < / em>, bluegrass Reimagining Simpson äänitysmuodon luettelo julkaistiin kahdessa osassa loppuvuodesta 2020. Huomattavaa on, että albumi on vieraillut jonka Willie Nelson ”Juanita”. „Halusin vain kirjoittaa tarinan – ei kokoelma kappaleita, jotka kertovat tarinan, mutta todellinen tarina, edessä,“ Sturgill Simpson sanoi uudesta ennätyksestä, jota hän kutsui myös „yksinkertaiseksi tarina joko lunastusta tai kostoa „Ja“ Rollercoaster ratsastaa kaikki perinteisen maan ja bluegrassin tyylejä ja vuoristomusiikkia, jotka [hän rakastaa], mukaan lukien evankeliumi ja cappella. “ Tiimiehdot, Dood ja Juanita, ottavat nimensä Simpsonin isovanhemmille, vaikka tarina on sata vuotta ennen todellista doodia ja Juanita syntyi – „Tarina Appalachian kosto“, uusi Rolling Stone Ominaisuudet. „Hän oli aina kuvannut, että tämä tarina olisi läntinen, mutta se tapahtui hänelle“ Se ei ole missä olen, „Simpson sanoo. „Ajattelin, kirjoitan itäisen.“ Tuolloin hän oli kiireinen, joka sisältää tällaisen tarinan „cowboy“ ajattelutavan, joka asuu sen syrjäisellä maalla Tennessee ja toiminut uudessa Martin Scorsese Länsi, tappajat Kukka Kuu , Oklahoma. „Luulen, että olin juuri asunut tämän vitun Cowboyn päähän kahdeksan viimeisen kuukauden aikana“, Sturgill kertoi Rolling Stone . „Ja tullut pimeys.“ Perhe, toimivat ja hänen musiikilliset pyrkimykset putoamaan, Simpson pysyy avoimena sen seuraamiseksi museolle kohti, mikä tuntuu oikealta hänen seuraavaan askeleensa. Se sanoi, että hän katsoo Dood & Juanitan ballad mitata luovaa lopullisuutta. Simpson kertoi Rolling Stone , „Tämä on viimeinen SturGill-tietue. … Olen aina sanonut, että siellä olisi viisi, ja ihmettelin, jos menisin takaisin siihen. Mutta se on todella sementoitu jokainen askel siitä, kuinka paljon en halua kantaa tätä painoa. Mene eteenpäin, haluaisin muodostaa asianmukaisen bändin joidenkin ihmisten kanssa, jotka rakastan ja kunnioitan musiikillisesti ja olemaan osa todella demokraattista luovuuden kannalta. Ei tarvitse nousta ylös nimeni takana, antaisi minun olla jopa haavoittuvampi, tavalla. „ Hänellä on jo muutamia ihmisiä mielessä, ja hän leikkaa bändin nimiä. Dood & Juanita , ensimmäinen Simpsonin uuden materiaalin ensimmäinen albumi vuodesta 2019 arvostettu Sound & Fury , merkitsee siirtymistä kohti perinteistä maata Sturgillin jälkeen kierto kiertää vuoden 2019 vaivaa ja hänen bluegrass tangentin Cuttinin ruoho . Kuuntele Dood & Juanitan balladi kautta Spotify alla. Sturgill Simpson – Dood & Juanitan balladi – täydellinen albumi https://www.instagram.com/p/cswxz1trzj_/ Sturgill Simpson – Ballad of Dood & Juanita – Track Listaus 1. „Prologue“ 2. „OL“ DOOD „(osa I) 3. „Yksi satula, yksi maan päällä“ 4. „Shamrock“ 5. „Pelattu“ 6. „Sam“ 7. „Juanita“ (Featuring Willie Nelson) 8. „Mene rauhaan“ 9. „Epilogue“ 10. „OL“ DOOD „(osa II) Näytä kappaleen listaus Simpson ilmoitti äskettäin kolmesta konserteista Nashville, Tnin kuuluisa Ryman Auditorium asetettu 18. marraskuuta 19. ja 20. päivä. Päätä paikkaan verkkosivustolle lisätietoja lipuista torstaihin 11/18; Perjantai, 11/19; ja lauantai, 11/20 Sturgill Simpson Ryman Auditorium osoittaa. Täydellinen luettelo tulevista Sturgill Simpson Tour Datesista, päätä täällä. [Alun perin julkaistu 7.21.2011]

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....