Tervetuloa Rockville julkisti 2021 kokoonpano: metallica, deftones, lynyrd skynyrd, lisää

[Päivitä 8/19/21]: Ilmoituksen jälkeen yhdeksän tuuman kynnet ovat peruuttaneet kaikki 2021 esiintymiset Covid-19-ongelmasta, Tervetuloa Rockville Järjestäjät ovat tarjonnut palautuksia Bändin suunnitellun suorituskyvyn päivämäärä. Festivaalin ilmoitus huomasi myös, että järjestäjät työskentelivät ympäri vuorokauden lukitsemaan korvaavan lauantaipäällysteen. Lue alla olevien järjestäjien täydellinen lausunto. https://www.instagram.com/p/csw3p40h6mz/ [5/19/21]: Tervetuloa Rockville on ilmoittanut kokoonpanosta 2021-festivaalin, joka sijaitsee 11.-14. Marraskuuta Daytona International Speedway Daytona Beach , Fl. Danny Wimmer esittelee , kova rock-festivaali laajenee neljään päivään sen tuottoon pandemian käyttöönotetun 2020 peruutuksen jälkeen. Vuonna 2019 se siirtyi Jacksonville paljon suuremmalle Daytona Beach -paikalta. Liittyvät: Työkalu debits ensimmäinen uusi musiikki yli vuosikymmenellä Tervetuloa Rockville [Videot] Paljon kaltainen Danny Wilmer esittelee festivaalin kovempaa kuin elämä , 2021 Tervetuloa Rockville kokoonpanoon johtaa kaksi yötä / kaksi ainutlaatuista sarjaa Metallica sekä otsikon suorituskyvyn < Vahva> yhdeksän tuuman kynnet . Muut taiteilijat, jotka on asetettu tekemään tervetulleita Rockville tänä vuonna tänä vuonna ovat deftones , Cypress Hill , kivi temppeli lentäjät , Rob zombie , sosiaalinen vääristymä , jälkeläiset , tahra , Jumalan karitsa , LYYRD SKYNYRD , Mudvayne , Mastodon , Anthrax ja paljon muuta. Sanotaan häiritsemättä David Draiman lehdistötiedote „, emme voi odottaa jakaa Rockville-vaiheen Tykkää Metallica, yhdeksän tuuman kynnet, Lynyrd Skynyrd ja niin monet muut suuret häiritsevät ystävät. Mikä massiivinen kokoonpano. C’ya marraskuussa, Daytona Beach. “ Napsauta alla, jos haluat tarkistaa koko 2021 Tervetuloa Rockville taiteilija kokoontaiteeksi päivällä. Jos haluat tietoa ja lisätietoja, päätä festivaalin verkkosivustolle. Torstai, marraskuu 11 : yhdeksän tuumaa kynnet, deftones, sypressin kukkula, kivi lentäjät, arkkitehdit, pojanpoika, dorothy, kuollut Sara, SpiritBox, Jeris Johnson, messinki, teini-ikäinen ranne, Nascar Aloe, Siickbrain, Dana Dentata, välttää, syyttää nuoret, contracult kollektiivinen Perjantai, 12. marraskuuta : Metallica, Rob Zombie, Sosiaalinen vääristymä, Chevelle, Pennywise, Beartooth, Starset, palkka sota, Ice yhdeksän tappaa, kruunu imperiumi, Ayron Jones, Amigo The Devil, Zero 9:36 , Hyro Hero, Tallah, Austin Meade, Ego Kill Talent, Reach NYC lauantai, 13. marraskuuta : häiriintynyt, jälkeläiset, staind, lammas Jumalan, jossa kysytään Alexandria, Gwar, Badflower, Fever 333, Atreyu, New Years Day, Bad Omens, sairas Puppies, 3teeth, kaikki hyvät asiat , Iloinen susi, maine tulessa, brkn rakkaus ja lisää TBA Sunnuntaina 14. marraskuuta : Metallica, Lynyrd Skynyrd, Mudvayne, Mastodon, Anthrax, kaatuminen, nukkuminen sirens, koodi Orange, Dance Gavin Dance, hiiret ja miehet, Jelly Roll, Fire Jumalasta , Hyvästit kesäkuu, ulkomaalainen ase, korkeampi voima, sankari bändi, hengissä aurinko Näytä kokoonpano päivällä https://www.instagram.com/p/cpd3qu0lhuk/

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....