Boulder, Co: n Banshee Tree puhuu uusi albumi, tuleva kiertue, ja kasvaa bändinä

Banshee Tree on bändi, jolla on ääni kuin eklektinen kuin omat jäsenensä, joka ulottuu musiikin mitoihin rohkeassa uudessa tavalla. Kvartetin tyyli on ainutlaatuinen siitä, miten se ylittää rockin, punk-, swing- ja django-jazzin rajat Belgian syntyneen ranskalaisen kitaristi Jean „Django“ Reinhardt , joka on yksi tärkeimmistä eurooppalaisista Jazz-kitaristien koko ajan. Mutta Banshee Tree’s Sound, kuten sen jäsenillä on kuvattu, ei voi olla kyyhkyseitä edellä mainittujen lajityyppien rajoissa. „Django Jazz vaikutti varmasti, mutta voimme kammotella sitä korkeammalle tempolle ja kääntää sen tanssimusiikkiin, kuten Golgol Bordello , sanoi michelle pietrafitta (rummut> / laulu). Tietenkin bändi ei löydy omaan ääneen yön yli. Kääntövalikoimien, kokeilun ja avoimuuden muuttamisen kautta Banshee Tree on vihdoin „tullut ääneen“, kuten Pietrafitta laittoi sen. „Se oli aluksi swing-keikka, perinteinen jazz, latinalainen, bluegrass, alemman äänenvoimakkuuden akustinen, [kitaristi / laulaja] Tom [ lafond ] kirjoitti aina alkuperäistä musiikkia“ sanoi Jason Bertone , bändin bassisti. Avant-garde rockers on tehnyt kotiin itseään Boulderissa, CO: n palveluksessa oleskelun jälkeen paikallisessa kaipussa lisenssi nro 1 vuosia. Tänä aikana bändi pelasi enimmäkseen swing-musiikkia, jossa on ihmisiä, jotka olivat pukeutuneet nippuihin, hatut ja flapper garb kiellon korkeudesta. „Kun meillä oli kokoonpanon muutos, näimme mahdollisuuden mennä pidemmälle tästä luovasta suunnasta, päästä eroon tekemästä samanlaista musiikkia ja musiikkia, jota parhaillaan teemme“, sanoi Bertone. Pietrafitta liittyi bändiin vuonna 2017, lisäämällä kokopäiväisen lyömäsoittimen elementti, paikka, joka oli kerran Lafond, joka oli laskenut potkuputkesta. He pystyivät haarautumaan edelleen improvisaation maailmaan, keskittyen tehostamaan tanssivaa musiikkia. Kun väkijoukot saivat suurempia, swing-tanssijilla oli vähemmän tilaa, ja tanssi muuttui hyvin harjoittelevista rutiineista Rock Show Free-Form. „Ryhmänä tulimme keinu ja kuuma jazz. Ajan myötä olimme pidempään ja pidempään, ilmoittamme improvisaatiolle siitä, kasvava liike liikkumisessa „, sanoi Nick Carter (viulu). Suuri osa yhtiön ainutlaatuisesta äänestä liittyy Carterin muotoiluun viululle. Hän pelaa enemmän rytmikitaran osasta, joka on riittänyt pedaaleilla viivästyksistä ja muista vaikutuksista, joita ei yleensä käytetä viuluajan pelaajia. Kuten Pietrafitta laittoi sen „, Nick pelaa enemmän lyijyvälineestä, ei kuin bluegrass-viulu tai konserttiviulo.“ Paljon tyyliä Seeps kautta Lafondin kirjoittaminen ja bändi tuntee Groove there-punkista jazzille keinuun Klezmeriin, mutta aina oma spin. Pandemian aikana Banshee-puun jäsenillä oli paljon aikaa kirjoittaa ja yhdistää yksikkönä, jonka he alkoivat keskittyä enemmän lauluntekijöihin vahvistamaan improvisaatiota ja koko ajan he voisivat lopulta päästä studioon ja leikattiin Ensinnäkin itseneula-albumi. Banshee Tree on tänään, perjantai 20. elokuuta. (8/20). Suorita se valitsemasi alustalla tai kuuntele Spotify alla alla. Banshee Tree – Banshee Tree – Täysi albumi Uuden albumin tueksi Banshee Tree osuu tien 11-päivämäärän kiertueen ympäri Amerikan länsi, mukaan lukien kaksi albuminkielistä osapuolta osoittaa tänä viikonloppuna Fox-teatterissa Boulder (8/20) ja Aggie-teatterissa Fort Collinsissa (8/21). Täydellinen lista tulevat tulevat Banshee Tree Tree Tour Päivämäärät, päätä täällä. https://www.instagram.com/p/cszrcs2r7h1/

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....