Don Everly, puolet edelläkävijöistä Duo Everly Brothers, kuolee 84

Don Everly , viimeinen eloonjäänyt jäsen Varhain Rock N ‚Roll Pioneers Everly Brothers , kuoli hänen Nashville Home lauantaina 84-vuotiaana. Perheen julkilausumana Los Angeles Times vahvistaa hänen ohituksensa lukuun ottamatta, „Don asui, mitä hän tunsi sydämessään. Don ilmaisi arvostuksensa kyvystä elää unelmiaan … sielunkumppaninsa ja vaimonsa, Adelan kanssa ja jakaa musiikkia, joka teki hänelle everly veli. “ Isaac Donald „Don“ Everly ja hänen nuoremman veljensä, myöhään Philip „Phil“ Everly olivat erittäin vaikuttaneet 1950-luvun lopulla ja 1960-luvun alussa, jotka uraauivat lähellä harmonian laulua ja Steel-String-akustinen kitaraääni, joka jatkaisi hyväksymisen tekojen avulla beatles , mehiläinen gees , simon & garfunkel , Rantapojat ja paljon muuta. Kuten Paul McCartney kerran sanoi luovaa velkaa Everly Brothersille „, kun John [ Lennon ] ja aloin kirjoittaa kappaleita, Olin Phil ja Hän oli don. “ Paul Simon , joka työskenteli Em> Gracelandissa , kertoi New York Times seuraavan Phil Everlyin kuoleman vuonna 2014 „, Phil ja Don olivat Kaunein kuulostava duo, jota olen koskaan kuullut. Molemmat äänet koskematon ja sielullinen. Everlys oli siellä maan ja R & B: n risteyksessä. He todistivat ja olivat osa rockin ja roll-syntymää. “ Kuten Los Angeles Times toteaa „viiden vuoden välein vuodesta 1957-1962, heillä oli 15 top 10 osumaa, joista“ Bye Bye Love „, joka käynnisti heidät; „Kaikki mitä minun on tehtävä, on unelma“, kirjoittanut Boudleaux Bryant; Ja „Cathy’s Clown“, joka oli nro 1 osuma vuonna 1960 ja nro 1 maa osui Reba Mcentire vuonna 1989. “ Everly Brothers induttoivat FAME: n kallio- ja rollihalliin osana, jos sen avajaisluokka oli vuonna 1986 ja sijoittui myöhemmin „suurin koko ajan“ vuoden 2015 luettelossa, jonka julkaisi Rolling Stone . Everly Brothers – „Cathy’s Clown“ (1960) [Video: Ko ATI] Lue lausunto Don Everly’s Family Lähetetty viralliselle Everly Brothers Instagram -sivulle alla. https://www.instagram.com/p/cs3m-pqm5i3/

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....