Kendrick Lamar rikkoo hiljaisuuden uudella albumilla toteaa faneja „Oklama“

Everal-Reclusive Kendrick Lamar on antanut päivityksen kauan odotetusta uudesta albumista kautta Unassuming Uusi „OKLAMA“ -Web-sivulla. Tweetissa lähetetty juuri klo 13.00 jälkeen. ET Perjantai-Kendrickin ensimmäisellä tweetillä 5. maaliskuuta 2020-Raperin linkitetyt fanit uudelle URL-osoitteeseen, OkLama.com, ohella vanhan teknisen tietokoneen kansiosta merkitsi „Nu ajatukset“. Lamar näytti jonkin verran kryptisen huomautuksensa. TOP DAWG Entertainment (TDE) , joka on nähnyt tähtiään kasvaa yhdessä Kendrickin kanssa kahden vuosikymmenen parempaa osaa. Huomautus, joka on paljon kuin sen verkkotunnuksen nimi, allekirjoitetaan „OKLAMA“ -an ilmeinen yhdistelmä Rapperin nimikirjaimista „Obama“, ja ehkä vihje potentiaalisella albumin otsikossa. Lue alla oleva Kendrick Lamarin koko „Nu-ajatukset“. Vietän suurimman osan päivää ohikiitävä ajatuksia. Kirjoittaminen. Kuuntelu. Ja vanhojen rannalla risteilijät. Morning Rides pitää minut hiljaisuuden kukkulalla. Menen kuukausia ilman puhelinta. Rakkaus, tappio ja suru ovat häiriintyneet mukavuusalueeni, mutta Jumalan hiljaa puhuvat musiikin ja perheen kautta. Vaikka ympärilleni ympärilläni kehittyy, pohtimaan eniten tärkeitä asioita. Elämä, jossa sanani laskeutuu seuraavaksi. Tuotan lopullisen TDE-albumin, tunnen iloa olemaan osa tällaista kulttuurista merkintää 17 vuoden kuluttua. Kamppailut. Menestys. Ja mikä tärkeintä, veljeskunta. Toukokuu korkein edelleen käyttää Top Dawgin aluksena asiantuntijoille. Kun jatkan elämäni kutsua. Siellä on kauneutta. Ja aina usko tuntemattomaan. Kiitos, että pidät minut ajatuksissasi. Olen rukoillut sinulle kaikille. Nähdään pian tarpeeksi. -oklama Vaikka koristeltu Compton-Native Rapper on ollut mukana useissa hankkeissa viime vuosina, hän ei ole julkaissut uutta studio-albumia vuodesta 2017 alkaen Damn. , joka ansaitsi hänelle Pulitzer-palkinnon musiikkia varten. Kun organisaatio on kuvattu pirun. , albumi on „Virtuoosinen laulukokoelma, joka yhdistää sen vernacular aitous ja rytminen dynamiikka, joka tarjoaa vigneeneihin, jotka ovat modernin afrikkalaisamerikkalaisen elämän monimutkaisuuden.“ Vaikka Pulitzerin hallituksen arviointi Damnista. on spot-on, tuomaristo on puhaltimien keskuudessa siitä, onko se jopa oma paras albumi, jossa on äänekkeita sekä vuoden 2012 hyvää kid, M.A.A.D. Kaupunki ja 2015: n Pimp Butterfly K. Dotin Creative Pinnacle. Odotamme innokkaasti uutisia. On hyvä kuulla sinusta, Kung-Fu Kenny. https://twitter.com/kendricklamar/status/1428764677677277191

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....