Mister E, D’Angelico Design 5 Custom Guitars Dead & Company Tour 2021 Osallistumisrivi

D’Angelico Guitars on ryhtynyt tunnetulle nykytaiteilijalle mister e luoda viisi mukautettua Dead & Company Guitarsihottumaa Huutokaupataan Osallistumisriiristä bändin 2021 kiertueen aikana. Kuten aina, etenee kitaran huutokaupoista hyötyvät Headcount , reverb ja erilaiset muut hyväntekeväisyysjärjestö Dead’s kiertoradalla. Perinne jatkuu vuonna 2021 viidellä uudella kitaralla, joista neljä muistomerkit (Boston, Chicago, Denver, Los Angeles) ja joista yksi yksinkertaisesti muistelee „Tour 2021“. Liittyvät: Dead & Company palaa Stage for 2021 Tour Avaaja Raleigh [Videot] Mister E on myös tilattu julkkikset, kuten Floyd Mayweather , Adam Sandler , Miley Cyrus , Lionel Richie , Dana valkoinen ja paljon muuta. Tämän vuoden kitarat ovat käsin maalattuja ja törmäsi sisällyttämään arkki musiikki alkuperäisistä kiitollisista kuolleista kappaleista. Laulukirjoja kääri kunkin kaupungin kitaran kehon ympärillä sekä useita käsintehtyjä „tanssimakko“ postimerkkejä ja lyrics „Truckin“ „perinteisessä Mister E: n työssä. Jokaisella kitaralla on mukautettu kaiverrettu takalevy, jossa on lyyrinen „Mikä pitkä outo matka se on ollut“ ja molemmilla edessä että takana on yksityiskohtia muistoksi tänä kesäkiertueen. Kaikki viisi ovat Deluxe Bob Weir Bedfords, allekirjoitus d’Angelico -malli, joka on suunniteltu Bob Weir. Aiemmat Dead & Company Tour Guitar-huutokaupat, jotka ovat peräisin bändin alustalle vuonna 2015 ovat nostaneet yli 1,3 miljoonaa dollaria erilaisia ​​syitä. Liittyvät: Mickey Hart debyytti „ääniä sademetsästä“ Video & Audio Drumsin / tilan aikana Citi Fieldissä Kuten Mister e sanoi kumppanuudesta, „taiteilijana on kunnia maalata näitä kitaroita kerätä rahaa suuri syy, mutta kitarapelaaja ja kuolleiden fani jo vuosia, on todella nöyrossa työskennellä Bob Weir kanssa ja Dead & Co. “ „Nämä mukautetut kitarat ovat nopeasti tulleet perinteet Dead & Companyn kiertueella, mutta Mister E: n mallit ovat ottaneet sen kokonaan uudelle tasolle“, sanoi Andy Bernstein, HENDCOUNTin pääjohtaja. „Tämä on yksi luovimmista ja palkitsevimmista tavoista kerätä varoja sekä itsellemme että muut“ kuolleet perheen hyväntekeväisyysjärjestöt „. Tarjoukset hyväksytään kitaralla koko kiertueella, sekä osallistumisriirillä aktivism kylä ja löysä Lucyn VIP-lounge. Etähintatarjouksia voidaan myös hyväksyä. Jokainen, joka etsii lisätietoja, voi ottaa yhteyttä HeadCountin tärkeimpien lahjojen johtajaan, Kristina raines , osoitteessa [email protected] Puhaltimet vierailevat Osallistumisriirillä on myös mahdollisuus kirjoittaa ilmainen piirustus D’Angelico allekirjoitettu kitara, jonka allekirjoitti Dead & Company. Jokaisen tuulettimen on vain käydä kolme kuolleista perheen hyväntekeväisyysjärjestöistä, joilla on bootteja osallistumisriirillä ja ryhtyä toimiin jokaisen kanssa. Fanit saavat myös ilmainen rajoitettu painos „Äänestä“ PIN, kohteliaisuus varkain. Osallistuminen rivi järjestetään henkilöstöllä, joka edistää kansalaisyhteiskunnan osallistumista musiikin ja kulttuurin kautta ja Reverb, kumppanit muusikoiden, festivaalien ja paikkojen kanssa vihreisiin tapahtumiin samalla kun harjoittavat faneja kasvotusten ympäristöön ja sosiaaliseen toimintaan. Tutustu joihin kuuluvia kuvia 2021 Custom Dead & Company Tour D’Angelico Guitars suunnitteli Mister E alla. Täydellinen luettelo 2021 Dead & Company Tour Datesista, päätä täällä. Tietoja Dead & Company Tour Webcastsista, päätä täällä. Dead & Company 2021 Tour D’Angelico / Mister E Jälleenmyyjät

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....