Päivitys: laaja-alainen paniikki Pospones 2021 Beacon Residency: Covid „on rauhoittava, ja se rakastaa yleisöä“

[Päivitys 8/23/21]: Perjantaina lähtien tulevan laajalle levinneen paniikki NAPA, CA Tämä tuleva viikonloppu (8/27-8 / 29) bändi on ilmoittanut, että sen aikataulutetaan viisi – Unight syyskuu Residenssi Beacon Theatre (9 / 16-9 / 20) New Yorkissa on myös lykätty. Bändin ilmoituksen mukaan Beacon-esitykset on siirretty 13.-17. Tammikuun tammikuun 2022. Syyskuun 2021 aikana ostetut liput kunnioitetaan vastaavana viikonpäivänä vuoden 2022 aikana. Kyseessä olevan lykkäämisen lisäksi bändi ilmoitti Covid-19-turvallisuusprotokollilta, mukaan lukien vaaditut todisteet täydellisestä rokotuksesta kaikille yli 12-vuotiaille. Ilmoitus lisää, „Huomioithan, että hallituksen toimeksianto, Paikkaprotokollat ​​ja tapahtumavaatimukset voivat muuttua, joten muista tarkistaa verkkosivustollamme tapahtuma-sivua viimeisimmistä tiedoista.“ Erillisessä viestissä, jossa käsitellään lykättyjä juoksuja sekä Napa että New York City, laaja-alainen paniikki selitti muutoksen perustelut. Lue koko „viesti bändistä“ alla: Uniklubi on päättänyt lykätä tulevan Napa Valleyn ja NYC konsertti päivämääriä heidän pyrkimyksissään tehdä Uniklubi näyttää mahdollisimman turvallisia kaikille mukana – välillä Band jäsentä yleisön jäsen, ja näkymättömät monet välillä. läsnäolo ja leviäminen COVID-19 Delta variantti on luonut toinen aalto infektioiden ja sairaalahoitoon koko kansakunta. Terveydenhuollon työntekijät ja ensimmäiset vastaajat työntyvät jälleen kohtuullisiin rajoihin, nämä ovat perheemme, ystäviemme ja naapureidemme. Siksi teemme myöhässä hetkeä. Tämän ilmoituksen ajoitus ei voisi koskaan olla ihanteellinen, mutta se toimitetaan heti, kun bändi on yksimielinen päätös. Ymmärrämme, että tämä on haittaa myös yhteistyökumppaneille, joilla on suunnitelmat nousevat. Nämä ovat ystäviämme. Olemme päättäneet pitää nämä kokoontumiset ja juhlat ystävien kanssa turvallisimmassa ympäristössä voimme luoda. Palattuaan performanssia, Band, Crew ja hallinta ovat menneet paljon vaivaa ja kustannuksia turvallisuuden varmistamiseksi jokaisen sielun paikka. Otamme tämän tauon, jotta voimme valvoa jo tiukat pöytäkirjat. Bottom Line – Covid-virus on vastenmielinen, ja se rakastaa yleisöä. Yleinen paniikki on toiveikas ja kiitollinen kaikkien ymmärryksestämme huolenaiheistamme näiden ennennäkemättömien ja jatkuvasti siirtyvien aikojen aikana. Beaconilla on lykätty, seuraava laaja-alainen paniikkikaupunki kirjoissa on kaksi yötä otsikko Mempho Music Festival Memphis, TN lokakuun alussa. Täydellinen luettelo tulevista laaja-alaisista paniikkia päivistä, päätä täällä. https://www.instagram.com/p/cs7ee3uh5_j/ [Päivitys 8/21/21]: Viime viikonloppuna kolmen yleinen paniikki osoittaa osoitteessa ACL Live Austin, TX Frontman John Bell Testattu positiivinen Covid-19: lle, bändi on nyt lykännyt tulevaa juoksua Napa, CA (27. elokuuta, 28., 29. elokuuta) samaan viikonloppuna (26. elokuuta, 27., 28. elokuuta) vuonna 2022. Toisin kuin Austin-lykkäysilmoitus, bändin Napa-ilmoitus ei määrittänyt syystä päivämäärän muutokselle. Nyt seuraavassa esitellään laaja-alaisia ​​paniikkikuvia, jotka on asetettu New Yorkin Beacon Theatre ensi kuussa. Täydellinen luettelo tulevista päivämääristä, päätä täällä. [8/13/21]: Tämä viikonloppu Laaja paniikki ajaa ACL Live Austin, Texas on lykätty positiivisen Covid-testin vuoksi Frontman John Bell , Bändi ilmoitti vain tuntikausia ennen showtime perjantaina. Ilmoitus tulee bändin jälkeen toteutettu pakollinen testaus / rokotus / maskipolitiikka nykyisin lykätään aikaisemmin tällä viikolla. Run alun perin järjestettiin perjantaina-sunnuntaina 13. elokuuta 2021. Näyttelyt järjestetään perjantaina 8. lokakuuta sunnuntaina 10. lokakuuta. Lue koko viikon viikonlopun laajalle levinneiden paniikkikuvien lykkääminen Austinissa, alla. Meidän yleinen paniikkihäiriö: koko tämän ajan, olimme innolla lopulta yhdistävät teitä Austin, Texas at ACL Liven tänä viikonloppuna. Ollakseen tietoinen huolenaiheista, jotka Covid-19 on asettanut näihin tapahtumiin, asetamme suunnitelmia, jotta voimme pitää fanimme, miehistön, paikansijan ja bändin jäsenten mahdollisimman turvallisena, kun olemme yhdessä. huolimatta rokotettavien ja varotoimet olemme ottaneet, John Bell on positiivisiksi COVID. Valitettavasti tämä tarkoittaa, että meidän on lykättävä tänä viikonloppuna, joka tukee sekä ystävämme terveyttä että kaikkien osallistuvien tapahtumien turvallisuutta. Tämä viikonlopun näyttelyissä ollaan pelattavaksi perjantaihin Lokakuu on 8 – sunnuntai, lokakuu 10. Liput Perjantaista elokuu 13 får kunnia perjantaina Lokakuu 8; Lauantaina 14. elokuuta lippuja kunnioitetaan lauantaina 9. lokakuuta; Ja sunnuntaina 15. elokuuta lippua kunnioitetaan sunnuntaina 10. lokakuuta Olemme heartbroken että emme voi olla kanssanne tänä viikonloppuna, mutta tiedämme, että terveys ja turvallisuus etusijalla. Arvostamme tukea ja näemme sinut pian – lupaan, että se kannattaa odottaa. Bändin seuraavat aikataulun mukaiset näyttelyt asetetaan paikalle Napa, CA 27. elokuuta. Lisätietoja ja täydellinen luettelo tulevista laaja-alaisista paniikkia päivistä, päätä täällä.

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....