Phish vapauttaa ilotulitus sekä kirjaimellisesti että musikaalisesti sulkea magnaball, tänä päivänä vuonna 2015

phish s Magnaball Festival oli melko kokemus. Kolmen kauniin päivän ajan fanit kaukaa ja laaja laskeutui Watkins Glen International Racetrack luomaan yhden täydellisimmistä viikonloppuista, koska bändi yhdistyi vuonna 2009. Fanit tuntevat kotona bändin toisessa festivaalilla Glenissä viikonloppuna oli juhlallinen vibe get-go, ja musiikilliset kohokohdat kaadettiin huimaavaan vauhtiin. Ensimmäisellä yöllä oli jännittävä 20+ minuutin „kylpyamme.“ Toinen yö näki bändin käynnistämisen „Tweezer“ ja „Prince Caspian“ kiertoradalle sekä päivällä asetettu ja mieli-taivutus „Drive-in Jam“ Taboot. Kolmannella ja viimeisellä yöllä Magnaball, Phish jälleen toimitti tavarat koko illalla, huipentuivat täydelliseen asetettuun „Martian hirviön“ voileipä ja „nautit itsestäni“, joka on täynnä ilotulitus, sekä kirjaimellinen ja metaforinen. Bändin ensimmäinen sarja esillä useita vaikuttavia segoja, ja „lävistys sinä silmän“ avaaja siirtyy harvinaiseen „Buffalo Bill“, „Song, jonka kuulin Ocean Sing“ Siirtyminen „raajan“ raajoiksi „ja vaikuttava juoksu „Odotetaan koko yön“ „teema alhaalta“ osaksi „Maze“. Sarja näki myös bändin ottamisen „Reba“ syvälle, väkijoukon iloksi. Lopulliselle viikonloppuna Phish teki aikomuksensa selkeästi välittömästi, käynnistämällä ulkoavaruus „Martian Monster“: n kanssa saadaksesi pallon liikkuvan. Kun olet asettanut sävyn avaajan kanssa, bändi tarjosi yleisölle kaunista parannusta, sillä phish toimitti tutkivan „alas taudin“ alas „. „Tauti“ virtaa loistavasti „tuoksuihin ja hienovaraisiin ääniin“, joka ohitti intro pitämään voimakkuuden korkealla. „Tuoksut“ hierovat oikein, missä „DWD“ jätti pois, Trey Anastasioilla jatkaa lyijyä, mikä tuo hillo valtava huippu, jossa on kitara kitara. Tukos liuotettiin sitten kaskadiksi „Mitä käyttöä?“, Jonka aikana voitte olennaisesti kuulla pudotuksen, sillä bändi oli yleisö kädet kämmenessä, hiljaa ottamalla hiljaa tilapäisen instrumentaalisen kappaleen muistiinpanossa. Tule ulos autuista „Mitä käyttöä?“, Phish segued yhdeksi heidän sydämellisimmistä balladista „lika“. Kauniiden rintakehän jälkeen bändi palasi korkeaan vaihteeseen, potkaisi naurettavaksi „Mike’s Groove“, jossa on „fuego“ ja „kierre“ keskellä. Ajan myötä vielä yksi yllätys ennen sarjan loppua, bändi ohjasi „viikoittain“ Weekapaug Groove „takaisin“ Martian Monster „loppuun sarjan, häiritsevät funky c Hilling, jännittävät äänet instrumentaaliksi viideksi Lisää minuuttia ennen kuin tuo asiat lähelle. Lopulta upeassa lähetyksessään, kun heidän murskaus onnistuneesta puolueesta, bändi palasi euforic „, nautit itsestäni“ Encore, jonka vokaaliset jamat löysivät valtavan ilotulituksen näytön. Ennen savua oli selvitetty, viikonloppu oli jo luokiteltu onnellisin ja nautinnollisin monissa fanien konserttisuunnittelussa. Se on vähän vaikeaa katsoa Magnaballille tällä viikolla, sillä meidän olisi pitänyt jo koko matkan arvoisia uusia muistoja tässä vaiheessa kesällä. Vaikka tämä vuosipäivä on bittersweet, Phishin 10. festivaalin jälkeen seuraavien vuosien tapahtumat ovat auttaneet vain vahvistamaan Magnaballin tapausta yhtenä parhaista festivaaleista koskaan. Katso joitakin lähikuva-videoita Treyista Final Set Magnaballissa 8.20.5 alla, YouTube-käyttäjän kautta lazelightning55a : „Martian hirviö“ toinen sarja avaaja: „tuoksut ja hienovaraiset äänet“> „Mitä käyttöä?“ „Lika“ Voit myös katsella koko joukko-laukausta 8/23 / 17: n toinen sarja YouTube-käyttäjän kautta Notmkdevo : Setlist: phish | Watkins Glen International | Watkins Glen, NY | 08/23/2015 Aseta 1: Punch You Eye> Buffalo Bill, Song, jonka kuulin valtameren laulun> Limb by Logb, odottaa koko yön> Teema alareunasta> Sokkelo, linja, stash, reba, en tiennyt [1], merkki nolla Aseta 2: Martian Monster> Alas taudilla [2] -> Tuoksut ja hienovaraiset äänet [3] -> Mitä hyötyä? > Lika> Mike’s Song> Fuego> Twist -> VicialApaug Groove [2] -> Marsin hirviö Encore: Nautin itsestäni [1] Trey kiitti miehistöä, tuotantohenkilöstöä ja paikallisia virkamiehiä. [2] Keskeneräinen. [3] Ei intro. [Alun perin julkaistu 8.7.2018]

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....