Sitten & nyt: Donna Jean Godchauxin syntymäpäivä

Tänään merkitsee laulajan syntymäpäivä Donna Jean Godchaux . Entinen kiitollinen kuollut laulaja, joka oli bändissä aviomiehellä Keith Godchau X 1972-1979, on ollut urakehitys myöhässä. Viime vuosina hän on suorittanut Dead & Company valtavilla paikoilla, kuten bonnaroo , citi kenttä , Fenway Park ja GORGE Sen lisäksi, että istuu eri hilloja. Se on ollut hienoa nähdä Donna Jean varmuuskopioi suurta vaihetta, antaa sille kaikki. Fame Rock- ja Roll Hall (Indutted Dead vuonna 1994) työskenteli varmuuskopiona laulaja lihasten kengät, Al, tallennus taiteilijoiden kanssa, kuten Elvis Presley , > BOZ SCAGGS ja Duane Allman , Cher ja neil timantti , ennen kuin hän muutti Kaliforniaan, naimisissa Keithiin ja sotkui kiitollisten kuolleiden maailmassa. Donna Jeanin syntymäpäivän kunniaksi katsella häntä esiintyvän tämän uskomattoman 45 minuutin musiikin segmentistä, joka menee „St. Stephen „“ ei haalistu „, sitten takaisin“ St. Stephen „ennen siirtymistä“ maailman silmiin „. Tämä vaikuttava suorituskyky tulee Capitol Theatre Passaic, New Jersey 9/18/1976. Kiitollinen kuollut – „St. Stephen „-> „Ei haalistu pois“ -> „St. Stephen „> „Maailman silmät“ – Passaic, NJ – 9/18/1976 [Videot: Music Vault] Lisäksi Watch Godchaux istua Dark Star Orchestra Headlining-suorituskyvyn aikana Red Rocks amfitheatteri Vuonna 2018, joka näki kiitollisen kuolleen kunnianosoitteen, joka luo kiitollisen Dead’s Iconic 7/8 / 78 Red Rocks Näytä 40. vuosipäivänsä. Dark Star Orchestra – Red Rocks amfiteatteri – Morrison, CO – 7/8/2018 [Video: Nugsnet] Hyvää syntymäpäivää, Donna Jean! [Alun perin julkaistu 8.2.2019]

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....