Sitten ja nyt: Robert kasvien historiallisen uran juhlii 73. syntymäpäivänsä

LED ZEPPELIN Laulaja Robert Plant Ääni on ollut yksi tehokkaimmista ja erottuvista äänistä suosituimmassa musiikissa viimeisen puolen vuosisadan aikana. Vaikka lukemattomat laulajat ovat vaikuttaneet hänen tavaramerkkinsä Howl-from freddie elohopeasta axl Rose -on, joka voi helposti väittää, että Robert-tehtaan ääni on kaikkein ainutlaatuisimmista ja tunnistettavista kalliota ja rullaa. Vaikka monet musiikkipuhaltimet tietävät, että Zeppelin kehittyi Yardbirds , ryhmä, joka ajoittain esillä tällaiset merkittävät nimet Eric Clapton , jeff beck <!– strong ja Jimmy Page , se ei ole ennen kuin sivu puhalsi katsomassa kasvi laulaa Jefferson lentokone ’s „Joku rakastaa“ Birminghamissa, Englannissa (ehdotuksesta sivulla Ensimmäinen valinta laulaja Terry reid ), että LED Zeppelin tiedämme tänään alkoi kokoontua vakavasti. Liittyvät: Robert Plant julkistaa uuden „kaivamisen syvä“ podcast Sivulla selitti 1977 haastattelussa housupresua „, kun kuuntelin häntä ja kuulin hänet laulamaan, välittömästi ajattelin, että hänellä on oltava jotain vikaa hänen persoonallisuudessa tai että hänen oli oltava mahdotonta olla mahdotonta Työskentele, koska en voinut ymmärtää miksi. Kun hän kertoi minulle, että hän oli laulanut muutaman vuoden ajan, hän ei ollut vielä suuri nimi. “ Kaksi, mutta sidosti heidän intohimonsa amerikkalaisille blues-musiikille, alkoi lauluntekijä ja esittänyt kumppanuutta, joka kestää tulevina vuosina. Kasvi toi ystävänsä John Bonham rumpuja, kun taas sivu looped in John Paul Jones kuka hän tunsi päiviensä istunnon studiomusiikin nimellä, ja bändi oli pois Ja käynnissä-ensin uudet yardbirds ja lopulta LED Zeppelin-Blazing uusi, raskaampi polku kalliolle ja rullalle. Vuosien mittaan monet sivun alkuperäiset taipumukset tehtaalla, jolla on suuri, bookerous persoonallisuus osoittautui totta-hän viljelee Bravadonia, joka yhdistyi hänen erottuva laulu ja rintakehän sukupuolen valittaa, teki hänestä keskipiste Zeppelinin live-esityksistä ja kasvatti nopeasti kasvavan valituksensa 70-luvun alussa. Vaikka se aiheutti usein jännitteitä purkautumaan bändissä, kasvien swagger tuli kutsuva kortti LED Zeppelinille ja se on epäilemättä merkittävä osa kaistan live-esitysten kestävästä perinnöstä. Katso kasvi hankaa hänen tavaraa tässä kiihkeäminen „koko lotta love“ elää Madison Square Garden vuonna 1973: LED ZEPPELIN – „Koko Lotta Love“ – ​​Madison Square Garden – 1973 [Video: LED ZEPPELIN] Muut kuin kourallinen vuosipäivillä ja huonosti kokoontuneella yhdistyksillä näkyy vuosien ajan – heidän viimeisimmän kunnioituksensa juhlapäivä Suorituskyky joulukuussa 2007-LED Zeppelin valmistui Bonhamin kuoleman jälkeen vuonna 1980, mutta Robert Plant on jatkunut lainata yhden kaltaisen laulunsa erilaisiin soolo-projekteihin ja uusiin bändeihin, mukaan lukien sttint, jonka kanssa sivu on sivu ja laitos , outo tunne , ja, Viime aikoina Sensational avaruussiirtimet , jotka ovat kiertäneet johdonmukaisesti vuodesta 2012. Fanit voivat katsella bändin täydellistä suorituskykyä Brooklynin musiikkisakalla 9.28.211 alkaen NPR: n kohteliaisuudesta: Robert-kasvi ja sensaatiomainen avaruussiirtimet – Bam – 9/28/14 [Video: Zephead85] Toivotan erittäin onnellista syntymäpäivää yhdelle kaikkien aikojen kaikkein sensaatiomaisista laulajista, robert kasvi! [Alun perin julkaistu 8.20.17]

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....