Wu-Tang Clanin GZA-tontti Live Band näyttää sinisellä noteella nyc ft. Talib Kweli

Wu-Tang Clan Veteraani GZA on asetettu tuomaan Genius-älynsa ja ikonisen rimmoja sininen huomata jazzklubi New Yorkissa juoksemaan näyttelyssä, jossa on live bändi ja erityinen vieras Talib Kweli . GZA Live Band -esitykset tulevat osana sinistä huomiota NYC: n historiallinen 40. vuosipäivä juhla. Yhteistyö, joka sijaitsee tiistaina 24. elokuuta ja keskiviikkona 25. elokuuta. Liput ovat saatavilla täältä. GZA, AKA nero, on kaikkein aivojen ja ehkä kaikkein arvostettu yksittäinen MC Wu-Tang Clanissa. Hip-hop-harrastajien joukossa GZA kunnioitetaan viileään, täsmälliseen virtaukseen ja monimutkaiseen kirjalliseen riimijärjestelmään. Aiheeseen liittyvät: Pakkauksen purkaminen Talib Kwelin Sit-In Apollo [Pro-Shot Video] Phil Leshin kanssa GZA: n halukkuus MIC: ssä tulee elämään sininen huomautus, jossa on täysi live bändi koko neljän näyttelyn aikana täydellisen live-bändin ansiosta. Hyökkäyksen avulla CHECKED RAPPER Talib Kweli, asu toimii „useita klassikkoja, jotka ovat muokanneet hip-hop-äänen.“ Lisätietoja on täällä.

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....