Dead & Company Revies kiitollinen Dead Woodstock Setlist Bethel

Dead & Company kunnia rikas historian kiitollinen kuollut maanantaina iltana Bethelissä, jossa on kunnianosoitus bändin suorituskykyyn Woodstock , joka tapahtui noin 52 vuotta ja viikko sitten. Kuolleen offshootin toisen asetuksen aikana Bethel Woods Center for Esittävän taiteen , bändi luokii alkuperäisen ryhmän kuulemisen ikoni 1969 musiikkifestivaalilta. Dead & Company ammuttiin portista ensimmäisessä sarjassa „helvetti ämpäri“ ennen ensimmäistä „Easy Wind“ vuodesta 11/5/19, merkitsemällä pigpen Kokoonpanon kahdeksas kerta pelataan bändissä Historia John Mayer otti lyijylaulun. Aiheeseen liittyviä: Dead & Company Defies Evening Rain kanssa „Morning Dew“ Philadelphiassa [Kuvat / videot] Asiat hidastavat lyöntiä Bob Weir ottivat valat „häviäjä“ ennen mikrofonin siirtämistä Mayeriin „ruskeat silmät naiset“. Takaisin jatka jatkoivat, kun Weir johti bändin lämmitetyn, varhaisen näyttelyn „heittää kiviä“ ja Mayer otti meidät merelle „rivi Jimmy“. Ensimmäinen sarja tuli lähelle „kadonneen purjehtijan“ ikuisen pariliitoksen ja „pyhän olosuuden“. Dead & Company – „helvetti ämpärissä“ – Bethel, NY – 8/23/21 [Video: Nugsnet] „St. Stephen „ilmoitti toisen sarjan alkuun kuin Dead & Company pääsi takaisin Primal Dead Eralle, antaen kappaleen oikean 20 minuutin kertonut täynnä hengellistä improvisaatiota. Dead & Company – „St. Stephen „- Bethel, NY – 8/23/21 [Video: Nugsnet] Bobby Weir tarjosi jäähtyä yhdellä patentoiduilla cowboy-säveleellään, Merle Haggard „Mama yritti“, ennen yhtä improvisoivaa jättiläistä „Dark Star“. Kiitollisten kuolleiden henki oli elossa ja hyvin kuin tukosseitiin Betelin pyhä maaperä ja bändi lopulta siirrettiin Oteil Burbridge -letille „korkealla“. Rocking Rendition of „Käänny Lovelight“ valmistui kiitollisen Dead’s Setlistista Woodstock’n „69: sta, joka alkoi tunteja myöhässä ja leikattiin lyhyt johtuen asennusta sähkövaivoja, jotka tulivat päähän“ Lovelightin „aikana. Ei mitään teknisiä kysymyksiä, jotka seisovat matkallaan ja runsaasti aikaa jäljellä kello, se oli sitten rytmiperheiden aikaa loistaa Bill Kreutzmann ja Mickey Hart Center Stage „Rummut“ -segmentistä. Tällä kertaa Oteil liittyi lisäämään jonkin verran alhaisen pään eteenpäin „Space“ -kumppaninsa, mikä johtaa segmentin merkittyihin rumpuihin> Basso> Tilaa bändin setlist. Loput bändistä sitten tuli takaisin Mayer toimitti Sage-neuvoja „Deal“ ja Bob Weir toi valot alas matalaan seessettä „seisoo kuuhun“. Dead & Company toi näyttelyn tuliseen lähelle „Lovelightin“ kanssa ennen kuin rikkoutuminen. Paluu lavalle, Weir ja Mayer jaetut laulun tehtävät laulamaan „ripple“ lähettämään kaikki kotiin kappaleiden täyttämiseksi. Vaikka kiitollinen Dead’s Woodstock-sarja on usein heralatettu yhdeksi bändin pahimmasta polttoaineesta bändin omaan tuntemalle, että he aina puhalsivat suuria – hetki istuu amerikkalaisen zeitgeistin sydämissä ja korvissa (kaikille > John Fogerty , eli). Dead & Company sai melkein mahdollisuuden lunastukseen, kun bändi julkistettiin osana huonosti kohtaamista Woodstock 50 -but me kaikki tiedämme, miten se meni. Tällä kunnianosoituksella Bethel Woodsissa bändin eloon jääneet jäsenet Dead & Companys sai lopulta mahdollisuuden houkutella Woodstockin hetki paremmilla teknisillä tuloksilla ja paljon vähemmän sähköiskuja. Dead & Company matkustaa Darien Lake Amphitheater Darien Centerissä, NY keskiviikkona, 25. elokuuta seuraavan suorituskyvynsä. Täydellinen luettelo Dead & Company Tour Datesista päätä täällä. Aseta kaksi: St. Stephen [1]> Mama yritti [1], Dark Star [1]> Korkea aika [1]> Ota Lovelight päälle [1]> Rummut> Basso> Avaruus> Deal> Seisoo kuuhun> Ota Lovelight päälle Encore: Ripple [1] Kiitollisen kuolleen setlistin virkistys Woodstockissa, 8.6.2009.

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....