Goose ilmoittaa Goosemas 2021 CT: n Mohegan Sun Arena

Koskaan nouseva CT Jam-Rock Outfit Goose on ilmoittanut Goosemas 2021: n yksityiskohdista Mohegan Sun Arena Uncasville, CT Lauantaina 18. joulukuuta. Suorituskyky sisältää kolme sarjaa hanhi ja merkitsee lopullisen pysäkin bändin erittäin ennakoidulla 2021 Fall Tour. Suorituskyky merkitsee Goose-loma-perinnöstä kahdeksannen vuotuisen version sekä bändin suurimman otsikon näyttelyn koskaan. Goosemas alkoi kahdeksan vuotta sitten puolueen kanssa tehdas maanalainen , Norwalk, CT Music Studio. Vuoteen 2019 mennessä juhla oli kasvanut tarpeeksi suureksi löytää kodin noin 1000-korkki Wall Street Theatre . Liittyvät: Goose 2020 Tarkastelu: Goosemas VII Caps Uravuodesta New Yorkin katolla Vaikka pandemian estänyt kaikki elävät, henkilökohtaiset juhlat joulukuussa 2020, bändi antoi ainutlaatuisen Goosemas Livestreamin rakennuksen katolta New York Cityn Rockefeller Center . Show, streamed ilmaiseksi nykimistä, piirrettiin yli 60 000 katsojaa maailmanlaajuisesti ja nosti 45 000 dollaria tietoinen allianssi ja tallentavat vaiheemme . Goose – Goosemas VII – Rockefeller Center – 12/11/20 – Täysi esitys [Video: Goose] Nyt Goosemas palaa kotiin CT: hen ja tervetuloa tuhansia faneja liittymään juhliin kahdeksannen vuoden Goose Holiday Perinteen vuonna 2021. Kitaristina / keyboardistina / laulaja Peter Anspach sanoi tapahtumasta: „Olemme niin kiitollisia kaikille, jotka tekevät suunnitelmia matkustaa Moheganiin, tämä on suurin näyttelymme tähän mennessä ja ei voisi olla Lisää stoked! “ „Olemme niin stoked isännöidä Goosemas takaisin kotiin Connecticut. Se on todella ollut uskomatonta nähdä, miten tapahtuma on kasvanut viime vuosina, emmekä voi odottaa tehdä sitä uudelleen elävän yleisön edessä „, lisäsi kitaristi / laulaja rick mitarotonda . Alkuperäiset liput Goosemas VIII: lle Mohegan Sun Arena lauantaina 18. joulukuuta 2021 on saatavilla arpajaisten kautta, pyynnöstä tiistaina 24. elokuuta klo 12.00. ET-keskiviikkona, 25. elokuuta klo 5.00. Et. Voittajat ilmoitetaan ennen yleistä myyntiä, joka alkaa perjantaina 27. elokuuta klo 10.00. Lisätietoja tai hankkimaan lippuja, päätä täällä. Goosemasin lisäksi Mohegan Sun Arena, Gooseilla on varattu aikataulu myöhään 2021 ja 2022 kiertuepäivät kirjoissa. Valitse täysi luettelo tulevista näytöksistä alla. Lippujen yksityiskohdat ja lisätietoja, päätä täällä. Goose Fall Tour 2021 SEP 3: 4848 Festival – Snowshoe, WV (loppuunmyyty) SEP 4: Bonnaroo – Manchester, TN (loppuunmyyty) 18. syyskuuta: Sea.hear.now Festival / Asbury Park, NJ 8. lokakuuta: Termin 5 / New York, NY (loppuunmyyty) Lokakuu 9: Termin 5 / New York, NY (loppuunmyyty) 28.10: Valtion teatteri / Portland, minä 29. lokakuuta: Valtion teatteri / Portland, minä (loppuunmyyty) 30.10: Palladium / Worcester, MA (loppuunmyyty) 31.10: Palladium / Worcester, MA 6. marraskuuta: Itä / Atlanta, GA (loppuunmyyty) 7. marraskuuta: Itä / Atlanta, GA (loppuunmyyty) 9. marraskuuta: Republic New Orleans / New Orleans, LA (loppuunmyyty) 10. marraskuuta: Blues / Houston, TX Nov 11: Scot Inn / Austin, TX (loppuunmyyty) 12. marraskuuta: Scot Inn / Austin, TX (loppuunmyyty) 13. marraskuuta: HiFi Dallas / Dallas, TX (loppuunmyyty) Nov 16: Tower Theatre / Oklahoma City, OK 17. marraskuuta: Truman KC / Kansas City, Mo 21. marraskuuta: Mission Ballroom / Denver, CO (loppuunmyyty) 22. marraskuuta: Mission Ballroom / Denver, CO 18. joulukuuta: Goosemas / Mohegan Sun Arena / Uncasville, CT Goose Winter Tour 2022 26. tammikuuta: Marquee Theatre / Tempe, AZ Jan 27: Observatorio North Park / San Diego, CA (loppuunmyyty) Jan 28: Fonda-teatteri / Hollywood, CA (loppuunmyyty) Jan 29: Regency Ballroom / San Francisco, CA (loppuunmyyty) 30. tammikuuta: Regency Ballroom / San Francisco, CA 2 helmikuu: Midtown Ballroom / Bend, tai 3. helmikuuta: Wonder Ballroom / Portland, tai (loppuunmyyty) 4. helmikuuta: Wonder Ballroom / Portland, tai (loppuunmyyty) 5. helmikuuta: Neptune Theatre / Seattle, WA (loppuunmyyty) 7. helmikuuta: Elm / Bozeman, MT Näytä kiertuepäivät

Johnny Cash yhdistää Counterculture Owsley Stanleyin tallentamiseen „IRA Hayes“

Johnny Cash Suorittaa historiallisesti syklinen versio "Ira Hayesin balladista" viimeisimmässä esikatselussa tulevasta...

Phish liikkuu Tahoe -näyttelyssä Shorine-amfiteatterille vaarallisten metsäolosuhteiden vuoksi

Phish on ilmoittanut valmiussuunnitelmasta bändin suunnitelluille näyttelyille Lake Tahoe Outdoor Arena...

Flamingoosi julkaisee pitkään odotetun debyyttiosoite-albumin, ‚Daymaker‘

Ever-Rising Electro-Funkin tuottaja flamingosi on julkaissut erittäin ennakoidun debyyttiosoite-albuminsa daymaker ....